care e idolul tau? (second part)
Raspunsuri - Pagina 6
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by zana
www.tchibo.ro/cafea.php" target="_blank">daruieste ce-i mai bun
Cu sau fara zahar?
Multumim ! Cum doresti tu fata frumoasa !zana - Ce localitate draguta de domiciliu ai...
Pic – pic
Ploua cu soare,
Ploua cu soare,
Azi sunt indragostit...
Ratacind Singur prin Lume,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Sabina spune:
Mi-am dat seama care e idolul meu.
dintotdeauna a simtit-o aproape.odata cu trecerea anilor, a devenit din ce in ce mai profunda, mai persuasiva.Nu se ofileste niciodata. de la trezire pana la culcare ma invaluie.ma copleseste.imi ghideaza viata.
Sotul meu nu o venereaza chiar ca mine...dar se lasa cuprins de vraja ei dulce,din simpatie....vrem sa ne scuturam de idola...dar nu reusim.
Cum sa o numesc? sa-i spun..nepretuita visare? sau necesara meditatie? sau sa fiu cruda, nemiloasa, si pragamatica??
e....ati ghicit care e idola mea??
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
narancea uite-aici de la mine: www.lovescool.com/uploads/finishedcake.jpg" target="_blank">delicios, dar ai grija cu caloriile astea ...
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..." 
Serbanica
iileana spune:
Prajiturele, torturi, beri. Perfect.
Tre' sa-l "dolofanim" mai intii, un pic...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by april
DARAELe mama, de ce te-ai mai facut tu medic, scriitor iti vine mai bine.
Sincer ?
Cred ca este vorba de Karma, Destin sau pur si simplu Intamplare – inca mai studiez care este Adevarul ! Pana atunci, Ratacesc in cautarea Sa......
Sabina - sa indraznesc un raspuns la intrebarea ta ? Am sa incerc un raspuns multiplu: O fi Sofia Galagia
, sau Sofia Galagia
???Ratacind Singur prin Lume,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
zana spune:
Eu m-am indragostit de cand eram pe bancile scolii.
Avea ceva, cum sa-i spun pe vino incoace, gratios, tiptil ma indreptam catre idolul meu.
Nu i-am rezistat, am luat si prietenii cu mine, dupa examen,cu zahar sau fara nu conta, era prilej de discutii, de barfa ce mai.
Dimineata nu-i rezist niciodata , mirosul ei ma atrage, merg pe varfuri la bucatarie, e aromata si cel mai important este GATA, fara ea nu pot sa meditez peste zi.
Ploua cu soare, maine-i sarbatoare!..... am sedinta cu parintii.
Si ma duc doar cu idola mea! Zahar au sigur acolo.
Sabina spune:
darael, hahaha, se potriveste si sofia, da idola e alta:)) mai incearca.e muuult mai prozaic:)) sau....metafizic?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
narancea spune:
toata lumea invirte ceva, ba una, ba alta, o mie de manevre si socoteli ......... noi nimic ! 
iileana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
e....ati ghicit care e idola mea??
He, he, cine stie raspunde, cheama un prieten.
Raspunsuri:
1. tigara (desi parca tu nu fumezi)
2. muzica (desi asta ar trebui sa cam fie si idola sotzului, din cite am inteles...)
3. lectura (de carti, sper)
4. piinea
5. cafeaua
6. ...sa mai continui?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

, scriitor iti vine mai bine.