ce facem cu wc-ul?
Radeti voi radeti, da io mai am putin si plang.Copilul mi-a aruncat odorizantul de wc in vas, nu am vazut, s-a tras apa si evident ca s-a infundat wc-ul. Era un bref din acela tip recipient conic in ambele parti pe care il umpli din cand in cand cu gel.Si nu stiu de ce dar eu nu vad nici o solutie de a desfunda wc-ul. Oare ce se poate face?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati
Raspunsuri
nematics spune:
cheama instalatorul
ei au o sirma lunga, rasucita, special pt. desfundat
sau cumpara tu una - se gasesc la articole sanitare
light spune:
Cred ca ideea cu sarma ar fi buna. Mana am bagat-o io cat am putut da degeaba.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati
Rufus spune:
Depinde. Daca este cu scurgere in pardoseala sau laterala (in spate), daca are racord si de care este...
http://community.webshots.com/user/tora97
light spune:
E cu scurgere laterala si n-are racord, e tip vechi, vechi.
Rufus spune:
Pai trebuie sa localizezi plasticul si sa desfaci racordul. De unde poti sti unde este infundat? Teoretic la primul cot.
Dupa cate spui, nu ai un racord flexibil, dar si cel de portelan poate fi desfacut.
Poti baga o sarma, dar mai bun este un "sarpe". Daca nu poti prin manevre simple, cheama un instalator.
Dar nu ai spus, stai la bloc?
http://community.webshots.com/user/tora97
light spune:
Da stau la bloc si sunt certata la cutite cu vecinul de sub noi.Sa speram ca se va rezolva cu sarma.
light spune:
Pai si io mai am alta solutie? Cu mana am incercat, asa ca poate incerc mai intai cu o sarma mai mica si daca nu mere, cu sarpele ala direct, asta e, avem grija, punem plastice, ziare, ne blindam si trebuie sa incercam.Multumesc tuturor pentru sfaturi!
light spune:
In final a trebuit sa chemam instalatorul care nu ne-a facut mizerie dar ne-a luat o gramada bani. A incercat mai intai cu sarpele apoi a vrut sa taie conducta ce tinea loc de racord dar era intepenit acolo in cimentuit care nu se putea taia asa ca a trebuit sa scoatem vasul de wc care era crapat si a trebuit sa il inlocuim si pe asta.