Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dana, e foarte interesant articolul, cu toate ca si la mine, ca la tine va fi cezariana. Nu am de ales cum n-am avut de ales nici primele doua dati!
Ana_m si eu am avut de cateva ori intepaturi in burta dar nu in parte de jos ci peste tot parca ma impungea din toate partile, odata m-a tinut cam toata ziua, spre seara mi-a fost tot mai rau parca nici aer numia primeam asa ca la 8 m-am bagat in pat. Acum cateva zile i-ar m-a apucat nu chiar ca prima data dar totusi. Parca totusi nu ar fi contractii e o durere permaneta si nici burta nu se intarea. O sa-l intreb pe doctor cand merg la control, peste 3 saptamani. Daca o sa ma mai apuce poate o sa ma duc mai repede. Eu , sunt si putin cam obsedata din cauza ca am nascut fetita prematur, si la fiecare intepatura incep sa disper si cum nici nu pot sa ma odihnesc cand vreau....
Oricum sper sa fie putin mai bine de saptamana asta David e la gradinita 3 zile luni si marti pana la 5 dupa masa si miercuri pana la 12, e mai liniste si cand Daria doarme pot si eu sa ma odihnesc
Acum ma duc sa-mi scor rufele din masina, stau de aseara acolo.
Avem doar o masina la 3 familii in pivnita, si mi-e lene sa cobor...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda_H si mie mi-a zis dr. de familie acelasi lucru despre vaccin. asta era: anti-tetanos. de ce trebuie sa-l facem habar n-am.
Ma gandeam sa-mi pastrez numel, dar pe urma voi avea probleme, oriunde trebuie sa duc certificatul lui bebe trebuie sa demonstrez ca eu sunt mama. Ma gandeam la alta posibilitate sa ia si el numele meu, dar nu mi se pare ca se potriveste: Purdea-Nemes....
Si cand il vad ce necajit e ca nu vreau numele lui, si el asa de mult tine sa fiu pe al lui, mi se strange inima. Si trebuie sa hotaram pana maine dim. cand va merge mama sa depuna actele la primarie.
Janina am calculat gresit. mai sunt 3 luni si o sapt. pana la 40 sapt. Daca vine mai repede, asta e...

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Dana, super articolul. eu sper din tot sufletul sa pot naste normal cu epidurala, mi-au confirmat doi medici ca e posibil chiar daca am avut o extrauterina(nu mi-a taiat uterul) si o operatie de chist.
Janina, o tanti care nu stia sa conduca mi-a taiat calea, sa nu spun altfel.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova, fa cum crezi cu numele... daca ramai cu numele de fata si te hotarasti mai apoi sa treci pe numele sotului se face fara probleme.

J 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Canda si Giova, eu am facut cele 2 vaccinuri antitetanos si la prima sarcina si le voi face si acum.
De ce e bine ?
Pai... asigura o imunizare atat a mamei cat si a copilului dupa nastere.
Si daca va ganditi la conditiile din spitalele noastre... va asigur eu ca e mai bine sa le faceti.
Se fac in popou, dor putintel, dar nu-i asa de rau.

Giova, iti doresc sa iei cea mai buna decizie in privinta numelui .

Mira, ai grija cu ridicatul cosului cu rufe. Eu ma stresez tare din cauza asta.
Si iti doresc cat mai multa odihna, iar David sa se simta super la gradi.
Si eu acum tocmai am venit de la camin, am platit pentru octombrie cresa Oanei.

Janina mie una nu mi s-a intamplat sa mi se descuameze pielea. Sa intrebi medicul cu ce e bine sa-ti dai.

Bee, eu vad ca am scapat de vergeturi.
Am vergeturi, dar sunt mai vechi, nu au aparut la sarcina asta.
Ma dau cu crema contra vergeturilor de la Avon si sunt multumita.

Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

off, Dana ce ne-am face noi fara tine!!!
Analfabetele de noi!!!
Daca e musai fac si astea 2 vaccinuri. Nu cred ca dor mai tare decat injectiile de sustinere a sarcinii pe care le-am facut.

Pe mine nu ma lasa Clau sa ridic nici un cos cu rufele din masina. si le car doar 3 m. Ma dispera cand vad cata grija are, nici pe scaun sa pun ceva sus in debara nu ma lasa. Asa sunt si ai vostri?

Janina de unde stii ca pot sa-l schimb pe urma? esti sigura?

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova, eu am o prietena care initial a vrut sa-si pastreze numele de fata, dupa cativa ani (si un BB) se gandeste sa ia totusi numele sotului. Am intrebat-o daca poate si a zis ca da, face o cerere la Starea civila si se schimba.
Cel mai bine este sa dai un tel la starea civila sa intrebi ce si cum.
Eu, cand m-am casatorit, am vrut sa iau numele sotului, mai ales ca stiam ca la un moment dat vine BB si mi s-ar parea ciudat sa ma cheme altfel decat pe BB.

J 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ziua buna burticilor!
Fetelor, eu am intrebat de carnet pt ca am vazut ca toate listele pt bagaje il contin.
Nici al meu nu este completat nici macar cu numele. Medicul de familie imi zice ca il completeaza ginecologul, ginecologul imi spune ca medicul de familie (ceea ce mi se pare normal). Cred ca pana la urma il completez eu !
Ma gandesc cu groaza la ziua in care ma voi duce la spital. Daca ma intreaba de el si zic ca nu-l am, sau nu este completat , sa nu ma trimita la plimbare sau sa imi auda urechiusele cine stie ce balacareala, din partea celor de acolo.
Concluzia pana la urma ce facem?

Ursoaica 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ah, am uitat!
Voua va curg sanii?
Ai mei cum beau putin lichid incep , si asta de mult, de prin luna 4-a!

Tot eu Ursoaica 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, de ce spui asa ? ("analfabete") Ma faci sa ma simt rau. Nu vreau sa par atoatestiutoare, fiindca nu-s... nici pe departe.

Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput