Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Miha,eu la ziua Georgianei am facut cateva retete si din www.vulpeabucatar.com ,sunt si fotografii,intra si trage cu ochiul!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Camelia daca te consoleaza cu ceva iti spun si eu ca aceasta perioada a lui Mihai nu va dura o vesnicie, rabdare si asa cum a zis si Miha, va trece si vor veni altele mai mult sau mai putin nasoale. Eu ma confrunt cu furia, daca ii zic ceva si nu-i convine se enerveaza si striga, asa ca incerc sa-i spun intotdeauna pe un ton cat mai calm si cumva invaluit (adica sa-i distrag in acelasi timp atentia, daca se poate) propunerile sau ce doresc sa faca. daca ii spun "ia-ti papucii in picioare" incepe si tipa ca ce mereu trebuie sa-l bat la cap sa faca aia sau aia. Asa ca ii spun mai nou: "uite o regula ce nu ai respectat-o, care o fi aceea?". Mai noi ma trimite afara din camera lui ca sa-si faca pautul sau sa se schimbe, deci si el merge pe elementul surpriza.
De cate vom mai avea parte...
Sper sa inceapa maine scoala ca m-am saturat. Andreas iese afara pe la pranz in fiecare zi indiferent de vreme.
Camelia tu ii dai pana la urma oscillo?
Miha eu la capitolul gatit nu excelez, doar idei de pe site cu profil. Este si culinar.ro
ANA-MARIA (Ana68) sa traiesti 100 de ani fara reparatii capitale, sa ramai la fel de tonica, vesela si sa iti implinesti toate visele. Sanatate, noroc si fericire la aniversarea zilei de nastere.
ANA-MARIA LA MULTI ANI!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Elisor,le-am dat oscilococcinum la amandoi copiii,cate o doza pe saptamana si vit.C zilnic,10 zile pe luna.

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,

Azi am avut o zi minunata...
Eli,draga mea,multumesc din tot sufletul pentru urarea ta minunata si calduroasa!Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume alaturi de familia ta,sa fiti sanatosi,iar tu iubita si fericita!
Am terminat de pus albumele si toate pozele selectionate....asa ca poti viziona acum...
Miha,la prima bona ii dadeam 2 milioane,iar la tanti de acum ii dau 3 milioane...

Ziceti ca maine incepe scoala?In sfarsit!

Va pup si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

LA MULTI ANI ANA! Sa fi sanatoasa si fericita, sa ai parte de cat mai multe zile ca si cea de ieri, sa te bucuri de familia ta si ea de tine! Scuze ca ti-am transmis urarile cu intarziere. Multumesc pt. raspuns si eu tot 3 mil. ii dau la bona, dar ii mai dau cate ceva la sf. de saptamana, imi era frica sa nu cumva sa fie prea putin. Ea nu se arata ca ar fi nemultumita, dar cred ca din prea mult bun simt nu ar zice nimic.
Camelia cum te mai intelegi cu copii?
Ieri am fost la cofetarie sa-i dau comanda la tort de ziua lui; eu am vrut un tractor, dar nu aveau decat trenulet, dar este frumos si trenuletul si cred ca se va bucura tare mult. Sunt asa modele frumoase de torturi, am ramas placut impresionata. Inca mai caut ceva meniuri pt. copii, as dori sa le pregatesc ceva special pt. ei, mai am ceva timp pana sambata, pentru ca sambata ii voi tine ziua.
va pup, mai am cate ceva de lucru si acusi plec acasa.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Ana, "La Multi Ani!" ,scuze ca nu m-am sesizat la timp!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani, Ana si multa fericire si sanatate!

