Bebelusi de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Oana, nici mie nu mi-a venit ciclul inca si nu sunt sanse de sarcina ca o facem tot cu preze.
Sa nu te sperii ca mai are si perioade lungi in care nu mananca, Aidan a tinut-o asa vreo 2 sapt.
Ma speriasem si eu si am fost la dr dar mi-a spus ca totul e ok si ca nu papa din cauza ca il doare burtica - colici.Dar atata timp cat face pipi tot timpul(6-8 scutece ude/zi) e ok.Inseamna ca tot primeste ceva si nu e deshidratat.
Acum papa iar tot timpul.Cine stie poate asa e la 3 luni.
Inca se trezeste de 2 ori pe noapte dar se culca la ora 7 seara.CE sa mai zic.....tot felul de schimbari
Cu capsorul Evei nu stiu ce sa zic ca nu stiu nimic in domeniul asta
:( , sper sa fie totul bine insa pana la urma cu nora mea 
De cand cu uraganul Rita nici nu mai pot iesi afara, ii plin de tantari mari si grasi care numai dau tarcoale caruciorului.Si ii atat de cald ca ne topim.Stam mai mult in casa si merem la cumparaturi ca magazinele au A/C
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
anis spune:
Radeam acum..corbioana ..la cat am semanat noi in sarcina..si cu Katink..tare imi e ca dupa 3 luni ma plang exact ca tine ![]()
Nici mie nu mi-a venit inca ciclul..dar ieri am gasit 2-3 pete..sa nu fie de la rana...dar nu ma doare nimik
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Oana C spune:
Adriana, treaba cu mincatul e putin diferita la Eva; pt ca ea maninca normal cind ii dau, dar cind se trezeste dimineata, la 5-6 am cind se trezeste ea, nu da nici un semn ca i-ar fi foame; pot s-o las in patut ore intregi, ca ea se distreaza singurica; dar daca ii bag sanul sau bibe in gurita, suge ca si cum atunci si-ar aminti ca ii e foame
. De-asta ma gindesc, daca ii e foame, de ce nu cere?
Nici peste zi nu prea maraie de foame, dar eu o urmaresc si cam la 4 ore ii dau sa pape. Si nici colici nu cred ca are, pt ca nu plinge, nu isi misca piciorusele ca si cum ar durea-o burtica, este toata numai zimbet si vorbareata; doar cind este obosita incepe sa maraie putin, apoi adoarme imediat daca o asez in patut sau in swing (l-a redescoperit, pt ca de pe la 3 sapt nu ii mai placea, acum adoarme in el in 30 sec
).
Mamini, Albinutzza
si eu am o leneeeeee in mine ... Ce ambitie? Cind prind o clipa ma intind la tv sau mai infulec un fruct sau inghetata
. Cui nu-i convine sa nu se uite la fundul meu! Si mama incepuse sa spuna ca sint cam grasa, ca am miinile cam groase, blablabla ... stii tu, gen "tzatzele" din tara; dar i-o taiam din scurt, ca e treaba mea cum arat, ca daca vine ea sa stea cu Eva si sa se trezeasca dimineata devreme sa o hraneasca, sa spele bibe de tz-shpe ori/zi si sa aiba grija de ea sa nu-i lipseasca nimic, merg si eu la gimnastica. Pina atunci sa ma lase in pace, ca slabesc asa cum pot, si am destul stres, ca sa ma mai gindesc ca n-am ajuns la greutatea de la 20 de ani. 
Na, ca incep sa ma enervez! Merg sa spal niste bibe pina se trezeste Eva.
Pupici
Oana C si
Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Laura25 spune:
corbioana, incearca sa ii pui in biberonul cu cei un plic de Baby Drink. E dulce si indulceste un pic si ceaiul de plante. Eu asa le dau si beau f. bine. Pun un plic la 120-130 ml.
Laura
de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
17lory spune:
Buna mamici dragute!
Laura ma bucur ca intalnesc si eu mamica gemelara.
Acum nu mai sunt singura. Are cine sa ma inteleaga!
Am si eu un "om serios" si o "pisicuta". Astea sunt poreclele pentru bebelusii mei Victor si Alexia. In legatura cu somnul eu ii obosesc f tare la baie, pe care ce-i drept le-o fac cat mai tarziu adica 10,30-11 seara, ii culc maxim 12,30-1 noaptea, dar ma mai trezesc la 6 sau chiar 7 dimineata. Imi convine mai mult programul asta de noapte, asa pot sa produc si lapte. Dimineata scot dupa ce-l hranesc pe Victor cam 360 de grame. Exact cat sa-i dau Alexiei 3 mese. Ma mulg pentru fetita dimineata la prima masa si apoi ma mai mulg la a 3 masa. Asa ii dau cam 4 mese din 6 fetei. Fac lucrul asta pentru a avea lapte pentru amandoi si de fapt sa-i satur pe amandoi. Imi pare rau ca acum cand au crescut si deci vor mai mult lapte, nu le dau la amandoi numai lapte matern. Pe fetita care nu mamanca ca lumea decat de la biberon (o mai pun si la san dar nu se hraneste suficient, ii place doar sa stea cu el in gura)o hranesc si cu NAN HA.
Tu cum te descurci?
Sunt cuminti ai tai?
Am descoperit ca cu cat ii tin afara mai mult cu atat imi plang mai putin si sunt mai linistiti. Deci prin urmare ies de dimineata pana seara afara. Intra in casa numai cat mananca.
Cred ca le merge bine, mai ales ca azi au facut 3 luni (06.07.2005 este ziua lor de nastere) si au ca greutate 6kg-baiatul si 5,2 kg fata. Eu vroiam sa ia mai mult, mai ales ca intre ei este diferenta de 800 de g. Stiu ca intre baietei si fetite este diferenta dar mi se pare prea mare, intre ai mei.
Doamne fa-i mari pe puiutii mei ca tare sunt neputinciosi!!!
O sa pun si niste poze cu haiosii mei, dar nu acum pentru ca au venit sa manance ... cred ca trebuie sa ma ascund pentru sunt morti de foame dupa cum tipa.
Va pup, o mama fericita si nu eroina cum spun unele mamici plictisite
caterina71 spune:
Buna
Monica, si eu hraneam fata tot la 2-3 ore pana acum 3 zile, cand i-am facut proba suptului si am vazut ca mananca si da semne de satul dupa ce suge cam 70 ml. Si normal ca ca cere destul de repede. Si asta dupa ce avusese o perioada de 2 saptamani cand manca la 4-5 ore. Asa ca de 3 zile fortez la fata sa manance. Adoarme la san si o pun pe cantar, acolo se enerveaza rau, se trezeste si incepe iar sa suga. Si asa am ajuns ca azi sa manance 120-140 la o masa. Iar noaptea mananca la 6-7 ore, ca se ghiftuieste bine seara la 22-23, la ultimul supt. Ar trebui sa-l tot enervezi ca sa n-adoarma la san si sa suga mai mult. Cel putin eu asa am facut. Bafta!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
mitub spune:
Fetele, si eu ma gandesc ca ati putea incerca cu un picut de ceai peste noate ca sa se dezobisnuiasca sa se mai scoale. de asemenea, Monica, eu stiou ca nu e relevant cat mananca la o singura masa, conteaza per global o zi intreaga. Deci eventual fa asha proba suptului si vezi daca ii ajunge sau nu lapticul tau. Si incearca la masa de ora 2 sa il faci sa pape mai mult, cum zicea si Caterins
Si Cristina de cateva zile mananca mai ptuin, dar suntem in limite rezonabile inca. rau e ca ne obisnuisem noi sa depaseasca 800 ml pe zi si acum snt zile cand nu ajunge nici la 700.
