Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

LA MULT ANI noul an sa va aduca numai fericire, veselie, sanatate, tot ce va doriti sa se implineasca si sa aveti parte de o nunta ca in povesti...

Mergi la inceput

Stie cineva cand are loc TARGUL de ROCHII de MIREASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by Cryssy

Cryssy & Soare

LA MULTI ANI!!!!!Miresicilor care vor avea nunta in 2006 le doresc un an pe care nu-l vor uita niciodata, cel mai minunat
celor maritate anul trecut le doresc un an cel putin la fel de bun ca 2005
targul de nunti are loc intre 10-12 februarie la hotel sofitel in bucuresti

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

quote:
Originally posted by Cryssy

LA MULTI ANI!!!!!Miresicilor care vor avea nunta in 2006 le doresc un an pe care nu-l vor uita niciodata, cel mai minunat
celor maritate anul trecut le doresc un an cel putin la fel de bun ca 2005
targul de nunti are loc intre 10-12 februarie la hotel sofitel in bucuresti

pupici
nunta noastra

Multumesc...dar ma interesa cand este in Constanta.....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cryssy nu vreau sa te dezamagesc dar ce se organizeaza in constanta nu se poate numi targ de nunti,daca poti sa mergi la bucuresti merita
noi am fost anul trecut la doua astfel de targuri, unul la casa de cultura si unul la rex dar.....a fost frumos ca ne-am intalnit dar de vazut mare lucru n-am vazut

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

cryssy nu vreau sa te dezamagesc dar ce se organizeaza in constanta nu se poate numi targ de nunti,daca poti sa mergi la bucuresti merita
noi am fost anul trecut la doua astfel de targuri, unul la casa de cultura si unul la rex dar.....a fost frumos ca ne-am intalnit dar de vazut mare lucru n-am vazut

pupici
nunta noastra

Ma duc sa ma uit cum sunt rochii ....ca de cumparat nu cumpar ...eu am deja modelul de rochie...ma interesa sa vad care sunt preturile si ce mai pot adauga la rochia mea....ca sa cumpar rochia de pe acuma nu am cum ca nu am unde sa o tin ...era vb de o idee...mersi mult de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by Mariana I.

Roxy79ro... cineva pe alt topic mi-a soptit la ureche ca tu ma poti ajuta cu casa pt dar de la nunta. mi-au spus ca tu aveai o poza frumoasa...

La multzi ani tuturor shi fie ca anul nou sa va aduca numai bucurii shi impliniri, shi sa fie un an la fel de fericit ca cel ce a trecut.

Acum sa revin la subiect.Mariana, nu shtiu cum te-ash putea ajuta.Intr-adevar ai auzit bine ca aveam o poza.Eu am facut multe lucurui pentru nunta, singurica, cu manutzele mele.Casa era facuta tot de mine, dintr-o cutie de carton.De asta zic ca nu shtiu cum te-ash putea ajuta.Daca vrei mai pot face poza casutzei inca o data shi sa o postez.Daca itzi place tzi-ash putea spune cum am facut-o .

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI!Sper ca ati petrecut bine sarbatorile de iarna. Eu m-am intors in Bucuresti dupa o destul de lunga absenta si mi se pare foarte greu sa ma reapuc de treaba.Multumesc mult Roxana pentru numerele de telefon.Chiar aseara am vorbit cu DJ-ul si am stabilit sa ne vedem saptamana asta sau saptamana viitoare cel tarziu. Sa rezolv si cu asta si ma mai linistesc putin.In legatura cu targul de nunti este un targ intr-adevar la Sofitel prin februarie cred dar este mai micut. Cel mai frumos va fi cel de la Marriot care este mai mare si care tot prin februarie este.Cand aflu datele va anunt pe toate cele interesate.Despre cele din Constanta nu cunosc amanunte dar imi inchipui ca mare lucru nu prea este de vazut.
Va pup pe toate
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

Buna!Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.Nunta mea va avea loc pe 23 Septembrie la Restaurantul Ovidiu,din Mamaia(imediat dupa Flora).Biserica....nu stiu inca.As vrea,daca puteti,sa-mi recomandati un cameraman,eventual un fotograf.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by magdala

ZANELE CONSTANTEI

Ancamaria1979 28 mai 2005 -Biserica Adormirea Maicii Domnului - Restaurant Zorile
Angelique 23 iulie 2005 - Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril (Capela Militara) - Restaurant Nord
Dorinitza 3 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae Vechi - Rest. Tic-Tac Mamaia
Roxy79ro 10 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae cel Vechi - Restaurant Flora
Sisimop 1 octombrie 2005 - Biserica Sf.Nicolae - Restaurant Triumph
Cornelianeli 15 octombrie 2005- Biserica Sf.Nicolae cel Vechi - Restaurant Zorile
Ariana_2005 22 octombrie 2005 - Biserica SF. Mina - Restaurant Zorile
Vulpitza25 22 iulie 2006 - Restaurant Colonadelor - Biserica ...
Cryssy 19 august 2006 - Restaurant Rapsodia - Biserica Sf. Gheorghe
Bianca82 26 august 2006 - Restaurant Parc - Biserica ...
Magdala 26 august 2006 - Restaurant ... - Biserica: malul marii sau Sf. Mina
Livia adela 2 septembrie 2006 - Restaurant Melody, Mamaia - Catedrala
Alina Bodana 23 Septembrie - Restaurantul Ovidiu,din Mamaia(imediat dupa Flora)- Biserica....

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Nu stiu de ce nu mai pot modifica mesajul din prima pagina, asa ca am actualizat aici listutza.
Bine ai venit printre noi, Alina Bogdana.
Si tuturor fetelor, va doresc UN SINCER "LA MULTI ANI!!!", multa lumina si iubire in viata.
Sper ca vineri sa ajungem si noi sa vedem localul, si sa va dau o veste buna luni.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput