Draga Karol,
dar nu esti singura. Ai un copil si multumeste-i lui Dumnezeu ca nu esti singura; altfel, daca erai intradevar singura, ar fi fost mult mai greu. Eu incerc sa-mi conduc viata, pe cat posibil, dupa canoanele Bisericii si daca as fi in locul tau as incerca mai intai sa fac tot ce pot pentru a-mi salva casnicia. In paranteza fie spus, adulterul e singura cauza pt. care BIserica accepta divortul. Daca n-as reusi sa-mi salvez casnicia, mi-as concentra atentia asupra copilului, straduindu-ma sa nu-l afecteze tot ceea ce mi se intampla. Copii au mare nevoie de echilibru si orice traumatism afectiv poate lasa urmari pe viata. Gandeste-te la copilul tau si roaga-te lui Dumnezeu si vei gasi solutia. Nu te da batuta.
Eu sunt o mama singura si am trecut prin chinuri infioratoare, dar Dumnezeu mi-a dat putere de dragul copilului si spre binele lui. si am o fetita fericita care ma face si pe mine fericita.
Curaj.
Multumjesc Rita pt sfaturi.Sper sa trec peste asta.Ma rog in fiecare seara.Sper sa rasara soarele si pe strada mea.
Dragele mele,curaj!!Sunteti mai puternice decat va imaginati.Va imbratisez,Ani ,pentru voi