OanaC, nici Cristina nu prea mai da semne de foame, tot asha ii dam noi cam cand trec cele 4 ore, dar altfel nici n-am prea avea cum ca dupa somn de 12 ore ca sa aiba totusi 4 medse asa ajungi, la 4 ore intre mese.
Mamicilor de bebelusi gemeni, sa stiti ca va admir tare mult cum va descurcati cu doua gagalici mici9 deodata, ii tot citesc sotului si aveti felicitari duin partea amandurora!!!!
Cat despre menstruatie, chiar voiam sa va intreb azi voi cum stati, ca la mine n-au venit inca musafiririi la 2 luni si 1 saptamana de la nastere si copil alimentat cu lapte pref. In carte spune ca intre saptamana a 6-a si a 8-a in mod normal, dar ca totusi pana la 3 luni nu e cazul sa imi fac griji.
In rset, pe Miruna am izolat-o la mama cateva zile ca sa fim mai siguri ca nu ii da ceva Cristinei, iar azi am facut si eu supa cu galusti, o salata beouf super buna si mancare de conopida cu pui si sos alb si smanatana sa te lingi pe degete.
Pupici tuturor,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 38 + (DPN 1 august)
mitub spune:
mda...sper ca de data asta sa se fi schimbat si semnatura ca e ne- up-date-atat cam de multisor ![]()
Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
Simonaci79 spune:
Buna seara!
Am si eu un pic de timp ca astept sa vad daca adoarme sau plange, cum a mai facut si pana acum.
Vorbeati de Pampers- noi am trecut deja de ceva timp la nr 3, avem deja 6.670 kg (l-am cantarit azi) si ne-am mai chinuit un pic cu nr 2 ca facusem deja 6 kg si mai aveam.
Plange, asa ca va pup, poate mai intru...nu stiu
Simona si
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Vad ca a tacut si singur, mai scriu repede sa nu inceapa iar (nu de alta dar il trezeste pe ta'su care se duce la serv maine!
mamini - intrebai de program noaptea- Mario doarme dupa baie 6 ore sau daca nu adoarme dupa baie deloc (se mai intampla daca-l doare burta) mai manaca odata dupa 3 ore si doarme cam 8 dupa aceea. Cum am reusit? Simplu! L-am tinut nemancat progresiv din jum in jum de ora- intai 3 ore si jum, apoi 4, 4 si jum, 5 pana am ajuns la 6. dupa cateva zile nu se mai trezea el. Iar saritul la 8 ore l-a facut singur dupa botez (a fost f obosit!) E adevarat ca celmai bine doarme daca mai mananca la 3 ore dupa baie (cum ma si plangeam ieri)
Noaptea trecuta de exemplu l-a durut tare burtica (am avut si eu probleme mari, m-am stricat rau la burta si el oricum lua debridat, i-am mai dat si preventiv ieri un ceai de colici care are menta si nu a facut moale dar a avut niste bolboroseli in burtica de le auzeam si eu) si nu a dormit decat cate 10 min se trezea, plangea 5 min si tot asa de la 12 la 3 noaptea, cand a a dormit si a inceput sa se miortaie abia pe la 7 dim. A mancat la 8 (eu ma si mulg) si a dormit iar 5 ore (e adevarat de data asta langa mine in pat). Se mai trezea si se miortaia el fara saplanga dar adormea imediat la loc. Si cam asa are zilnic- dupa somnul "de noapte" (mai bine zis de dimineata) mai trage o repriza de 5-6 ore - azi l-am trezit eu cand eram gata ca adormise la loc- iar ziua nu mai doarme decat cate putin sau mai doarme 3 ore dupa o masa si in rest deloc- 6 ore pauza de somn sau somn chinuit in brate la mine cate 10 min dar prefer sa-l tin de vorba si sa ne jucam ca oricum daca ma joc cu el rade incontinuu. Sper sa fi inteles ceva din ce am zis eu aici, nu stiu daca am fost prea cursiva! Succes!
Simona si
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos