Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
ei fetelor, vom vedea cu numele cum o rezolvam.
A aparut acum alta problema: am vb. cu mama si se pare ca bunicul meu, care e bolnav, va intra de azi in coma. Asa ca alta tura de plansete. De sapt. trecuta cand am vb. cu el, nu prea l-am inteles si nu mai vorbea coerent.
Bee, cununia o facem in Alba Iulia si nu avem cum sa ajungem maine sa depunem actele, dar cum varul mamei e viceprimar si el ne va cununa, poate depune mama actele.
Monica imi pare rau, ooff doamne, chiar ieri ii ziceam lui Clau ca o prietena de pe forum inca se simte rau. Si ma gandeam ce norocoasa sunt eu.
poze
gio
si bb Marco 25+
J G spune:
Andiaroro, ce crema folosesti? Este facuta de o firma sau preparata in farmacie? Eu ma dau cu o crema adusa din Fr, se numeste chiar Matern si pana acum sunt multumita. Numai aseara a inceput sa ma manance si cand am fost la baie am observat ca mi se lua pielea. Si cred ca si noaptea in somn am avut mancarimi pentru ca am visat ca-mi curatam sanii de scame, sau aveau blana... ceva ciudat, oricum.
Despre carnetul de gravi la mine e asa: Prima doctorita mi l-a dat si scria la fiecare vizita toate detaliile, analizele, evenimetele etc, dar T cand i l-am dat la prima vizita a zis ca nu are nevoie de asa ceva, si nu se foloseste de el. Dar am incredere ca stie el ce face. Eu am pastrat oricum analize, ecografii etc, in caz ca am nevoie de ele.
Maraki, tot rau? hai ca nu mai e mult... 
Bianca, asteptam veste despre Ayumi, ce mai face?
J 22+
maraki spune:
Giova sanatate bunicului, speram sa nu va faca o " bucurie " tocmai acum
Incearca sa nu mai plangi ca-i faci rau lui Marco
Bianca da-ne un semn sa stim ca Ayumi este bine
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
dana_ene spune:
Giova, imi pare rau ca ai primit o asa veste. Sanatate bunicului tau, iar tie multa putere !
Fii curajoasa, ca sa nu-i faci rau lui Marco.
Stiu prin ce treci. Cand eram insarcinata cu Oana a murit bunica mea cea draga. Am iubit-o foarte, foarte mult.
Acum, o noua sarcina si o noua durere: alaltaieri a murit un unchi pe care de asemenea l-am indragit.
Tu trebuie sa fii puternica.
Viata nu e usoara.
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
LunaNoua spune:
Buna burtici 
Eu am avut un somn de "toata noaptea" azinoapte. Nu am mai semnat condica de insomniaca. Era si cazul sa recuperez vreo 3-4 nopti nedormite.
Daniela, proiectul pentru CIC, cel cu 12 luni de cotizatie, nu s-a aprobat. A ramas valabila legea veche, care prevede 10 luni de cotizatie. Deci, poti sa stai linistita.
Bee, eu sunt fatamuntilor. Prezent.
Ce vroiai sa imi spui ? Mi-ai trimis PM pe desprecopii ? Ca nu stiu unde sa ma uit ![]()
Pupici la burtici 
Deea, 22+
Denisam spune:
Neatza burtici,
CE actiivtate pe aici, vad, si cu carnetul de gravida si cu altele, av droesc sa se rezolve, pe aici nu am auzit de asa ceva.
Giova- ia-o incet, si bunicul meu care m-a crescut, ca bunci anu mai e, e f. bolnav de 2 ani de zile zic medicii ca nu mai traieste, ca re cancer la ficat, dar uite ca cu ajutorul alor mei si a lui Dumnezeu el vrea sa traiasca pina in mai 2006 sa -si vada primul stranepot, asa ca sa fim optimisti! Sanatate multa!
Monica, o sa fac poze diseara sa le pun, mi-a dat cu imprumut prietena mea, ( ca ei se pregatesc sa incerce pt bebe nr 2)asa: 2 fuste de toaman si uan de vara, o am p emine, o pereche pantaloni si mai am eu 2 cumaprate si vreo 4 bluzite, 2 is de vara dar merg pe sub plovare mai incolo si sper sa nu mai imic umapr nimic, eventual un plovar, ca stau bine si mai am si blugii care mi am laut 3 in 1, cu elastic special de burta, arata c aun fel d emarsupiu.
Mia- amai dat pt Emma, cosulet care se foloseste in priemel 3 luni, si nu nuami ca o pot muat usor in casa, dar s epuen intr-un fel de leagan si are mai multe nivele si o leagana si are un fel de fibratzii, o jucarie f.f aina pian al 4 luni, o sa le pozez si baby moinitor care eu vroiam sa il cumapr dar a zis sa il tin la anul si apoi sa i-l dau inapoi.
Cam asa, revin mai tarziu, fug la munci, tot aglomerata sunt!
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Multumesc din suflet fetelor!!!
e bolnav din iunie, dar speram sa mai traiasca sa-si vada stranepotul.
Eu sunt nascuta in aceeasi zi cu el, 14 februarie si ii port si numele: Virginia.
Saracul bebe l-am terorizat. Incerc sa fiu tare, dar nu prea pot.
Si maica-mea saraca a zis ca nu mai tre sa-mi zica nimic, ca numai imi fac rau.
poze
gio
si bb Marco 25+
dana_ene spune:
Denisa si eu sunt tare curioasa sa vad lucrurile. Norocoaso !
Asteryaro, vad ca n-ai dat azi nici un semn. Asta inseamna ca nici la magazin nu a aparut nimic interesant, sa presupun ?!
(Apropo, ai intrat la subiectul buzoiencelor (http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58756)? Se pune de-o intalnire. Nu te tenteaza ?)
In privinta legii indemnizatiei de maternitate eu am ajuns sa fiu foarte pasiva.
Cred ca mai e destula vreme pana in ianuarie ca s-o mai rasuceasca de cateva ori.
Asta e !
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
dana_ene spune:
Giova, nu stiam daca mai esti activa
.
Am deschis eu un nou capitol.
Deci:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58937" target="_blank">capitolul 46
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
Denisam spune:
Fetele, am uitat sa va spun o solutie usper dc aveti probleme cu constipatia sau daca vor aparea, ca sa nu mai luam fibre sau pastiel speciale.
EU sunt super ok daca dimineatza beau un pahar de nectar de prune diluat cu apa, mie mi se pare prea dulce si maninc un castronel potrivit de lapte cu cereale( cred ca e in jur de 200-250gr de lapte.
Nectarul d epruen ee super, in amxim 1h esti al baie si mi l-a recoamndat farmacistul si vad ca da roade.
Am uitat sa va zic ca am primit si camasa de spital, halat am, papuci am, ne mai trebuei sutiene speciale cu pernuzte si tampoane, desi aici se dau, dar asa in caz de nevoie.Asta pt noi si plsu lucruriel de bebe.
EU pe 2 sau 3 noiembrie incep cursurile prenatale, trebuai acuma azi din octombrie, dar pt ca la locatia care e la 5 min d ecas anu mai erau locuri, am ales sa asteptam pina la inceputul lui noiembrie si dureaza 7 saptamini, ultima sedintza ii spuen Father Class si se termina in jur de 15 dec(e o data pe saptamina, cate 2h seara, cu partenerul si sunt gratuite dc mergi la Community Centre).
Cum aflu informatzi utile o sa vi le spun.
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!