Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetelor, buna Alina si bine ai venit printre noi. Ce mai faceti voi ca nu prea mai vad mesaje pe pagina?Pe fetele maritate le inteleg dar noi cele interesate de nunta ce facem?Alina tu cu muzica ai rezolvat sa inteleg?Eu una nu pot recomanda nimic cu privire la cameraman si fotograf dar iti pot da si tie numerele de telefon pe care le am de la fetele maritate.Sambata sper sa ajung in Constanta sa semnez contractul cu DJ-ul.
Va pup
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

Buna,fetelor!Intr-adevar,Livia,eu am rezolvat cu muzica.O sa am formatie,nu dj.Asa au vrut parintii nostri,iar noi nu i-am contrazis.As vrea tare mult sa-mi dai numerele de telefon pe care ti le-au dat Doamnele.Ti-au dat detalii sau ai vazut poze facute de ei?Daca da,vreau si eu sa vad pozele,ori filmulete sau orice altceva care sa ma ajute sa iau o decizie in aceasta privinta.La biserica ati vorbit?Cu cat timp inainte ar trebui sa mergem sa vorbim?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bine v-am gasit miresici de constanta de 2006
alina-bogdana bine ai venit
nu stiu daca este vorba de fotograful+cameramanul pe care l-am avut eu si roxy dar eu ti-l recomand din toata inima
a facut treaba tare buna, el si pozeaza si filmeaza,noi avem si dvd-uri si casete vhs, iar fotografiile pe cd-din care a prelucrat cateva absolut superb (chiar am facut cadou de craciun familiilor noastre cate un tablou cu una din acele fotografii)
ion burghisan se numeste
dupa amiaza o sa incerc sa pun cateva poze, de fapt poti intra pe webshots,am albume publice-nunta noastra.... deci le poti vedea, am acelesi ID cornelianeli
cu biserica, trebuie sa mergi cu min. 6 luni inainte,ca sa fii sigura ca reusesti sa-ti faci programare la ora dorita, acum depinde la ce biserica vrei
hai ca am scris o gramada...celelalte fete...ce mai faceti doamnelor????
nu mai spuneti nimic?
o zi buna

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Neatza fetelor !!!!!!
Ce facetzi?
De catva zile tot incerc sa postez, sa salut noile venite, dar spre rushinea mea nu am avut timp.... asha ca o fac acum:Bine atzi venit shi sper sa va pot fi de folos.Orice intrebare avetzi, cat de mica ar fi, nu ezitatzi sa o punetzi ... pentru ca imi amintesc, cu placere acum ,pentru ca stresul a trecut,cat de disperata eram anul trecut.
Shi eu il recomand pe acelashi fotograf shi cameraman pe care l-a avut Cornelia la nunta.A fost super, shi intr-adevar toata lumea a admirat pozele facute de el.Din pacate pozele pe care eu le-am pus pe DC nu sunt facute de el.O sa incerc insa, daca am timp sa pun cateva.Mie mi-a luat oricum mult timp pana sa ma hotarasc in privintza cameramanului shi norocul meu cu Cornelia, care mi l-a recomandat pe al ei.
In ce priveshte biserica, este bine sa mergetzi din timp sa vb., exact cum a spus shi Cornelia.E mai bine sa va alegetzi in tihna ora, decat sa disperatzi dupa aia....hai ca m-am lungit shi eu cam mult.
Cornelia tu ce mai faci???Cat mai ai de ashteptat pana itzi vine sotzul acasa?Spre norocul meu Dasi mai sta acasa pana in iulie cel putzin, pentru ca avem de terminat masteru'.
Restul doamnelor de Constantza ce fac?
Magdala , bafta la cautarile pentru local.Sper sa vii cu o veste buna luni.
pupici

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

timid va spun:
Miresici care doresc si carora le-ar face placere, pot veni si la subiectul general, sa se inscrie pe listuza mare

Nunti de vis!

PS...magdala, listuza nu putea fi modificata/editata din cauza ca a scris-o altcineva Auzi, iti gasesti si tu anu' asta restaurant?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

buna roxy,
sotul meu vine la inceputul lunii mai....mai am ceva de asteptat
eu sunt binisor,incerc sa ma descurc
ce bine de voi,bafta multa la master
si poate o punem de-o intalneala,ce ziceti?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

La multi ani fetelor sa speam ca anul nou va fi un an bun, plin de bucurii, sanatate si DRAGOSTE.
Multi pupici fostelor miresici si bafta in organizari pt viitorele miresci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

si eu sunt o mireasa de constanta,noi am ales data data de 30 septembrie, restaurantul Condor si biserica de la Dacia.Sunt plina de emotii,dar sper sa iasa totul bine.

Mergi la inceput

bine ai venit criss
felicitari,emotiile sunt normale,toate le-am avut....insa totul va fi bine, asa cum ai visat
multa bafta la pregatiri

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Buna ziua!
Am si eu o mare problema: nu imi gasesc nasi
Se ofera cineva sa ne cunune?
nu avem pretentii nunta o avem pe 19 august 2006 Constanta
astept un raspuns
VA MULTUMESC ANTICIPAT

Mergi la inceput