caut gradi cu disperare

caut gradi cu disperare | Autor: annitha_cl

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Am mare nevoie de ajutor ! Caut o gradi pentru "baietelul meu". Eu locuiesc in zona Colentina si lucrez la Universitate si, deoarece programul nu ne permite o alta solutie, caut o gradi cu program prelungit (eventual 8,00-17,00) in aceste zone. Probabil va intrebati de ce tocmai acum caut gradi ( fiind prea tarziu pt. inscriere) dar situatia noastra nu ne-a permis. Pe scurt: sotul meu a mai fost casatorit avand un baietel din prima casatorie.Pana in prezent a locuit cu mama lui in provincie unde aceasta avea domiciliul dar de o luna de zile fosta sotie a plecat din tara lasand copilul la bunicii materni. In doua saptamani ne va iesi hotararea de reincredintare minor prin care Andrei va fi incredintat tatalui spre crestere si educare. Asa ca va inchipuiti in ce disperare ma aflu. Va multumesc tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pe unde stai in Colentina? Este o gradinita in spatele spitalului IOMC. Nu stiu ce numar are, dar putem afla. Sunt destul de aglomerati, dar vecina noastra are fetita acolo si vrea sa o retraga. E grupa mica. Mi-a spus ca nu e singura, deci s-ar putea sa mai apara locuri.
Nu ar fi exclus ca si in alte gradinite sa se intample acelasi lucru.
Vecina mea vrea sa retraga fetita pentru ca i-a racit; fetita e prima data la gradinita, iar mama ei (adica vecina, nu bunica copilului) sta acasa.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Annitha, din cate mai stiu eu era o gradinita foarte buna pe str. Maria Roseti, avea si program prelungit. Nu mai stiu ce numar era gradinita, dar acolo l-am avut eu pe baiatul cel mare, prin anii 92-95. Si am fost tare multumita. Incerc sa-ti dau un reper, daca ai spus ca lucrezi la Universitate: Ambasada SUA - str. Batistei - scoala gen. nr. 19. Curtea gradinitei e in spatele scolii. Nu cred sa se fi desfiintat. Poti incerca. Succes!

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Gradinita nr.7, str. Maica Domnului nr.61, tel. 2421714, cu program prelungit, acolo a fost baiatul meu 2 ani, si am fost multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Spune-mi zona exacta care te intereseaza si varsta copilului sa vad daca aflu ceva sa iti dau de veste. Nu te bucura prea tare ca sansele sunt mici. Dar pot sa intreb in mai multe locuri sa vad daca pot sa iti gasesc ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Stau in pe langa Carrefour Colentina, mai exact in spatele depoului Colentina iar baietelul meu are 6 ani impliniti pe 2 sept anul acesta. Mentionez ca a fost la gradi si inca mai este in comuna in care a stat cu mama lui(Gugesti. Am gasit ceva...pe langa Europa...dar vedem ce rezolva astazi sotul meu...( stii si tu fitele ca nu mai avem locuri dar avem ceva.... Oricum sunt putin socata...ieri am umblat toata ziua...m-am dus la un spital de copii pt. a-l programa pe cel mic pt. o operatie de polipi si...mi s-a dat o lista cu ce trebuie sa avem la noi...servetele ca sa il stearga la gura ( nas) pe timpul operatiei, algocalmin, ceai sau compot,ser efedrinat sau olinth... am vrut sa intreb daca trebuie sa-l operz eu sau sa aduc si medicul de acasa...
iar de gradi...nu mai spun.... stiti am putea sa-l primim dar daca aduceti un pat ca cei de la minister ne-au spus sa suplimentam locurile dar nu ne-au trimis si paturi.....asa ca ...
Cam atat momentan... daca aveti vre-o veste despre gradi....astept raspuns si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Anitha iti urez multa sanatate si putere de munca acum ca o sa ai 2 copilasi... Ar fi bine sa gasesti o gradi pentru cel mare, desi la stat e cam dificil, pregateste-te cu o spaga si cred ca pana la urma rezolvi. Ti-am dat un mesaj pe mail, nu stiu daca l-ai citit, in care iti spuneam de gradi la care merge copilul meu..

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Sa stii ca la gradinitele de stat cam peste tot se cer bani pentru patuturi ,am mai auzit prin Drumul Taberei ,altii dorm cate doi in pat .Am niste prieteni al caror baietel nu s-a putut obisnui cu alt copil in pat si se chinuie ,il iau la 12 ,au luat o bona .

Mergi la inceput