Buna ziua,
Sunt mamica unui baietel de 3 ani si doua luni si, de doua luni, caut un loc la o gradinita in zona Pantelimon, Muncii, Titan. Am sunat la f. multe si raspunsul este acelasi: nu mai sunt locuri. Pana acum avea soacra mea grija de el, dar venind iarna nu o sa mai poata veni la noi. Stie cineva un loc la o gradinita in zonele de mai sus, sau o alternativa?
In legatura cu gradinitele cu program saptamanal, stiti cumva conditiile? Nu vreau sa-l las acolo, doar ma interesa posibilitatea de a-l lua acasa la o ora mai tarzie, deoarece am zile cand ies tarziu de la serviciu.
Va multumesc.
Dana eu inteleg prin ce treci pentru ca am patit si eu la fel. Anul acesta in luna mai in cartierul meu nu mai erau locuri (pentru septembrie!!!) la nici o gradinita. Am fost nevoita sa inscriu copilul la o gradi care este foarte departe de noi. Chestia e ca de fapt locuri ar fi, caci gradinitele sunt cam goale. Uite la fiu-meu la gradinita, din 27 de copii cati sunt pe lista, in realitate vin maxim 15. Restul ori au renuntat, ori s-au dus pe la alte gradi, etc.
Asa ca sfatul meu e sa insisti un pic.Poate ca doamnele directoare asteapta si ele un buchet de flori, ca vad ca acum asa se poarta, ce sa-i faci. Succes!!!
eu am fost si cu flori si cu "dreptul" si... degeaba. Raspunsul lor a fost ca nu locuri.Si eu sunt putin disperata ca nu gasesc nici un loc pentru piticul meu de 3 ani. Locuiesc in sect.6 si am fost la citeva gradinite si toate mi-au dat acelasi raspuns.Nu stiu ce sa fac pentru ca nu am bani sa-l dau la particulara
quote:
Originally posted by lony
eu am fost si cu flori si cu "dreptul" si... degeaba. Raspunsul lor a fost ca nu locuri.Si eu sunt putin disperata ca nu gasesc nici un loc pentru piticul meu de 3 ani. Locuiesc in sect.6 si am fost la citeva gradinite si toate mi-au dat acelasi raspuns.Nu stiu ce sa fac pentru ca nu am bani sa-l dau la particulara