Nunta in Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 27
Cryssy spune:
.....e incredibil ce mi se intampla...cred ca nu i s-a intamplat la nici una ce mi se intampla mie acum....am batut recordul la persoanele care ne-au refuzat ca sa ne fie nasi...saptamana asta ne-au mai refuzat 2 perechi.......este posibil asa ceva?...mie imi vine sa ...de toti peretii...nu stim ce sa mai facem sau pe cine sa mai intrebam.......va rog frumos...spuneti-mi si mie cum sa fac dati-mi un sfat ceva...
CHIAR NU VREA NIMENI SA NE CUNUNE SI PE NOI?
nu suntem pretentiosi
vulpitza25 spune:
Fetelor, care ati lucrat la aranjamente pt local cu nataly?Cum sunt?Au idei interesante, se pricep? si despre preturi ce-mi puteti spune?
O zi insorita si o saptamana usoara.
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by vulpitza25
Fetelor, care ati lucrat la aranjamente pt local cu nataly?Cum sunt?Au idei interesante, se pricep? si despre preturi ce-mi puteti spune?
O zi insorita si o saptamana usoara.
Eu mi-am facut aranjamentele la Nataly shi mi-au placut foarte mult.Toata lumea a zis ca localul arata super.Acum depinde ce vrei tu si cat eshti dispusa sa cheltuieshti pentru asta.La noi nu a fost incarcat deloc shi tocmai asta a placut-simplitatea.
Noi am avut masa noastra aranjata mai special cu sfeshnice de-o parte shi de alta shi pe coltzul mesei,stalpii imbracatzi in tull shi iedera shi ne-a costat vreo 3-4 mil.O sa ma uit pe hartie shi o sa-tzi zic mai exact.Aranjamentele florale de pe mese le-am facut la florarie, pentru ca a fost mai avantajos.Fac shi ele, dar la alte pretzuri.Oricum eu zic ca e mai bine decat la Cristina Mode.Noua ne-au cerut acolo vreo 15-20 mil.
nunta noastra
cornelianeli spune:
quote:
si eu am fost multumita de nataly
noi am avut biserica decorata,cu stalpi legati cu tull si un covor(drumul pana la altar) a fost foarte frumos decorata
iar la restaurant am avut stalpii imbracati cu tull,masa de la intrare-pe care erau cupele de sampanie decorata,un sfesnic la intrare cu lumanari pastila,apoi masa noastra decorata si incadrata in sfesnicile pe care cred ca le-a avut si roxy
aranjamentele le-am facut la florarie
ne-a costat cu totul 8 milioane
pupici
roxy79ro spune:
Da, da shi eu am avut aranjamentul de la biserica. ce uituca sunt.Noroc cu Cornelia.Aranjamentul de la biserica e 1.500.000.un stalp imbracat 250.000, sfeshnicele intre 200shi 250.000 parca.Mai au shi nishte boluri de inchiriat in care potzi pune flori shi lumanarele-astea sunt 100.000.Oricum au pretzuri bune shi se pricep tipele.Shi pe noi tot la 8-9 mil ne-a ajuns decoararea localului, cu tot cu aranjamentele florale shi buchetele cu lumanari.
nunta noastra
Alina-Bogdana spune:
Buna!
Roxy79,am incercat sa-ti trimit pm,dar imi zice cu nu accepti mesaje private.Cred ca nu ma prea pricep.Bineinteles ca vreau sa-mi explici cum ai facut cocardele,dar si cum sa trimit pm.Multumesc anticipat!
Va multumesc tuturor pt raspunsuri!
Pt decoratiunile despre care discutati,se vorbeste tot asa,cu muuu..lt timp inainte?Si mai am o intrebare:scara o decorati(pt cele care stau la bloc)?
Va pup!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by Alina-Bogdana
Buna!
Roxy79,am incercat sa-ti trimit pm,dar imi zice cu nu accepti mesaje private.Cred ca nu ma prea pricep.Bineinteles ca vreau sa-mi explici cum ai facut cocardele,dar si cum sa trimit pm.Multumesc anticipat!
Va multumesc tuturor pt raspunsuri!
Pt decoratiunile despre care discutati,se vorbeste tot asa,cu muuu..lt timp inainte?Si mai am o intrebare:scara o decorati(pt cele care stau la bloc)?
Va pup!
alina cred ca roxy are prea multe mesaje private,am patit si eu odata asa
eu stau la 4 de decorat am decorat doar intre etajul 3 si 4,mai exact balustrada scarii a fost infasurata in tull alb,au mai facut fetele funde din tull pe care le-au prins de scara si pe usa de la intrare au facut un ornament din tull si floricele
pupici
vulpitza25 spune:
va multumesc mult fetelor pt raspunsuri.si cu cat timp inainte le-ati angajat?si aranjamentele florale unde le-ati facut?si cele de la nataly v-au dat voie sa aduceti aranjamentele de oriunde si le-au asezat ele?dar am inteles de pe la voi ca ele fac aranjamente florale si cu florile de la cununia civila.nu era avantajos a pret?
v-am bombardat cu intrebari,iertati-ma.
cornelianeli spune:
quote:
va multumesc mult fetelor pt raspunsuri.si cu cat timp inainte le-ati angajat?si aranjamentele florale unde le-ati facut?si cele de la nataly v-au dat voie sa aduceti aranjamentele de oriunde si le-au asezat ele?dar am inteles de pe la voi ca ele fac aranjamente florale si cu florile de la cununia civila.nu era avantajos a pret?
v-am bombardat cu intrebari,iertati-ma.
este bine sa-ti rezervi data dorita din timp urmand ca,cu cateva saptamani inaintea nuntii sa stabilesti fiecare detaliu
este mai avantajoasa metoda la care te-ai gandit numai ca la mine timpul dintre casa casatoriilor,biserica si restaurant a fost foarte mic si atunci exista riscul ca aranjamentele sa nu fie gata
eu le-am facut la o florareasa din piata tomis 3(50.000/aranjament pt masa obisnuita) si am luat nr mese+3 de rezerva pe care le-am asezat pe bar si 200.000 aranjamentul pentru masa noastra
pupici
ancamaria1979 spune:
Vulpitza25, cred ca esti f lamurita de Cornelia si Roxy, dar hai sa iti spun si eu din experientele mele. Eu mi-am facut o parte din aranjamentele de la restaurant cu florile de la cununia civila pt ca am avut timp destul de la 13.00 pana la 20.00, cand era ora la care invitatii puteau venii la restaurant.
La biserica nu am avut nici un fel de ornament doar ca atunci cand intram ni s-au presarat in cale petale de trandafiri amestecate cu orez, pt o viata frumoasa si imbelsugata...