Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)
Raspunsuri - Pagina 8

elisor spune:
Camelia cum se fac donatiile pe forum, ti-am vazut numele la donatii si am zis sa te intreb pe tine ce si cum, dar da-mi detalii te rog!
Nu am vazut emisiunea, daca poti si-ti permite timpul fa un mic rezumat.
Roisin bine ai venit! Si de la noi
3 - 4 luni COMORILE MELE
ALEXANDRA & BIANCA
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

camelia72 spune:
Elisor,daca vrei sa faci o donatie pt. cineva anume,iei legatura cu persoana care strange banii in orasul(te interesezi la subiectul respectiv) tau sau trimiti direct prin posta ori in contul persoanei in cauza.
Despre Super Nanny:-a fost un ex.de o familie cu o fetita de 4 ani,extrem de rasfatata,nu dormea singura,nu mergea la plimbare decat cu mama,nu manca singura la masa in bucatarie...etc.Parintilor li s-a explicat de catre o guvernanta psiholog,ca daca ai rabdare,calm,hotarare si perseverenta absolut toate aceste probleme se rezolva.Trebuie doar ca parintele sa fie tare pe pozitie si sa nu cedeze sub nici o forma la manifestarile copilului.
Pt mai multe amanunte,citeste aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60245" target="_blank">Super Nanny
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

elisor spune:
Camelia merci pt. informatii, as vrea, dar sa vad si cum pot pune in practica.
Despre sculatul noaptea nu prea cred ca functioneaza ceva de genul asta, subconstientul il "lucreaza", dar cu rabdare din partea parintilor va trece si perioada asta. Credeti-ma!
3 - 4 luni COMORILE MELE
ALEXANDRA & BIANCA

monica-elizabet spune:
buna fetelor, ia uite ce subiect frumos si noi nu ne-am inscris la el
ne primiti si pe noi pe listutza?
eu sunt monica, mamica la 30 de ani si cei doi puishori ai mei alexandru(7 iunie 2001) de 4 ani si jumatate si ruxandra de 10 luni(16 decembrie 2004)
va pupici
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

carmenp spune:
salut.
irina, dintotdeauna mi-am dorit trei copiii, pacat ca astia doi pe care-i am m-au facut sa ma razgindesc irevocabil
. esti de apreciat si invidiat, sa te bucuri de ei!
tinatache, stii ca esti suportul moral al marinei, afla acu` ca si-al meu, fruncea sus!
roi, ma bucur sa te vaz, mi-am amintit de cele vremuri, stii tu...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

tinatache spune:
carmen, cam asa si eu. Tot timpul imi imaginam ca am o casa cu 3 copii dar... nu mai e cazul. Plus ca dupa a doua sarcina dr. mi-a recomandat sa astept macar 5 ani daca ma bate gandul sa-l mai fac pe-al treilea. Oricum nu mai aveam de gand dar acuma sigur nu ma apuc de facut la 35-40 ani, cu 2 dracusori in casa.
Fetelooooorrrr, piticu meu a reusit sa se mai si opreasca din plans la cresa. Initial il lasam singur cate juma de ora si-l gaseam umflat de plans, acuma l-am gasit jucandu-se, educatoarele erau tare fericite ca au reusit sa-i distraga atentia sa se opreasca din urlat. Ieri am stat 1 ora si a si papat acolo singurel. Mi s-a luat o piatra de inima. Cand il gasesti asa plans tot iti vine sa-l iei si sa lasi totul balta, sa stai cu ei acasa pana s-or marita/insura. Momentele alea sunt cumplite si le urasc! Am trecut prin asta si cu Andra si la fel a fost.
Voi ce mai faceti, ca noi suntem mucosi. Acuma vine fiecare cu colectia lui de virusi de la gradi si-si impart frateste. Deocamdata nu e nimic grav, nu au facut febra, doar le curge nasul si mai tusesc. Dar asta trece, am experienta la asa ceva
Acuma alerg la cresa ca incepem la 9.
O zi buna tutulor!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

carmenp spune:
tinatache, stiu si io pe asta cu incrucisarea virusilor la mine-n casa, ionut ii aduce dintr-o parte, tat-su din alta si ilinca stringe tot.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Bun venit Monica!!! Sa fiti toti sanatosi si sa va bucurati de copii!
Le doresc la toti puiutii bolnaviori insanatosire grabnica!
Noi suntem bine. Vlad s-a facut bine, mai tuseste putin, in continuare vin la noi in pat in fiecare noapte, nu ne mai scapam de ei , sper sa-i dezvatam cat mai repede. Bogdan face o groaza de activitati la gradi, este incantat si noi si mai si, in schimb este la fel de incapatanat si inca, cautam solutii salvatoare. Sunt putin supa ca luna asta nu ne-a iesit "operatiunea bb3". Dar sper ca luna viitoare sa reusim, sa nu ajung sa ma razgandesc.
Irina nu mai ai timp sa ne povestesti nimic? Ana pe unde mai esti? Ce mai fac puiutii vostri?
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

elisor spune:
Am intrat fuguta pentru o urare dragei noastre Ana-Maria care azi se bucura (de fapt in fiecare zi) de implinirea celor 2 anisori ai fetei, So: LA MULTI ANI, LUANA! sa cresti mare si sanatoasa si sa umpli inimile parintilor cu bucurii, sa ai drumul vietii lin si frumos asa cum iti este si sufletelul de copil.
PETRECERE FRUMOASA! si sa povesteasca mami cum a fost.
Weekend placut tuturor! Profitati de ultimele raze de soare ca vine frigul!!! Brrrrrrr!!!!!
3 - 4 luni COMORILE MELE
ALEXANDRA & BIANCA

tinatache spune:
Miha curajoasa, multa noroc luna viitoare!
La multi ani Luana!!! sa fii sanatoasa fetita mica si sa cresti mare si fericita!
Noi avem un weekend prelungit, luni gradi si cresa sunt inchise, marti e zi libera, sper ca paa miercuri sa nu uite piticu sa se mai si opreasca din plans
Weekend placut!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius