Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)
Raspunsuri - Pagina 4

carmenp spune:
`neata, vrem si noi pe listuta voastra, va rog, ionut -7.10.2000 si ilinca 11.08.2004. la noi nu a fost nici o tira de gelozie, dimpotriva a fost foarte atent cu ilinca in schimb mi-a testat nervii din prima zi de cind am adus-o acasa, orice i-as fi zis sa faca facea pe dos curios sa vada daca-l pedepsesc in vreun fel. ar fi multe de povestit, da` n fiecare zi e cite ceva incit acum nu-mi vine nimic in cap. e frumos sa ai copii, doi, trei, o caruta da` cind nu ai nici un ajutor, nici macar din partea barbatului care-i mai mult cu serviciul ori al vreunei bunici iti cam vine sa-ti iei cimpii si daca marina se-ntreaba de ce-i tremura miinile, io ma-ntreb de unde drequ` atita par pe jos. da` cind ii vezi rizind ori cind
te pupa cu foc, iti trec toate cele. pupici.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

camelia72 spune:
Bine ai venit,Carmen!Asteptam sa ne povestesti despre tine si puiutii tai frumosi,sa creasca mari,sanatosi si norocosi!
Fetelor,eu am momente cand simt ca NU MAI POT,cel mic ma terorizeaza non-stop,este f. mamos si posesiv,sta numai pe mine,se catara ca maimuta si parca cerseste mila.Sa nu mai zic de gelozie,daca o vede pe sora-sa in preajma mea sau daca o mai imbratisez si pe ea...e teroare,o trage de par,o musca sau o loveste cu ce apuca.
Voi cum va mai descurcati acum cand s-a stricat si vremea si nu mai iesim pe afara?La noi ploua si-i asa urat afara...
Mai luati ceva suplimente cu vitamine si minerale,eu sunt vesnic obosita si stresata!Am terminat un flacon de Ca,Mg,Zn,dar...n-au avut nici un efect.
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

gabibarta spune:
si la noi e un dezastru nuclear fiecare dupa masa. Cel mare e de dupa masa la scoala, mergem toti trei acasa pe la 17.00, si incepe scandalul. Micuta vrea sa se joace, pe ala mare nu pot sa-l lipesc de scaun sa-si faca temele, micuta vrea cu jucariile lui, cel mare face scandal, cel mare vrea sa manance tot timpul, vrea sa-si lase temele pe a doua zi, si asa ne certam toata dupa masa Insa cand suntem gata cu lectiile si incep sa se joace impreuna, ori se cearta pt. jucarii, ori urla de fericire, dar liniste nu avem nici un gram:(
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

carmenp spune:
fetili, am uitat sa va-ntreb... aici ne putem plinge?? ca pe unde mai activez, fetili au cite un cupil si parca n-as vrea sa ramina la unu
la noi inca nu s-a stricat vremea, nu stiu ce-am sa fac atunci...
intreba cineva de dormit, eu sunt pentru camere separate daca spatiul o permite, mie mi-a iesit pe oki de cite ori s-au trezit unu` pe altu`, chiar a fost pentru mine problema no.1.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

camelia72 spune:
Carmen,plange-te,soro,cat vrei...hai,descarca-te...Am activat si eu pe la copiii de iulie-august 2004 (am vazut ca mai postezi si tu) dar...sunte-ti mult prea rapide la povestit si am ramas in urma cu noutatile,deh...cu doi copii nu prea pot tine pasul cu celelalte mamici,tu reusesti?
La noi este o vreme de nani,innorat si...ahh,ce-as mai dormi ,Mihai este insa ca un titirez si nu ma lasa,astept sa adoarma el,mai am si de gatit,dar...mai poate astepta pana trag si eu un pui de somn!
POZE

carmenp spune:
reusesc in general sa postez cind dorm cupiii, ca acu`, de exemplu, is c-un oki la monitor si altu` la aragaz sa nu ard mincarea. sincer am citeva locuri in care intru si atunci cind urmaresti citeva subiecte iti este mai usor. da` de multe ori ma ia apa si pe mine, uit care este cupil racit, ori care s-a lovit, care a fost in anglia si care in franta, da` ce mai conteaza
...
de copii ce sa zic, ionut n-ar fi neobisnuit de obraznic insa este tare incapatinat, nu tot timpul dar are zile cind isi da doctoratu` in asta. ilinca, si ea este un copil bun, da` dintotdeauna sclifosita la mincare, imi ia cite o ora s-o hranesc si atunci cu muzica si reclame. si drept sa zic, dac-as avea posibilitatea ca macar o data la doua saptamini sa pot iesi singura, fara ei, citeva ore, nu neaparat restaurante, terase, undeva, oriunde cu barbatu` meu atunci mi-as incarca bateriile si ar fi altceva, ori eu peste tot trebuie sa-i iau cu mine, chiar si la cumparaturi... am zile cind sunt intr-o viteza continua, totul fac repede si la ora la care trebuie facut caci altfel nu ma incadrez in timp si ma dau peste cap, si foiala asta duce la obozeala, de multe ori sunt nervoasa, imi mai pierd rabdarea si ce sa mai zic, probabil le stiti si voi foarte bine. pupici si uichend placut!
quote:
Originally posted by camelia72
Carmen,plange-te,soro,cat vrei...hai,descarca-te...Am activat si eu pe la copiii de iulie-august 2004 (am vazut ca mai postezi si tu) dar...sunte-ti mult prea rapide la povestit si am ramas in urma cu noutatile,deh...cu doi copii nu prea pot tine pasul cu celelalte mamici,tu reusesti?
La noi este o vreme de nani,innorat si...ahh,ce-as mai dormi,Mihai este insa ca un titirez si nu ma lasa,astept sa adoarma el,mai am si de gatit,dar...mai poate astepta pana trag si eu un pui de somn!
POZE
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

