care e idolul tau? (second part)
Raspunsuri - Pagina 7
iileana spune:
quote:
Originally posted by narancea
toata lumea invirte ceva, ba una, ba alta, o mie de manevre si socoteli ......... noi nimic !
Este ca-i plictisitor sa fii idol? Sa fii perfect? ()
Na, zi-ne despre invatzaturile alea de viatza, sa stim si noi care cum.
P.S. Ce ai in sticla? Mied / hidromel? Nectar? Ca idol cu vodca...nu prea merge...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
pana acu, in afara de tigari, ai zis de lucruri ce ma servesc pe mine...preabuna.iar cafeaua nu e idol, e drogu:)
da n-ai ghicit idola...hai ca am dat indicii :reverie, visare...astea-s de fapt eufemismele.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
narancea spune:
aprilia ia vino si fa ordine aici in debatul tau, ca uite au inceput acu cu cafele hahahahaha
iileana spune:
Sabina!!!!! ....Doar n-o fi canapeaua?????....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
ileanaaaaaa, hahahahahhaaa, nu, da pe undeva te-apropii
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
narancea spune:
Lectzii de viatza vrei ?
Pai in primul rind nu fumatzi ! nu betzi si nu mincatzi ! asta e cel mai important, restul putetzi face orice , dar cu masura….
Apoi legat de partea spirituala, betzi doar apa minerala, luatzi trenul numai din gara, jucatzi fotbal doar pe-afara si invatzatzi trei acorduri la ghitara.
Si in sfirsit despre comportament : nu va datzi cu burta de ciment. nu ridetzi si nu fitzi bosumflatzi ! si in nici un caz destrabalatzi !
iileana spune:
quote:
Originally posted by narancea
Ce-i cu asta, Nea Idole? Unde-i sticla???
Lectiile de viatza, da, dom'le, greu sa fii idol, eu care fumez (chiar si pe strada, huh ce urit!), n-am nici o sansa sa ma perfectionez...Noroc ca traversez pe verde, dar asta lipsea din regulile tale.
Sabina, as zice "perna", dar asta te-ar invalui si noaptea, deci nu merge. Hai s-o luam altfel: te tunzi ca ea? se poate minca? e din Bucuresti?
Sabina spune:
ileanaaaa, nu ma tund ca ea..da din cauza ei nu matund, e din bucuresti si pretutindeni, nu se-mbraca....of. si nu se mananca.
e? e? va dati batuti?
iileana spune:
Sabina....nu mai pooooot....mi-a trecut, asa, fulgerator, gindul c-o fi...matreata!
Stai sa ma opresc din ris.
.......................................
Asa. Scuze.
1. Palaria.
2. Zefirul.
3. Parfumul preferat.
4. Zburatorul.
5. Toamna.
6. Ploaia.
7. Camera de zi (ca doar nu bucataria).
8. Respiratia
9. Inspiratia.
si nu, nu ne dam batuti.
Nu de alta, da' eu una mai am macar o ora jumate de stat pe-aci, ca eu nu-s idol, ca Narancea, sa plec acasa la asemenea ore. Ce-i drept, mai am si treaba.
Narancea, , o seara perfecta cum ii sade bine unui idol!