Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bine v-am gasit viitoare mamici,

In privinta carnetului de gravida, aici e obligatoriu de cate ori merg la control sa il am la mine.In el completeaza dr. ginecolog de fiecare data greutatea mea, tensiunea, rezultatul urinei,de cate ori fac eco se scriu toate datele despre bebe in carnet,mai am si absolut toate analizele facute pana acum, trecute in carnetul de gravida plus grupa sanguina, rh-ul....Pe langa asta sant obligata atata timp cat sant gravida sa port in geanta carnetul pt. ca daca se intampla ceva ( doamne fereste ) sa stie cei de la spital totul despre mine.
Fetelor intru mai tarziu, ma simt rau acum doar ce am terminat de mancat si simt totul in gat

24+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Vad ca nu sunt singura cu stari din astea de plans. Din cate vad se pare ca asa e normal, la cat de multe dintre noi se simt asa. Important e sa fie bebelinii bine, restul le ducem noi!
JANINA, incearca sa fii mai optimista. Gandeste-te la bebelina si sa vezi tu ca-ti mai trece. Eu asa fac, ma gandesc la Ayan si incerc sa nu-l supar cu starile mele.
CATA, camasa mi-am luat-o de la etajul 2 din Unirea, aripa Calarasi. Etajul 2 e de barbati, dar e si un magazinas mic undeva pe la mijloc cu lenjerie de dama. Era singura camasa cu maneca lunga si a costat 300.000. Trebuie sa mai mergem peste vreo saptamana. Ma bucur ca esti bine, stai linistita si asculta de dr. ca sa fie totul bine.
Fetelor, eu am primit de la BabyExpo un cupon cu care pot sa fac gratuit o sedinta de gimnastica pentru gravide la un centru privat. Acum fug acolo, va scriu cand ma intorc sa va spun cum a fost.
Pupici!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dragelor, cred ca-i faceti scriitori pe bebei la cat spor aveti!
Mai apar si eu din cand in cand si ca intotdeauna am intrebari?
Eu sunt angajata din februarie, in mod normal, adica la 40 de sapt. ar trebui sa nasc in 7-8 februarie. Daca se intampla doamne fereste sa nasc mai devreme atunci nu o sa mai imi dea indemnizatia de crestere a copilului ca nu am 12 luni implinite de cotizatie?
Si eu am dureri "jos", ma dor oasele sau nu stiu ce dumnezeu ma doare, si l-am intrebat pe dr. de fam si mi-a spus ca ar fi de la lipsa de calciu, si ca ar fi cam devreme sa se administreze suplimente de Ca. Mi-a spus sa suplimentez Ca in alimentatie.
Incerc sa tin pasul cu voi dar nu reusesc deloc asa ca ma multumesc sa ma uit la pozicile voastre cu lucrusoare de bebei, care sunt superbe, la cuiburile pe care le pregatiti, la lucrurile frumoase de gravidute. Eu nu am cumparat absolut nimic pentru fetita mea, pe de-o parte din cauza superstitiilor iar pe de alta parte il astept si pe tati sa luam decizii impreuna. Pentru gravidute nici atat ca sunt o zgarcita, mi se pare aberant sa dau banii(relativ multi) pe niste lucruri de o calitate indoielnica pe care le voi purta numai cateva luni, cat despre camera copilului este programata abia in noua noastra casa la care n-am inceput inca constructia...asa ca...

daniela 22fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna burticute
Eu nu am mai intrat pentru ca nesimtitul de calculator imi face figuri, a stat demontat vreo doua zile, ca de, sotul e informatician, si nu prea isi da seama ce naiba are, reactioneaza foarte ciudat. Dupa ce am facut scandal aseara ca eu vreau sa intru pe forum, mi l-a montat la loc dar in seara asta iar il demonteaza! Sper sa il faca cat mai repede sa mearga cum trebuie pentru ca mie mi-a fost dor de voi, am citit tot ce ati scris, si ati scris, nu gluma!
Ursoaica, carnetul ala de gravida il am si eu dar e ca si atunci cand l-am primit de la medicul de familie, adica virgin. Il las asa, ca vad ca nimeni nu mi-l cere sa il completeze iar la maternitate daca fac aia gura ii trimit stiu eu unde, ca nu e vina mea ca medicul de familie si ginecologii nu le completeaza! Atata le trebuie, sa zica ceva la maternitate, ca dupa ce ca o sa fiu nervoasa de la dureri sa ma mai enerveze si ei, nu mai raspund de mine!
Ma oftica calculatorul asta si sper sa nu fie ceva de la placa de baza cum banuieste sotul, ca ne-am rupt, trebuie sa luam placa de baza si microprocesor si asta inseamna o groaza de bani! Ufff, ce ma oftica, si are doar trei ani, plus ca nu prea l-am folosit asa de mult.
In ceea ce priveste depresia, fetele, uitati-va si voi pe geam, uite ce soare si frumos e, hai sa ne bucuram cat putem de soare ca dupa ce vine frigul si vremea urata ce mai facem? Plus ca suntem frumoase asa gravidute cum suntem, ce conteaza cate kile am luat? E ceva normal, lasa ca le dam jos dupa! Ganditi-va la bebeii nostri din burtica, nu merita ei oare totul?
Pup fetele sa va treaca depresiile!
Anda si bebe Mark 26+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Dana multumim de informatie, eu chiar ma gandeam daca sa fac sau nu vaccinul asta. Acuma stiu ca o sa ma las intepata
Giova sa sti ca nu suna chiar rau nici combinatia de nume. Adevarul e ca oricum ti-ai schimba numele te obisnuiesti cu el dupa un timp si nu ti se mai pare asa straniu.

