Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, luana!
tinatache, acu` cind v-ati obisnuit si voi intra in vacanta
rid io da` ma vede dracu` si pe mine saptamina viitoare cind ionut este in vacanta, daca renunt la dulciuri e posibil sa dau cele sapte chile jos

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

bun venit noilor mamici, rosin si monica , v-am trecut si pe voi in listuta.

La multi ani Luana!

Multumim pentru sfaturile legate de dormit. Desi n-am schimbat nimic deocamdata, suntem pe calea cea buna, malina a renuntat la biberonul cu lapte, asa ca nu mai e mult si putem s-o lasam sa doarma singura toata noaptea.
oricum, vom vedea in timp cum le rezolvam!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

fetelor!
Scuze ca nu am mai trecut pe aici, dar nu am fost in stare. Nu prea am timp; seara de seara ma culc pe la 1 noaptea, ca stau pe DC (cate o ora si jum), si niciodata nu scriu cat as vrea.
Acum sunt mai libera. L-am lasat pe Stefan pt 10 zile la bunici in MM. Ma simt tare rau ca l-am lasat (adica ma simt vinovata), desi stiu ca ii este bine: la aer curat, vede multe animale, e mereu afara, poate sa zburde cat vrea, iar bunicii au mare grija de el. Oare cand ma voi obisnui sa ideea ca nu poate sa stea numai langa mine???
Simon doarme. E un cumintel.

Ps. Mesajul asta l-am scris pe la ora 16. Pe cand sa-l trimit a picat netul. Asa ca il trimit acum (am reusit sa-l salvez).

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, multumim de primiresi sanatate puiutilor bolnaviori...si ai mei sunt raciti, cel mare tuseste nasol de tot...si cam de multicel, dar deh...asta-i gradinitza...speram ca in saptamana asta de vacantza sa ne refacem

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Luana, la multi ani!!!
Miha, iti tinem pumnii pt. bb3!
Copiii mei acum sunt bine, dar micuta a stranutat ieri de cateva ori, sper sa nu fie inceput de ceva boala, ca de 2 zile am terminat ospexinul Eu ma simt groaznic, ma doare gatul. Si la noi e tot timpul schimb de virusi, Lili ii aduce de la gradi, Robert de la scoala (e la un liceu cu clasele 1-12, cu peste 1000 de copii) iar eu lucrez la o facultate, si de mine apartin mai mult de 400 de studenti.
Gabi

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mamicilor cu copii la gradi, din pacate, asta e gradinita cu multe raceli, dar se imunizeaza ei o data si o data.
Andreas imi racea (rosu in gat si febra) cam tot la 2 saptamani de imi era rusine ca tot ajungeam la dr., dar ea mi-a spus ca asa se intampla la gradi mai ales la cele de 8 ore.
Din primavara nu mi-a mai racit, iar acum am inceput sa-i dau oscillococcinum preventiv si vitamina C, sper sa aiba efect si sa sarim din schema raceala.
O duminica insorita si calduta, atat cat se mai poate!

3 - 4 luni COMORILE MELE ALEXANDRA & BIANCA
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor!
Iata-ne si pe noi,intram repejor sa va povestim ca am fost in acea excursie la Bucuresti,a fost distractiv pt. copii dar tare obositor.Trebuia sa vizitam tot ce ne propusesem intr-un timp record: -o ora la zoo,-o ora la muzeul Antipa iar la ora 14.30 sa fim deja la circ.Va imaginati cat am tras de cei mici care ramaneau cu ochii la cate un animalut de abia ii dezlipeam.La Antipa a fost excelent,sper ca in viitorul apropiat sa ajungem din nou,acolo ne trebuia cel putin 2 ore,le-a placut enorm copiilor,la fel si adultilor.
Elisor,le-am luat si eu copiilor oscilococcinum,nu l-am inceput,tu cum ii dai?cate o doza pe saptamana sau 3 zile consecutiv si apoi saptamanal?
Gata,fug,mai am ceva treaba,peste doua ore vine mama cu mafi si va imaginati cata treaba mai fac eu atunci!
Va pup !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Camelia eu ii dau lui Andreas o doza pe saptamana.
Si eu l-am dus anul trecut pe Andreas la zoo in Bucuresti si a fost foarte incantat, intradevar 1 ora e prea putin si pt. noi darmite pentru ei?
Ce ati vazut la circ pe langa jonglerii? La animale ma refer.
Ma bucur ca azti avut o zi frumoasa!

COPIII MEI
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetele!
Camelia ma bucur ca a fost frumos in excursie, era de asteptat sa fie obositor, dar asta este, bine ca le-a placut la puiuti.
LUANA cu intarziere iti spun si eu , sa fi sanatoasa si fericita! Un sincer "LA MULTI ANI"!
Mariana nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca l-ai lasat pe Stefan la bunici, ii va fi foarte bine acolo. In doi ani o sa fie mai mari si ii vei putea lasa pe amandoi impreuna si nu te vei mai simti vinovata.
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi pun poze in album. Am incercat, dar nu reusesc.
Va doresc o saptamana cat mai buna!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cu intarziere ii spunem si noi Luanei "LA MULTI ANI! sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!

Elisor,la circ,cel mai mult au fost incantati de ursii polari ce patinau pe gheata,au mai fost dresuri de pisicute si porumbei...jonglerii si acrobatii,totul pe gheata.Spectacolul s-a numit "Castelul de clestar",a fost excelent,incomparabil cu Pironkov,circ adevarat cu profesionisti de inalta clasa.

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput