Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

bun gasit fetelor,
nu mai am timp la munca sa intru, colegele mele sunt in concediu...
livia bine ai venit printre noi,felicitari si casa de piatra
daca vrei iti pot da numarul dj-ului pe care l-am avut eu, nu are nici calculator, nici laptop, are un mixer,asa cred ca se numeste....... ca in orice club sau doscoteca.....pui o melodie intr-o parte si in timp ce canta in partea cealalta pregatesti urmatoarea melodie...ceva de genul...nu ma prea pricep la explicat
o seara placuta

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Merci mult Cornelia pt raspuns. Daca imi poti da si numarul de telefon ar fi perfect.Nici eu nu ma prea pricep la DJ dar ma gandeam eu ca un calculator mare acolo ar fi lipsa de profesionalism.Cred ca e ceea ce caut. Tu ai fost multumita de muzica si de sonorizare in general?Oricum daca imi dai numarul de telefon al lui il sun si poate ma vad cu el sa stabilesc o intalnire cu el. Scuze pt mesajul ala gol trimis dar deocamdata fac incercari si invat sa pun mesajele astea si apas pe ce imi iese in cale.
Merci inca o data.
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Neatza fetelor !!!!!!
Buna Livia shi bine ai venit printre miresicile de Constantza.
Shi eu am avut acelashi Dj shi cameraman pe care i-a avut Cornelia, shi sa shtii ca am fost foarte multzumitzi de ei ... asha ca daca vrei sa aflii numerele lor, spune-mi shi itzi trimit un PM .
Daca mai ai nevoie shi de alte sfaturi nu ezita sa ni le ceri pentru ca shi noi am trecut prin emotziile organizarii unei nuntzi pe care ne-am dorit-o cat mai aproape de perfectziune.

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Listutza actualizata!
fetele!
Si va urez o zi buna in continuare!

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxy79ro

Neatza fetelor !!!!!!
Buna Livia shi bine ai venit printre miresicile de Constantza.
Shi eu am avut acelashi Dj shi cameraman pe care i-a avut Cornelia, shi sa shtii ca am fost foarte multzumitzi de ei ... asha ca daca vrei sa aflii numerele lor, spune-mi shi itzi trimit un PM .
Daca mai ai nevoie shi de alte sfaturi nu ezita sa ni le ceri pentru ca shi noi am trecut prin emotziile organizarii unei nuntzi pe care ne-am dorit-o cat mai aproape de perfectziune.

nunta noastra

Te rog sa imi dai numarul de telefon al lor. Eu ma duc de sarbatori acasa si poate reusesc sa ma si vad cu ei. M-am uitat pe pozele voastre si la un moment dat se vede DJ-ul acolo.Asa ma gandeam si eu ca trebuie sa arate.Cu PM-ul ala nu stiu cum va fi. Ma avertizeaza undeva ca l-am primit? Mi-e ca nu o sa stiu sa il deschid, dar tu trimite-l ca o sa ma descurc eu pana la urma.
Merci mult
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Neatza fetelor !!!
http://www.riversongs.com/Flas/seasons.html
Livia promit ca o sa caut azi numerele de telefon shi o sa le trimit.O sa te descurci cu sigurantza.In stanga ai un meniu in care itzi apare shi mesajele private .
shi Sarbatori Fericite de pe acum, daca nu mai apuc sa postez pana la Craciun.

nunta noastra

Mergi la inceput

Buna fetelor
Azi plec si eu la Constanta si o sa ma intorc dupa sarbatori in Bucuresti. Merci mult Roxana, probabil ca voi vedea mesajul dupa revelion.
Asa ca va urez sarbatori fericite tuturor si sa aveti parte de multe multe cadouri frumoase.
Va pup
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Buna fetelor am reusit sa intru si eu dupa mult timp de pauza......
Pe la colturi unii spun,
Ca exista Nos Craciun.
Ca i-ati scris si o sa vina,
Sa va aduca-n pumn lumina,
Langa brad si langa foc,
Sa va umple de noroc.

Carciun Fericit si tot ce va doriti sa se implineasca in anul care o sa vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

Sarbatori fericite in continuare alaturi de cei dragi!

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

Roxy79ro... cineva pe alt topic mi-a soptit la ureche ca tu ma poti ajuta cu casa pt dar de la nunta. mi-au spus ca tu aveai o poza frumoasa...

Mergi la inceput