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana cum sa te simti prost, trebuie sa te simti flatata. Dar sa stii ca ne ajuti mult. Poate asa vom fi si noi la urmatoarea sarcina.

cat priveste carnetul de gravida si eu am auzit de el, am intrebat-o pe dr. de fam. Mi-a zis ca tre sa-mi cumpar, dar atat.Nu mi-a zis ca e obligatoriu, sau ca voi avea nevoie de el la spital sau cine tre sa-l completeze.
Oricum eu voi naste cu dr. meu, care stie tot, ca doar el ma urmareste de 6 luni si nu stiu daca imi trebuie.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, problema numelui e ultima care ar trebui sa te streseze! Eu am luat numele sotului (si are un nume imposibil!), desi inca nici nu m-am dus sa fac buletinul, sa schimb permisul, acte etc. Mi-e si groaza de alergat dupa alea alea. Parerea mea e ca daca Clau te iubeste asa cum se pare ca te iubeste n-o sa aiba nici o importanta daca-ti pastrezi numele tau. Dar gandeste-te ca daca ai sa-i iei numele o sa-l faci cu adevarat fericit si mandru. Fosta sotie a sotului meu , a tinut mortis sa-si pastreze numele si desi el nu a recunoscut si a iubit-o foarte mult, s-a simtit putin ranit de asta. Voi nu mergeti personal sa depuneti dosarul maine?

Bee 27+
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, ca si tine eu nu am carnet de gravida, n-am avut nici la Oana, dar am o fisa pe care mi-a dat-o dr. meu. Acolo el isi noteaza tot ce este important si cu aceasta o sa ma prezint si la momentul nasterii.

Maraki , tot rau, tot rau ? Of !

Alina, interesanta treaba cu gimnastica. Sa ne povestesti cum a fost. Macar cateva miscari sa ne dezvalui si nou.

Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pe aici nu se poarta carnetele de gravida;pe dealtaparte, eu am la maternitate un dosar al meu in care scriu tot ce si cum .cand am fost la urgente am vazut ca a aparut si el si ca au completat acolo (de asta o fi durat asteptarea mea 5 ore-cautau dosarul).pe de alta parte nu mi se pare chiar normal cu dosarul la ei..........daca te apuca nascutul in alta parte la ce mai foloseste?!!!cred ca ar tr sa fie in dublu exemplar.mi-au dat si mie un carnet in care sa scriu cand am urmatorul control si cu care ma innebunesc mereu: scoateti carnetul si notati

Giova-la noi , dupa indelungi parlamentari, s-a transat la telefon in fata primariei inainte de a intra cu actele ce nume si argumentul suprem a fost: "care are cele mai putine acte de schimbat isi schimba numele "(bine ca l-am gasit) si asa am ales numele sotului ca el "batea la puncte". de fapt noi in alegerea numelui de familie, ca si in alegerea numelui copilului(inca sunt dezbateri), am pus mai intai niste conditii pecare tr sa le indeplineasca numele (ex:sa fie unul singur,sa avem ambii acelasi nume,etc).La un moment dat sotul il vroia pe al meu canu ii placea cumil pronunta fr pe al lui........bine ca s-a rez.Numai ca eu nu am scapt de al meu( nu ca mi-asdori)-la francezi e la mare putere numele de domnisoara si pe la scoli(si nu numai) oricat m-am straduit eu sa le explic si sa incerc sa ii conving sa foloseasca numele actual de familie ei imi pun in continuare numele de familie din certif de nastere pe hartii si dupa tot ei se mira ca de ce nu-l am pe pasaport trecut.noroc cu permisul de conducere ca el le are pe amandoua pe el-chestia asta cu obiceiurile frantuzesti v-am povestit-o ca amuzament ...principiullor e ca omul se naste cu un singur nume de familie si ca vreasa se joace el de-a lungul vietii cu altele (casat-div) treaba lui, dar actele oficiale gen diplome sa fie pe numele de fam de la botez. in rom in principiu se cam utilizeaza numele sotului si unul dintre arg noastre pentru un singur nume ambii a fost evitarea unor eventuale intreb adresate copilului: de ce nu au mami si tati ac nume,puisor?

Janina, foloseste o crema puternic hidratanta pentru san si sa nu cumva sa te scarpini daca incepe sa te si manace (asculta de stan-patitul). Pielea mea este intr-un accentuat proces de desertificare-e drept ca uscata si deshidrata am avut-o intotdeuna, dar de cand cu sarcina constat o intensificarea "fenomenului".noroc cu o crema impotriva uscarii cutanate severe pecare mi-a recomandat-o moasa.Problema e caoricat m-am uita eu la tub ,crem aia nu vrea deloc sa iasa de acolo si sa se intinda singura pe corp.Noroc cu sotul meu, caruia i se mai face mila cateodata(oricum areopartede responsabilitate ca ela comandat-o la farmacie).acum sa fiu sincera pana la capat ma mai razbeste si pe mine cateodata nevoia si mamaidescurc de una singura, dar fara tragere de inima

ana

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dana tot rau din pacate Poate o sa imi treaca si mie incet, incetmult nu cred ca mai ma tin starile astea
Fetelor eu abea ma misc, merg atat de greoi, sant inceata....voi mai faceti si gimnastica pt. gravi???
Denisa daca ai luat ceva hainute de gravi ieri de la prietena ta, vreau si eu sa le vad
Irina ce faci? Nu dai nici un semn?
Catalina ai dreptate, trebuia sa iesi sa iti rezolvi problemele
Giova nu te mai stresa in privinta cununiei, pana sa apuci sa plangi o sa fii deja cununata Cat priveste schimabarea numelui mai tarziu....cred ca se face totul prin tribunal.

24+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput