Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eli, vazut printesa

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Salutare, mamici!
Noi am avut ieri petrecere, am serbat juniorul familiei. A fost foarte frumos, au venit prieteni care au copii si s-au jucat toata dupa amiaza.
Doar ca madmoasela n-a facut nimic, lectii. Profitand de agitatia noastra, cumparaturi, pregatiri, petrecere, nu s-a atins de caietele de scoala.
Iar azi are o prietena in vizita, deci iarasi va fi program redus.
Voi cum echilibrati socialul cu invatatul?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Crini, felicitari juniorului!
Noi nu participam la nici o activitate sociala pana nu negociem data si ora exacta a intocmirii temelor Insa am renuntat la cateva programe (nu ff importante si interesante), pt ca temele sunt mai importante. E un pic dur la 8 ani metoda, dar parerea mea, daca nu se obisnuieste de-acum, ce va fi mai incolo??? Micuta se adapteaza, ea oricum se simte bine oriunde, numai mancare sa fie

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Buna, mamici stresate
Sa va spui io ca io am trei: Gabriel - 18.02.2001, Sofia - 14.02.2003 si Nicodim - 11.02.2005. E o distractie la noi de numa`, numa`.
De gelozie am scapat - Slava Domnului! - dar au atata energie, ca uneori imi vine sa nu le mai dau mancare sau sa le dau sedative. Glumesc, desigur
Nu mai pot de dragul lor, dar, paradoxal, imi vine sa-i bat cateodata sa le sara fulgii!
Sunt smecheri si profitori, incapatanati samd.
Eu sunt singura cu ei, tati pleaca periodic in delegatie, mai vine o femeie in momentele de varf si ma mai ajuta vreo 4 ore pe zi. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca m-a scapat din multe.
In mare trecem cam prin acelasi aventuri ca si voi, o sa va mai povestim.Sper. Ca o sa am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara mamicute,
In pare rau si imi cer scuze ca am ramas codasa clubului...Mi-ar trebui o zi cu 48 de ore pe putin ca sa apuc sa fac cam tot ce imi propun...
Elisor,saru-mana ca intrebi de mine!Suntem bine cu totii acum.Eu am fost olecuta cam racita,cum am inceput serviciul,dar mi-am revenit si acum mai am putinica tuse.
Copilasii sunt in regula,vad ca nu au prins nika,bacterie sau virus ,de la mine.Se inteleg minunat cu bona si,pe cuvant iti spun,nu am decat cuvinte de lauda despre femeia asta.I-am si zis sa nu cumva sa raceasca sau sa dea cine stie ce boala prin ea,ca o ucidirez....
Copilasii tai ce fac?Andreas este in clasa I,ca nu mai stiu?!
Dragi mamicute,va doresc sanatate multa voua si familiilor voastre si sa aveti copilasii sanatosi si voiosi!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Irina, bine ai venit! Ce coincidenta faina: toti copiii nascuti in februarie! Asa ati vrut voi, sau asa s-a nimerit?

crini, sa-ti traiasca juniorul!

Camelia, ajutorul de la sot e mai pretios decat orice alt ajutor, nu-i asa? Si eu sunt f happy cand impart atributiunile cu sotu'.

Azi nu am avut un copil mare prea cuminte! Am zis eu ca lauda de sine...adica sa nu ne luam nasul la purtare; dar se pare ca asa a facut. Printre altele, cu toata vigilenta mea, Simon a primit 2 palmute de la Stefan . Si nu m-am putut abtine si a primit si Stefan 2 palmute de la mine ! Am vrut sa stie clar ca asa ceva nu mai are voie. Vom vedea rezultatul zilele urmatoare.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Irina, bine ai venit! Ce coincidenta faina: toti copiii nascuti in februarie! Asa ati vrut voi, sau asa s-a nimerit?

[

Daca voiam noi si tot nu ne iesea asa la fix! Asa a fost sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

irina, bine-ai venit, te trec imediat pe listuta si pe tine! Tare curajoasa, 3 copii atat de mici, toata admiratia ! Mie-mi mananca urechile doar 2, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi cu 3 mici. Nu zic nu, mai as vrea inca unul, da' peste vreo cativa ani, sa mai creasca nitel fetele, ca acum n-as mai rezista.

Hai ca aici cred ca e cel mai bine sa intreb, ca pe la subiectul cu bone am primit raspunsuri destul de diferite.
La 2 copii, cele care aveti bona, cam cat platiti? Ca de la 1 ian. vreau sa incep si eu serviciul si nu prea stiu ce sa fac, sa mai caut inca o bona, sa am fiecare copil cu bona lui sau sa iau una la amandoi?
Si inca o intrebare...desi nu prea's multe mamicile cu copii asa de mici pe-aici. Deocamdata cea mare doarme in patut sau cu tati in pat in dormitor iar eu cu cea mica dorm in sufragerie. Deocamdata avem doar 1 patut si nu stiu ce sa fac, sa-i iau celei mari un pat normal, dar de copil, si s-o mut pe cea mica in patut sau sa mai iau unpatut? Si sa le las pe amandoua intr-o camera singure (desi deocamdata amandoua se trezesc peste noapte, si mi-e groaza sa ma gandesc ca atunci cand se va trezi una o trezeste si pe cealalat) sau sa continuam sa dormim cu ele "impartite"? Deja m-am cam saturat de singuratate, mai vreau si eu sa dorm cu barbata-meu noaptea, dar cum sa fac? Pe care s-o las singura? Orice idei despre cum dorm copii la voi sunt binevenite!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Mickyyy, poate ar fi sa mai lasi in forma asta dormitu`, iar apoi sa cumperi doua paturi la fel. Asa nu va simti Malina, ca si-a cedat locul in favoarea micutei. Deocamdata ar fi bine cu camere separate, si mai tarziu vor decide ele, daca vor separat sau impreuna.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Sa stiti ca citesc tot timpul, dar nu am timp de fiecare data sa scriu.
Bine ai venit Irina si felicitari maxime ca esti mama de trei copii! Esti o mama eroina! Sunt putine femei care au curajul tau, cu toate ca am vazut mai multe care ar mai dori un copil. Si noi mai vrem un copil, sper sa vina cat mai curand, sa nu-mi piara curajul. Mie mi se pare perfecta familia cu trei copii, cu toate ca imi inchipui ca este mai greu, dar si fericirea pe masura. Sa ne mai scri despre voi cand ai timp, cum te descurci, cum te organizezi. Lumea nu este uimita cand va vad cu trei copii? Pe noi cine ne aude ca mai vrem unul spun ca suntem "f. curajosi", putini "plecati de acasa". Dar noi asta ne mai dorim si nu ne intereseaza de gura lumii.
Ana ma bucur ca ti-ai gasit o tanti asa de treaba, sa sti ca si a noasta este ok, copii o iubesc si asa de mult conteaza asta.
Noi avem ceva probleme cu Vlad care cred ca are o viroza, imi face febra doar noaptea si nu mai reusim sa ne scapam de ea. Bogdan este in continuare la fel de incapatanat si tot caut modalitati de "dresare", nu mai stim ce sa-i facem, am discutat chiar si cu educatoarea si ne-a zis ca posibil asa sa ramana. Ma bucur ca ii place la gradi, chiar la laudat educatoarea, ca se descurca f. bine, cu toate ca majoritatea sunt cel putin cu un an mai mari, si cica s-a mai si cumintit.
Avand in vedere ca s-a cam racit vremea astept sa veniti cu idei de jocuri in casa pentru copii.
Va pup toate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput