caut gradinita
Buna ziua,
Sunt mamica unui baietel de 3 ani si doua luni si, de doua luni, caut un loc la o gradinita in zona Pantelimon, Muncii, Titan. Am sunat la f. multe si raspunsul este acelasi: nu mai sunt locuri. Pana acum avea soacra mea grija de el, dar venind iarna nu o sa mai poata veni la noi. Stie cineva un loc la o gradinita in zonele de mai sus, sau o alternativa?
In legatura cu gradinitele cu program saptamanal, stiti cumva conditiile? Nu vreau sa-l las acolo, doar ma interesa posibilitatea de a-l lua acasa la o ora mai tarzie, deoarece am zile cand ies tarziu de la serviciu.
Va multumesc.
Raspunsuri
mihaela12 spune:
Dana eu inteleg prin ce treci pentru ca am patit si eu la fel. Anul acesta in luna mai in cartierul meu nu mai erau locuri (pentru septembrie!!!) la nici o gradinita. Am fost nevoita sa inscriu copilul la o gradi care este foarte departe de noi. Chestia e ca de fapt locuri ar fi, caci gradinitele sunt cam goale. Uite la fiu-meu la gradinita, din 27 de copii cati sunt pe lista, in realitate vin maxim 15. Restul ori au renuntat, ori s-au dus pe la alte gradi, etc.
Asa ca sfatul meu e sa insisti un pic.Poate ca doamnele directoare asteapta si ele un buchet de flori, ca vad ca acum asa se poarta, ce sa-i faci. Succes!!!
lony spune:
eu am fost si cu flori si cu "dreptul" si... degeaba. Raspunsul lor a fost ca nu locuri.Si eu sunt putin disperata ca nu gasesc nici un loc pentru piticul meu de 3 ani. Locuiesc in sect.6 si am fost la citeva gradinite si toate mi-au dat acelasi raspuns.Nu stiu ce sa fac pentru ca nu am bani sa-l dau la particulara
tzumpan spune:
quote:
Originally posted by lony
eu am fost si cu flori si cu "dreptul" si... degeaba. Raspunsul lor a fost ca nu locuri.Si eu sunt putin disperata ca nu gasesc nici un loc pentru piticul meu de 3 ani. Locuiesc in sect.6 si am fost la citeva gradinite si toate mi-au dat acelasi raspuns.Nu stiu ce sa fac pentru ca nu am bani sa-l dau la particulara
Incearca la 217 - este intre piata Mogorios si pasajul Lujerul, cam la mijlocul distantei, dupa primul rand de blocuri pe dreapta cum mergi spre piata