Buna fetelor,
Are vreuna din voi idee ce nr. are scoala de pe Soseaua Panduri?Stie cineva ceva de ea?E mai buna decit scoala din spatele Postei Puisor(de linga gradinita 268)?Daca aveti cumva informatii despre vreuna din cele 2 scoli, pleeeease spuneti-mi si mie ca sunt intr-o mare dilema la care din ele sa-mi dau fetita.
SCOALA NR 146.din Strada PANDURI.Mai este o scoala destul de aproape in zona Piata OPEREI, SCOALA NR.150 unde se face carte deocamdata.Daca te intereseaza scoala 150 intreaba de doamna invatatoare DINU .Este foarte buna.Sper sa-ti foloseasca informatiile.
Ambele sunt renovata anul trecut sau anii trecuti. Ambele sunt bine cotate. Alege ce e mai bine pentru tine. Curat si linistit este in ambele cazuri. Cea de pe Panduri este mai bine vazuta decat cealalta dar nu stiu sa iti zic de ce. Spor
Multumesc mult pentru raspunsuri.Spre scoala de pe Panduri ma cam orientam si eu, desi cea din spatele postei Puisor este mai aproape.De scoala 150 stiam ca este buna insa este un pic cam departe de mine, mai ales ca de la scoala o s-o ia bunica si o sa mearga pe jos.
Daca mai aveti si alte informatii, eventual o invatatoare buna la scoala 146 pentru anul scolar 2007-2008, mi-ar place sa le aflu...:-)