Gastroplastie(aplicarea de inel de silicon si capse de titan pe stomac) se face si in Cluj la Clinica Chirurgie 2, Prof. galea Florin face aceasta interventie.
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"
Multumim anticipat!
Ludmila daca intelegi engleza uite aici info despre fiecare operatie in parte http://www.obesitycare.com/Options.htm
Iar www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4997&st=220" target="_blank">asta e un topic cu multe pagini unde vei gasi multe persoane care au facut de curand operatia fie la sf ioan fie la cluj. Gasesti acolo si preturi si telefoane, trebuie doar sa ai rabdare sa rasfoiesti subiectul.
Mamidebaiat, si eu am zis ca e o diferenta intre cele doua, mai putin inelul in loc de cusatura la bypass. Iar ca este recomandata aceasta operatie numai pentru super obezi raman la parerea ca orice procedura care impiedica absobtia este indicata pentru persoanele a caror viata este pusa in pericol de greutatea mare. Este ultima arma, nu o operatie din ratiuni estetice. La asta m-am referit eu.
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix - de acord cu tine, e chiar ultima solutie, dar chiar da rezultate !!! Nu din ratiuni estetice, desi atunci cand iti cam atingi "obiectivele" de numar de kg incepe sa iti placa si din ratiuni estetice.