Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Salutare fetelor!!!
Am facut putzina ordine in mesaje.Nu erau foarte multe, dar le-am shters.Alina, sper ca acum pot primi PM-ul tau fara probleme
In ceea ce priveshte aranjamentele florale.Eu le-am facut la o florare in piatza Grivitzei.M-a costat 75.000 aranjamentul, shi 500.000 cel pentru masa noastra.La Nataly, aranajamentul costa 100.000 cu florile tale, de la cununie.Deci e mult mai avantajos sa le faci la florarie, sau cel putzin asha cred eu.In primul rand nu vei avea aranjamente multicolore.Acum normal, depinde shi de ceea ce vrei.Eu am vrut ca aranjamentele sa respecte culorile localului shi sincer nu ash fi reushit asta cu florile de la cununie.Am primi tmulte flori, dar majoritatea au fost trandafiri roshii.Eu aveam nevoie de flori galbene ... asha ca solutzi cu floraria a fost cea mai simpla.
In ceea ce priveshte decorarea scarii.Sotzul meu a plecat de la parintzi de acasa, care stau la etajul 4.A decorat scara de sus pana jos cu baloane.Am luat de la Histria 2 pungi de baloane, ne-au ajutat nishte prieteni sa le umflam, shi asta a fost aranjamentul de acasa.
Acum sunt obosita, ca am avut examen azi, dar maine promit sa mai revin cu amanunte.Shi nu uitatzi .... votatzi-ne

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetelor.Vad ca ati avut ceva activitate pe forum si foarte bine ati facut.Pe mine sa ma scuzati dar am fost foarte ocupata cu examenele si mai sunt inca pt ca mai am vreo 2..Eu nici nu m-am gandit ca trebuie sa decorez si acasa cu tull-uri flori si altele.De fapt subiectul nunta pt mine nici nu a existat in ultima vreme.Imi fac probleme ca din cauza licentei nu ma voi putea ocupa asa cum as vrea de detaliile cu nunta.Plus distanta intre Constanta si Bucuresti.La decorarea bisericii cu stalpisori ma gandisem si eu dar nu stiam preturile.Am zis ca e mai scump dar vad ca nu e asa.Iar la faza cu aranjamentele facute la florarie tot asa ma gandisem ca ar trebui sa fie mai ieftin si poate sunt si facute mai calumea. A auzit cumva cineva de o firma care decoreaza la nunti pe numele de Stefani.In Constanta.Cand ajung acasa vreau sa trec pe la ei.Am auzit ca au preturi bune si ca ar lucra bine.Dar pana nu vad si eu...Apropo in weekwnd e targ de nunta la Romexpo.Ma duc si va povestesc daca vad ceva frumos.

Va pup
Livia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by livia_adela
A auzit cumva cineva de o firma care decoreaza la nunti pe numele de Stefani.In Constanta.Cand ajung acasa vreau sa trec pe la ei.Am auzit ca au preturi bune si ca ar lucra bine.Dar pana nu vad si eu...Apropo in weekwnd e targ de nunta la Romexpo.Ma duc si va povestesc daca vad ceva frumos.

Va pup
Livia

Da, am auzit.E vorba probabil de Stefani House.Au pretzuri destul de bune dar doar la anumite lucruri.Insa e drept ca au nishte lucruri deosebite.Merita sa incerci..
Bafta la examenele pe care le mai ai shi stai linishtita, ca va fi ok cu nunta, va ieshi asha cum vrei tu

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Si eu am vazut la Stefani House niste chestii uperbe pt nunta, chiar merita sa faci un drum pna acolo si sa vezi daca te arage ceva, de la ei am luat eu floricelele pt piept care erau niste trandafirasi mici atasati pe o fundita, eu le-am luat pe alb si pe albastru.Bineinteles ca erau si pe alte culori, crem , rosu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

quote:
Originally posted by ancamaria1979

Si eu am vazut la Stefani House niste chestii uperbe pt nunta, chiar merita sa faci un drum pna acolo si sa vezi daca te arage ceva, de la ei am luat eu floricelele pt piept care erau niste trandafirasi mici atasati pe o fundita, eu le-am luat pe alb si pe albastru.Bineinteles ca erau si pe alte culori, crem , rosu...

Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100

fetelor unde este acest magazin Stephani House?

Mergi la inceput

Am inteles ca a aparut revista Mireasa!
Posibil sa gasiti in ea si ceva detalii ref la targul de la Marriot, in plus multe idei si secrete pentru a putea avea parte de nunta perfecta.

Mergi la inceput

Ininte era la Delfinariu.Acum eu am vazut magazinul pe Mihaileanu, pana in intersectzia cu Mamaia,pe stanga, cum vii dinspre Iorga(mai sus de biserica Sf.Constantin shi Elena).Cel de la Delfinariu cred totushi ca s-a desfiintzat.

nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vulpitza25

fetelor unde este acest magazin Stephani House?

Mag e la Delfinariu, cum vii dinspre oras spre Mamaia imediat ce treci intersectia pe dreapta (statia de troleu e aproape in fata magazinului). In vitrina sunt f multe decoratiuni, in functie de perioada, acum cred ca vor fii cu inimioare ca se apropie Valentine's day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxy79ro

Ininte era la Delfinariu.Acum eu am vazut magazinul pe Mihaileanu, pana in intersectzia cu Mamaia,pe stanga, cum vii dinspre Iorga(mai sus de biserica Sf.Constantin shi Elena).Cel de la Delfinariu cred totushi ca s-a desfiintzat.

nunta noastra

Din cate stiu eu, cel de care zici tu e numai pt nunti, dar si la cel de la delfinariu sunt articole de nunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Multumesc mult fetelor de detalii.Magazinul ala de pe Mihaileanu nu prea stiu eu pe unde vine dar o sa il gasesc.M-am mai linistit pt ca mi-ati spus numai de bine despre Stefani pt ca mama mea vrea sa vorbim cu ei pt decoratiuni.Saptamana viitoare ma duc sa vad ce e cu firma asta.Maine la prima ora imi iau revista mireasa.O vanez demult dar ma gandeam ca va iesi mai tarziu.
Va pup
Livia

Mergi la inceput