mariana tache spune:
Salutare mamicilor viteze!
Eu vin cu vesti bune. Stefan s-a mai linistit cu gelozia, nu mai urla. Pot sa zic ca e de-a dreptul cumintel . N-as vrea sa-l laud, iar apoi sa-si ia nasul la purtare; sper sa o tinem tot asa. Bine, sa nu va imaginati ca a uitat ca nu ii mai acord lui toata atentia, dar pare mai intelept
. De ex.: eu ii dau mancare la pitic, Stefan se joaca cuminte pe langa mine; dupa ce termin cu Simon si il pun din brate, Stefan vine repede la mine ca sa il iau pe el
. Toata ma topesc la faza asta si bineinteles ca il iau repede la o tura de iubit , iar el este peste masura de fericit.
Acum e si maica-mea la mine si mi-e mult mai usor.
Sambata chiar am fost sa ma relaxez la cosmetica, mani, pedi. Vorba lui Carmen, mi-am incarcat bateriile.
Simon e si el un cumintel; ieri dimineata mi-a facut o imensa surpriza: s-a trezit pe la 6.45 (culcat de la 11 seara). Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat e ceasul. Azi dimineata s-a trezit la 5. Nici asa nu e rau. Suntem oricum pe drumul cel bun .
Sper ca v-am indus si voua un pic de optimism, ca eu sunt f bine dispusa si increzatoare zilele astea (vad eu dupa ce pleaca mama...).
. Aveti grija de voi.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!

carmenp spune:
mariana, cosmetica, mama la tine, ehehe, te-ai alintat putin
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

camelia72 spune:
Salutere,dragele mele!
Bravo,Mariana,cred si eu ca esti optimista cand ai parte de asa rasfat...tine-o tot asa,sau macar din cand in cand,sa-ti mai incarci bateriile.
Si eu azi sunt fericita,cu sotul acasa am avut parte de ajutor in bucatarie,ii place sa gateasca si sa ne rasfete cu cate ceva bun...eu am facut supita cu galusti ,el ardei umpluti si crema de zahar ars (specialitatea lui).Parca si copiii sunt mai cuminti cand sunt si eu relaxata si odihnita.
Va si sa auzim de bine!
POZE

elisor spune:
Sunt cu noaptea in cap pe aici ca m-a trezit Bianca pe la 3 si ceva sa-i dau suzeta, s-a tot foit, mai un partz si uite asa somnul meu dus a fost.
Bun venit Carmen si sa stai cat mai mult pe aici! Sa-ti traiasca copii!
Noi ce sa mai raportam: copil mic cuminte, copil mare mai deloc cuminte.
Andreas - scoala bat-o vina, cine-a mai inventat-o! La scoala ne place, dar la lectii e un chin, asa incep, pe parcurs ne dam seama ca n-au fost grele, n-au fost un capat de tara, dar trebuie sa o sacaim pe mami cu miorlaieli ca altfel nu ne cade bine la stomac.
Vineri cand a venit de la scoala mi-a zis ca i-a facut unei colege programare pentru a doua zi la noi. S-au distrat neuronii mei la ce-au auzit, auzi domne' programare, de parca ar avea un carnetel plin si nu se mai poate altfel.
Dar domnisorica, smechera si ea, i-a tras clapa, a venit ma-sa la locul de intalneala sa-i spuna ca are musafiri si nu vine, dar fi-miu n-a pus botu' a venit acasa cu un prieten. Tot a iesit ceva din asta, se invarte el.
Bianca - cuminte, am inceput diversificarea, dar ne chinuim una pe alta, deocamdata.
Ana, mama pe unde mai esti? a fost weekend, nimic nu mai raportezi?
Sunteti bine, sanatosi?
O saptamana Ussoooooaaaaaarrrrrrraaaaaaa!
POZE PROASPETE
Eli mami de Bianca & Andreas