Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by krelia

timid va spun:
Miresici care doresc si carora le-ar face placere, pot veni si la subiectul general, sa se inscrie pe listuza mare

Nunti de vis!

PS...magdala, listuza nu putea fi modificata/editata din cauza ca a scris-o altcineva Auzi, iti gasesti si tu anu' asta restaurant?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Buna Krelia, bineinteles ca imi voi gasi si eu anul acesta restaurant. Doar mai am atata timp. .
Glumesc, restaurantul speram sa fie Nord, din Cta, dar pana la urma ne-am hotarat la rest. Boema, avand in vedere ca Nord nu va fi disponibil pt nunti in acest an-in vara. Ei, na, ca am si restaurant. .
Si listutza o scrisesem eu, pe cea de a doua, dar cred ca nu o mai pot modifica dupa ce se depasesc un anumit nr. de pagini.Krelia, sunt de prea mult timp pe DC ca sa nu stiu inca ca nu pot modifica mesajul altcuiva. fata. Chiar daca scriu mai rar..
Si BUNA FETELOR! miresici foste si viitoare... de Constanta.
Dupa cum ati vazut mai sus, IN SFASRSIT am si eu restaurant.
Acum incep sa caut ce mai trebuie, sa speram ca si gasesc.
Bine ai venit printre noi, cris 2081, voi actualiza listutza imediat.
toate .

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

ZANELE CONSTANTEI

2005

Ancamaria1979 28 mai 2005 -Biserica Adormirea Maicii Domnului - Restaurant Zorile
Angelique 23 iulie 2005 - Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril (Capela Militara) - Restaurant Nord
Dorinitza 3 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae Vechi - Rest. Tic-Tac Mamaia
Roxy79ro 10 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae cel Vechi - Restaurant Flora
Sisimop 1 octombrie 2005 - Biserica Sf.Nicolae - Restaurant Triumph
Cornelianeli 15 octombrie 2005- Biserica Sf.Nicolae cel Vechi - Restaurant Zorile
Ariana_2005 22 octombrie 2005 - Biserica SF. Mina - Restaurant Zorile

2006

Vulpitza25 22 iulie 2006 - Restaurant Colonadelor - Biserica ...
Cryssy 19 august 2006 - Restaurant Rapsodia - Biserica Sf. Gheorghe
Bianca82 26 august 2006 - Restaurant Parc - Biserica ...
Magdala 26 august 2006 - Restaurant Boema - Biserica: ?
Livia adela 2 septembrie 2006 - Restaurant Melody, Mamaia - Catedrala
Alina Bodana 23 Septembrie - Restaurantul Ovidiu,din Mamaia(imediat dupa Flora)- Biserica....
Cris 2081 30 Septembrie - Restaurantul Condor, Mamaia - Biserica Adormirea Maicii Domnului 2

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Cryssy, mamica, eu ma ofeream, dar vezi ca noi avem nunta dupa voi. fata.
Haideti fetelor, ajutati-o si pe cryssy, macar cu cateva idei.
Vreau sfat:
Nasii mei vor dar cu strigare. Eu nu vreau, as vrea casutza de dar. Cum fac? Aveti vreo sugestie? Precizez ca sunt persoane forte de treaba, dar stiti si voi cum e, fiecare cu piticii lui..
Salutari tuturor.
Faceti prezenta la condicutza, ca eu mi-s intarziata de obicei, si nu'sh cand mai intru pe ici.

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by magdala

Cryssy, mamica, eu ma ofeream, dar vezi ca noi avem nunta dupa voi. fata.
Haideti fetelor, ajutati-o si pe cryssy, macar cu cateva idei.
Vreau sfat:
Nasii mei vor dar cu strigare. Eu nu vreau, as vrea casutza de dar. Cum fac? Aveti vreo sugestie? Precizez ca sunt persoane forte de treaba, dar stiti si voi cum e, fiecare cu piticii lui..
Salutari tuturor.
Faceti prezenta la condicutza, ca eu mi-s intarziata de obicei, si nu'sh cand mai intru pe ici.

noi
Magda & Claudiu

Multumesc mult de tot pt oferta...dar asta este...nu a fost sa fie....incearca sa vb cu ei...si eu cred ca este cum vrei tu k pana la urma tu esti mireasa...si nu prea conteaza cum vor ei...dar poti sa le spui ca nu se mai procedeaza asa...si ca pui plicuri pe masa cu numele fiecarei familii si asa se stie cine da si cat da....tot asa am avut si eu nunta la cumnata mea si initial socrii au vrut cu strigare ...dar poana la uram a iesit mai bine asa cu plicuri ....si la noi la nunta tot asa facem...adica cu plicuri si o sa facem noi o casuta ceva...ca nu prea imi place cea de la Cristina Mode...hai ca te pup dulce ca trebuie sa plec la muna...papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
cryssy te-am fi "nasit" cu cea mai mare placere, insa sotul meu nu este acasa in august
magdala trebuie sa discuti deschis cu nasii tai si sa le explici cat de important este pentru voi ca nunta sa fie "fara strigare",eu cred ca vor intelege
casute de dar au si la nataly, sunt dragute

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

buna dimineata
cryssy te-am fi "nasit" cu cea mai mare placere, insa sotul meu nu este acasa in august
magdala trebuie sa discuti deschis cu nasii tai si sa le explici cat de important este pentru voi ca nunta sa fie "fara strigare",eu cred ca vor intelege
casute de dar au si la nataly, sunt dragute

pupici

Multumesc mult de tot......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetele si bun venit noii mirese.
Sunt foarte fericita ca am rezolvat foarte multe lucruri in ultima vreme.Adica am semnat contractul cu DJ-ul(mutumesc mult Roxanei), cu cameramanul, cu fotograful(pe astia doi ii luam din Bucuresti),am vorbit la biserica si am dat avansul la restaurant.Principalul s-a rezolvat. Acum astept targurile poate mai rezolv cate ceva de genul vrighete, invitatii etc.Ma cam grabesc stiu dar lasa ca ce e facut ramane bun facut si rezolvat.Cu nasitul cam nasol dar stati linistiti ca veti gasi pe cine trebuie la momentul potrivit.Trebuie sa ii si cunosti inainte sa va intelegeti pt ca pe urma iti va fi rusine sa ii treci pragul casei si nu cred ca iti va placea asa.Ai nostrii sunt tot din Bucuresti dar suntem prieteni buni.
Poate veniti si voi pe la targuri prin Bucuresti si ne cunoastem si noi.
Va pup
Livia

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!
Va multumesc pentru sugestii.
Am incercat sa le explic nasilor ca nu se mai poarta, dar nasul nici nu a vrut sa auda. Acum ma gandesc cum sa combin "strigarea" cu casutza de dar sa nu mi se mai para prea penibil,- si tot la voi apelez, poate va vine vreo idee.
Cornelianeli, tot pe tine te rog, caci vad ca fetelea "cestelalte" ne cam uitara, stiu ca tu ai avut aprox. pana in 100 de invitati, ai vreo lista cu cata bautura trebuie cumparata?
Si altceva, mai stie cineva cat mai costa un m liniar de tulle prin Constanta?
Pupici zanelor.

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Si uite asa pentru ca merge netul prost, trebuie sa mai scriu un mesaj.
Nu mai este nimeni pe aici?
Nu v-am spus, restaurantul este pe grena. Ma tot gandesc daca merita sa pun huse sau nu, desi scaunele nu par sa aibe nevoie.
Duminica vom merge cu nasa sa vada si ea localul, sa vb cu formatia si foto-cameramanul.
Voi ce ati mai facut, ca eu m-am suparat rau de tot si ma pusei pe treaba.
Pupici zanelor.

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

magdala,foarte bine ca esti harnicuta tine-o tot asa
ce sa-ti spun, delicata problema cu nasii si cu strigatul....n-o lua ca pe un sfat,nu sunt in masura sa dau sfaturi insa iti spun ce-as face eu : eu mi-as impune parerea pentru ca pana la urma este nunta ta si a sotului tau nu a nasilor...
ultima data am cumparat tull cu 40.000 m
eu am avut 100 de persoane si am luat asa:
vin alb-130 litri-a ramas foarte mult, mai am si acum
whiskey-10sticle de 1L-au ramas 3
campari-4 sticle de 1 L.... parca
gin-3 sticle de 1.5L-a ramas una
martini alb-4 sticle-a ramas una
tuica de casa-10L-au mai ramas 4L
de racoritoare trebuie sa ma uit prin agenda sotului, el s-a ocupat,ma crezi ca nu mai stiu cati L a luat?????

pupici

Mergi la inceput