Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

"La Multi Ani!" pentru Vlad,multa sanatate,fericire si noroc iar parintilor,o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de cele doua comori,in curand,speram trei!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani, Vladutz!! Sa cresti mare si sanatos si sa-ti faci parintii fericiti!

aici am gasit o poza cu tort buburuza:
http://www.photocake.ro/produse.php?cat_id=12

Asta e din marzipan, dar eu am sa cumpar/fac o glazura si o colorez cu coloranti alimentari. Punctele le fac din Smarties iar ochii din Toffifee. Sper sa-mi iasa. Si mai vreau s afac muffins colorate, am si niste frome mici de ursuleti la care le pun ochi din Smarties si mai fac niste dungi cu un fel de "vopsea" la tub tot alimentara (gura, mainile, si la picioare). Nu am gasit alte poze dar mai caut si le pun si aici.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Multumesc pentru urari! Si voi sa aveti parte de tot ce este mai bun in viata, dar cel mai mult sanatate va doresc voua si familiilor voastre. Sambata l-am sarbatorit pe Vlad si, zic eu a iesit tare bine, copii au fost incantati. Le-am cumparat set party cu coifuri si fluiere, le-am facut sandwisuri micute pentru ei, cu diferite desene:buburuze, paianjeni, flori etc, dar nu au fost incantati deloc, nu au fost curiosi sa manance decat pufuleti, grisine, alune. In schimb am avut tort in forma de trenulet, de care toti au fost incantati, iar dupa ce s-a cantat "la multi ani" si-au bagat toti degetele in tort si a fost mare distractie. Cred ca le-a placut tare mult. Imi pare rau ca nu am facut poze decat cu aparat normal pentru ca cel digital era plin si s-a stricat programul de descarcat poze, asa ca nu pot arata poze. Oricum sunt tare incantata ca s-au distrat si au fost ceva mai cuminti fata de alta data.
In rest nici o noutate, lui Vlad i-a mai trecut raceala, dar acum a cam inceput Bogdan sa tuseasca, dar nu pare grav.
Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut, avand in vedere ca luni nici iarba nu creste.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Miha,
LA MULTI ANI!,pentru Vlad,sa cresca mare sanatos,sa fie cuminte si sa va aduca numai fericire si bucurie!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Buna,fetelor!
Am intrat fuguta sa va salut si sa va urez un weekend placut,linistit cu copilasi ascultatori...si mamicute calme si nestresate!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Buna fetele!
Slaba activitate pe aici, se pare ca sunteti ocupate. Ce ati mai facut? Ce fac puiutii vostri?
Noi suntem bine, copii mei mai au si momente in care sunt ceva mai calmi, dar in general sunt agitati, plini de energie, dar ma bucur ca sunt sanatosi.
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si va astept la barfa pe aici.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

Mergi la inceput

Salutare,mamicutelor!
Se vede ca puiutii va tin ocupate si in weekend...dar taticii ce fac?
As vrea sa stiu daca voi le mai dati copiilor,acum,in sezonul rece ceva suplimente de Fe si Ca,fara a le face analizele.Noua dr. nu ne-a recomandat nimic dar ma cam bate gandul sa le fac niste analize dar numai din deget,din vena nu m-as incumeta.Ce stiti,pt analizele de Fe si Ca se ia din deget sau din vena sange?

POZE

Mergi la inceput

Uau,ce mi-a facut Mihai apasand pe taste!
Scuze pt. spatiul de la mesajul anterior!

POZE

Mergi la inceput

Buna fetele!
Camelia eu nu le dau la copii mei nimic, eventual vit.C si incerc sa le dau cat mai multe fructe, si sa ii scot afara indiferent de vreme. Chia mi-am facut niste analize si am intrebat medicul de familie daca sa le fac analize si copiilor si a zis ca nu are rost sa le fac aiurea daca nu mi se pare ca ar avea ceva. Asa ca nu cred ca are rost sa-i intepi degeaba. Ce mai fac copii?
Ce fac celelalte mamici? Nu mai dati nici un semn de viata?
Noi la fel. Maine avem liber, sunt incantata si cred ca vom merge la o expozitie pt. copii pt. ca sunt tot felul de concursuri si clovni.
Va pup pe toate si va astept la o barfa mica.

Mergi la inceput

Haide-ti,fetelor,sa sarbatorim,azi este ziua noastra,a tuturor romanilor,oriunde va aflati!
La Multi Ani,sa fim sanatoase,nestresate,fericite alaturi de cei dragi!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput