Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Camelia si mie mi s-a parut Pironkov slabut si am zis ca nu mai ajung pe la circ, dar "Castelul de clestar" dupa cum spui pare ca merita.
Ana-Maria nu mai zici nimic, cum a fost ziua Luanei? Alex e in vacanta, sunteti bine, sanatosi?
Miha daca am timp mai tarziu incerc sa-ti spun cum sa-ti pui poze, dar poate te ajuta altcineva intre timp.

COPIII MEI
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Miha, in ce album vrei sa-ti pui poze? In albumul DC? De ce nu iti faci un album de ex pe webshots? E mai frumos si poti sa dai link-ul cu poze cunoscutilor, ca sa va poata admira.

Stefan e tot in MM. Vineri vine acasa. Mor de dorul lui!

S-a trezit Simon. Fuggggg!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Miha, am inteles ca albumele de pe forum nu prea merg, asa ca du-te pe webshots.com sau yahoo.com si fa-ti un cont (daca nu ai) si apoi te duci la my photos si urmezi pasii (sa ai grija sa setezi public ca sa le putem vedea).
Apoi intri la profilul tau si iti pui linkul la semnatura.
Hai ca nu e greu, mai intreaba pe parcurs daca nu te descurci.

COPIII MEI
Eli cu Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doamne,mamicutelor,ce dragute si atente sunteti...!!!!
Sa aveti parte de tot binele din lume,alaturi de toti cei dragi,sa fiti fericite si iubite si va multumesc din tot sufletul pentru urarile frumoase si pline de caldura facute de voi la aniversarea Luanei.

Dragele mele,cu timpul sunt in pom si pomul in aer....Intru cand pot si cum pot sa mai postez cate ceva.Faptul ca trebuie sa ma ocup de casa,copii si barbat zilnic dupa ora 18...imi ocupa cea mai mare parte a timpului.Plus si cumparaturi facute si scos si Luana la plimbare...Ma ajuta si Marius,barbatul meu,si nu cred ca as razbi fara ajutorul lui.Insa si el pleaca uneori in delegatie sau pur si simplu nu se pricepe la ceva ce ii cer sa faca si...asta e!

In fine,am avut doua evenimente importante,ca sa zic asa,la sfarsitul lunii octombrie:primul a fost ziua Luanei,pe care am serbat-o in 27,deoarece in 28 eu am plecat la teambuilding la Covasna.Am stat acolo pana in 30.Pe scurt va spun ca a fost super fain,ca m-am distrat si,vorba trainerului nostru de echipa,mi-am atins obiectivul propus.
Al doilea eveniment a fost faptul ca bona noastra,tanti Otilia de care v-am tot povestit,a facut preinfart si este internata momentan la cardiologie pentru investigatii si tratament.Asa ca eu luni am foat in stres si disperare maxime, in gasirea unei tanti care sa vina sa stea cu ucigasii mei de neuroni parintesti,chiar de a doua zi.Dupa multa agitatie si zbucium - o adevarat aventura- se pare ca am gasit pe Otilia no.2,in varianta unei femei simple,cu un bun simt impins la extrem si cu care Luana s-a imprietenit extraordinar de repede(poate si faptul ca aduce putinel la infatisare cu Otilia).In schimb Alex a plans dupa Otilia si a fost o mica furtuna de regrete si sentimente contradictorii in sufletul lui,care incet se reface si incepe sa se acomodeze cu noua bona...

Cam astea ar fi vestile despre noi.In rest suntem bine si sanatosi cu toti.
Va doresc multa sanatate si voua su puiutilor vostrii si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Fetelor, eu sunt chiauna, parca ma depasesc evenimentele. Cum gestionati 2 sau mai multi copii? Eu sunt plina de sentimente de vinovatie ca nu le acord suficient timp si nu stiu sa ma organizez sa stau cu fiecare. Fetita mea e in clasa 1, o urmaresc cu lectiile si cam atat, nu ma mai joc cu ea. Mi-a zis ca de cand a aparut fratiorul nu mai facem impreuna jocuri, picturi...
Iar cu cel mic stau foarte putin, ii dau sa pape, mai iesim in parc uneori si gata.
Eu fac doar 6 ore la servici, cu drumul ajung la 8-9, am tinut orar redus special sa ma pot ocupa de ei, dar nu sunt deloc multumita. Voi cum faceti?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

crini, cred ca nu vom fi niciodata multumite cand e vb de timpul petrecut cu copilasii nostri. Tot timpul vrem mai mult si totusi daca am sta acasa numai dupa fundul lor am fi iarasi nemultumite. Asta-i meseria asta de mama... tot timpul ai ceva ce nu-ti place.
Hai sa va zic ceva de noi: dupa 2 zile de febra si 2 nopti miorlaite mai avem o maseluta!!! ultima din primul rand de 4. Sper ca la urmatoarele sa fie mai usor. Uoff, bine ca am trecut si de asta. Bine'nteles ca n-am mai ajuns la cresa ca l-a apucat fix marti dupa-amiaza. Sper sa-l duc un pic maine sa nu uite chiar de tot... Si eu sapt. viitoare am programari pe la medici, sper sa nu-l car dupa mine...
Pupici si sanatate!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetele!
Eli, multumesc de instructiuni, fac o proba acum sa vad daca reusesc. Am reusit sa fac albumul, fac o proba sa vad daca se vede.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/myphotos?action=movePhotos&albumID=496073113
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Uraaaaaaaaaaaaaa! Am reusit! Nu a fost greu, inca odata multumesc de sfaturi Eli!
Asadar astazi este vineri, ce bine!
Crini sa sti ca si eu am sentimentul asta de vinovatie ca nu stau destul cu copii mei, nici mancare nu fac pana nu-i culc ca sa pot sta cat mai mult cu ei. Pe de alta parte este tare bine la lucru, acasa ajungi de te plafonezi. Eu zic, ca-i bine sa incerci sa le impaci pe toate.
Ana imi pare tare rau de bona voastra, cum se mai simte;ma bucur ca ai gasit alta bona repede si ca este si k lumea. Cum a fost de ziua Luanei? Ma bucur ca sunteti bine!
Noi suntem bine. Copii sunt sanatosi, tare ma bucur, pt. ca am inteles ca-i plin de viroze in oras. Sunt suparata pentru ca bunicul meu a paralizat si nu stiu daca isi mai revine, unchiul sotului are cancer, nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla. Anul trecut am pierdut trei oameni dragi, inca nu mi-am revenit, sper sa nu se intample vre-o nenorocire. Am avut o saptamana grea din pricina vestilor pe care le-am primit, dar sa speram ca se vor rezolva si va veni soarele si pe strada noastra.
Va pup pe toate si astept vesti de la voi!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Miha,nu stiu ce se intampla ca la mine nu se vad pozele!
Fetelor,la voi se vad?O fi din cauza calc.meu?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Pai eu reusesc sa le vad, nu stiu unde este problema, sper ca am facut bine.

Mergi la inceput