Fetelor, azi pt noi e o zi mare, am rezolvat 2 probleme care ma framanta de mult timp: locuri la gradi si cresa (pt toata ziua, din ianuarie) si o vizita la dr. Ca sa nu mai spun ca Patrick nu mai plange aproape deloc cand il las la cresa si mi-am mai revenit un pic. Nu va zic cat de bine ma simt, am inceput sa-mi revin de cand mai stau si eu singurica acasa. Mai am timp sa ma gandesc si la mine, sa-mi mai organizez treburile, chiar simt ca incep sa devin din nou o fiinta normala:) Ultimii 3 ani au fost f grei, cu copiii dar si cu scoala de aici. Acum imi scriu lucrarea finala si-mi caut de lucru, 2 chestii stresante dar daca stiu ca am timpul meu la dispozitie sunt mult mai relaxata. Ce mai, apare si la noi luminita de capatul tunelului:)
Copiii mei sunt mucosi si mofturosi, ne "vaccinam" si noi acuma contra virusilor e la gradi si cresa, sper sa ramanem la stadiul de muci.
Amandoi sunt innebuniti dupa gradi, Andra ma intreaba "de ce ai venit ca eu mai stau!" iar Patrick dimineata imi zice "nu peca, mami" iar la 2 cand il iau imi zice "mai tau (mai stau)". Iar la micul dejun nu mai vor sa stea acasa, vor sa mearga acolo sa manance cu copiii.
Dupa-amiaza insa e dificil, sunt obositi, inca nu s-au obisnuit cu programul si cred ca o sa mai dureze. Desi ii culc la 7 jumate-8 se pare ca ceva nu le convine ca nu stiu ce sa le mai fac sa-i tin ocupati sa nu se ia la bataie. Piticul, ca de obicei, e capul rautatilor si incepe scandalul: o trage de par, ii strica puzzle-ul, se aseaza in fata tv-ului cand se uita la un film (Maria Mirabela si Veronica sunt momentan in top) si tot asa. Un bandit si jumatate:)

Intrebare: stiti cumva unde gasesc pe net poze de prajituri in forme de animale ca se apropie ziua banditului asta mic si as vrea sa-i fac ceva frumos cum am vazut la cineva, dar nu am poze si nu stiu cum...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara mamicute,

Sa stiti ca am avut o zi frumoasa ieri...
Miha,multumesc de urari!Cu banutii pentru tanti,noi asa am hotarat de la inceput cu ea,insa ceva in plus nu ii mai dam.A dorit sa ii primeasca in doua transe,adica pe 5 ale lunii si pe 15.In schimb ne-am gandit noi si am discutat ,ca de Craciun sa ii dam o prima de 1 milion.Nu cred ca tanti a ta e nemultumita,caci cam asa se da....Cine da mai mult probabil ca sunt si alte treburi de facut,mancare si curat si rufe de calcat.....Ma rog!No,sa fiti sanatosi si tu iubita! Te pup!
Camelia,multumesc pentru urare!Pupici!
Cristina,multumesc de urare!Ce bine ca ai reusit sa faci in asa fel incat sa te ocupi si de tine!Sti ca e o vorba:dupa ce nasc,femeile,se transforma in mame si uita sa mai fie femei si sotii...Forme de tort cu animalute...eu nu am vazut pe net si nici nu am cautat.Da si tu un search pe google si scrie acolo "tort sau forma tort in forma de animale".Zic si eu!Te pup si spor la treaba!Sanatate la puiuti!

Mamicute,sa aveti parte numai de bine si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetele!
Cristina ai gasit forme de animalute sau ceva meniuri pentru copii? As fi si eu interesata pentru petrecerea lui Vlad. Ma bucur ca ai ajuns sa te mai relaxezi, este greu intr-adevar cu doi copii, dar sa sti ca este si mai greu daca sunt de acelasi sex, cel putin cand sunt mici, vor aceeasi jucarie.
Lui Vlad ii curge putin nasul, iar Bogdan tuseste, dar deocamdata nu pare nimic grav, sper sa nu fie probleme pt. ca, circula o groaza de viroze prin oras.
Ce mai fac puiutii vostri? Ce jocuri mai jucati? Unde veti face revelionul si daca mergeti si cu copii?
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Miha (mcrmiki) multa sanatate sa aiba mezinul vostru, sa fiti fericiti si tot binele din lume sa se pogoare asupra voastra. LA MULTI ANI, VLAD! sa cresti mare, sa fii cuminte, vesel si sa-i bucuri pe parinti, sa ai noroc in viata si tot ce e bun si frumos sa fie in calea ta!
Scuze ca am intarziat o zi, dar ieri nu am intrat deloc pe DC.
Sa aveti o petrecere pe cinste maine!

Camelia asa ii dau si eu lui Andreas oscillo o data pe sapt, in fiecare zi vit.C si Ca plus D3 (tot una pe zi in lunile cu "r"). Deocamdata nu am avut nici o raceala si sper sa scapam iarna asta, cu toate ca la noi in familie le facem in martie, aia-i luna noastra de raceli.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput