Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

tot nu le vad!Fetelor,la voi se vad?
Nu stiu ce sa cred,toate celelalte se pot vedea dar cel al Mihaelei...Si-mi pare asa raaau...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Ai reusit sa vezi pozele?
Oare se poate sa vad eu pozele si sa nu le vada altcineva?

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/myphotos?action=movePhotos&albumID=496073113
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Nu se vad,apare "We're sorry...due to a high volume of page requests,this Webshots page is not available right nou".
Fetelor,in afara de Miha,puteti vedea pozicile?
Elisor,care este problema de nu le pot vedea?

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

mcrmiki pentru ca ceilalti sa vada pozele trebuie ca atunci cand dai linkul sa nu fii pe optiunea my photos...Exista doua posibilitati:
1. in my photos, undeva in dreapta jos exista optiunea preview in community, apesi pe ea si apoi dai linkul care apare;
sau
2. dai LOGOUT, tastezi in bara de sus adresa pe care o ai pe webshots si apoi dai linkul.

Succes !

PS. Sper ca am explict bine ...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,MIHA!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Multumesc de urari Camelia!
De fapt azi este aniversare dubla, pentru ca este si ziua mea de nastere, si implinesc frumoasa varsta de 30 de ani! Oare sa plang sau sa rad? Dar ma simt implinita, fericita si sper ca la anul sa fim 5 si sanatosi.
Acum incerc sa vad daca am rezolvat-o cu pozele.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Oooo,Miha,frumoasa varsta,ai schimbat prefixul,deci...trebuie sa faci chef mare!
Inca o data "La multi ani!" si pt.cei 30 de ani si...
SA TRAITI BINE!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI,MIHA!!!!

Sa traiesti cu numele si multi ani cu sanatate inainte!Sa ai parte de tot binele din lume si sa fi fericita alaturi de cei dragi!

Cat priveste ce m-ai intrebat,am fost plecata la Covasna de ziua Luanei... I-am urat mandrei cu o seara inainte,a cantat si ea cu noi si s-a aplaudat!Radia de bucurie si se vedea pe mocuta ei ca se simte bagata in seama si ca i se da atentie.
In rest totul e ok.(apropos:fetele de la subiectul "Scorpiutele petrec!"ti-au scris si ti-au urat la multi ani!)

Citisem pe fuga ceva despre niste albume din webshots care nu se deschid;fac si eu o gaura in cer si intreb daca a fost activata optiune de "shared album"?

No,dragi mamicute,va pupic pe toate si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_de_bebe spune:

BUNA,FETELOR!MA ALATUR SI EU CLUBULUI .AM DOI COPII ,O FETITA DE 18LUNI SI UN BAIETEL DE 5LUNI.FETITA ESTE LA BUNICI ACUM ,DAR IMI DORESC TARE MULT SA O AM ACASA CU NOI.SOTUL MEU ESTE UN PIC RETICENT,SPUNE CA NU M-AS DESCURCA CU AMANDOI.EL NU MA POTE AJUTA MEREU DIN CAUZA SERVICIULUI.DATI-MI SI SMIE CATEVA SFATURI.CUM AR TREBUI SA FAC.VA MULTUMESC ANTICIPAT .STELA MAMA DE BIANCA SI ROBERT.

Mergi la inceput

Buna,fetelor!
Stela,bine ai venit in club!Intr-adevar este destul de greu cu doi copii asa micuti,mai ales ca esti mai mult singura cu ei,este bine ca ai unde sa-l lasi,bunicii sunt de mare ajutor.Ai mei sunt f. mamosi si nu ar sta fara mine nici o clipa dar tare mult simt nevoia sa-mi mai incarc bateriile uneori,ma epuizeaza total.Il mai las pe cel mic pe la mama dar nu mai mult de 2-3 zile,ii vine dor de noi si nu se mai intelege nimeni cu el.De obicei vine mama la mine si ii mai scoate la plimbare,asa ma mai odihnesc si eu sau mai fac ceva treaba.
Va pe toate!

POZE

Mergi la inceput