Clasa I - Teme

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Si eu cred, ca si Aurora, ca e bine sa pastram un singur subiect, e mai usor pentru toata lumea.

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliabr spune:

Vad ca eu sunt singura mamica cu sedinte in fiecare saptamana.
Ieri am avut sedinta. De data asta n-am mai depasit 2 ore. A fost un succes!
Doamna invatatoare se lungeste foarte mult cu sedintele astea pentru ca da fiecarui parinte evaluarile din saptamana respectiva si apoi incepe sa le comenteze. Apropo! Copila mea are evaluare aproape in fiecare zi!

Fetelor, voua va povestesc copiii ce fac la scoala? Eu trebuie sa-i scot cuvintele din gura cu clestele. Daca o intreb ce a facut la scoala imi raspunde doar... "bine". Si cu asta a terminat ce considera ea ca are de povestit.

Ne mutam la celalalt subiect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Propunem moderatorului sa inchida subiectul si sa ne mutam cu "arme si bagaje" dincolo ?

Eu am plecat, hai si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

OK, vin si eu acolo .

Claudia

PS Rog si eu moderatorul nu numai sa inchida subiectul, dar daca poate sa si mute postarile de aici la subiectul celalalt...ar fi super! Multumim frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zava spune:

Buna seara ma numesc Zava si asta e primul meu mesaj . Am o fetita de 6 ani si 4 luni si un baiat de 5 ani si 3 luni . Ari , fiica-mea e la scoala si e foarte entuziasmata , are si teme , dar si le face la after school , in rest ii mai dau si eu teste pe acasa , dar doar sa nu am senzatia ca nu ma ocup . Sper sa nu gresesc , dar depinnde f mult de copil ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Zava, fetele s-au mutat cu discutiile la subiectul indicat mai sus. Continua acolo, pe acesta il inchid.

Oana_B

Mergi la inceput