care e idolul tau? (second part)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by narancea

agigea tzi-am mai zis eu, pe mine nu ma trimite nimeni hahahahaha umblu eu de teleleu .....
si ......cred ca stitzi deja : de asta beau eu ! fiindca umblu teleleu !

Ce frumos, ce frumos.......

Teleleu
Fugeam si eu
Dar Ratacire
Ii spuneam mereu

Singur prin Lume
Cautand din greu....
Visul Meu
Sau Visul Tau......

Ratacind Singur prin Lume,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Am si eu o mica-mare curiozitate. Asa ca daca-mi permiteti, o sa adresez si eu o intrebare (de fapt, cateva ) idolului nostru, narancea.
Narancea, dai si broastelor sa bea? Si cate ai, mama? Si cine-i muza care te inspira? Sa inteleg ca este sefa ta? Si de ce n-o inveti romaneste, domnule, sa vada si ea ca comoara tine p-acolo?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Tz-tz-tz, Claudia, nu-i frumos sa iei idolul la intrebari. Poti, cel mult, sa-i inalti ode.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ce sa ne mai inaltze ? ode ? my god ! numai ode nu primisem hahahahaha ilenutza daca nu stiai itzi zic eu si retzine, poate o data o sa itzi trebuiasca la ceva : idolii nu din ode traiesc, ei vor savarine ! hahahahahahahahaha

si ce atitea intrebari, asta e un interviu ceva ? hahaha muza mea - sefa mea. ok na hai sa nu mori curioasa, eu nu imi gasesc muze in dusmanii de clasa, as fi de ris si de plins sa umblu sa zic la lume, hei muza mea e sefa mea se vede ca am multe sa va invatz despre viatza .......

ufffffff ce zi ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:

... se vede ca am multe sa va invatz despre viatza .......

Iata o idee extrem de buna. Poti sa incepi. Ne-am pregatit caietele de notite.

P.S. Numa' ca te rugam sa te grabesti un pic. Iti dai si tu seama ca chestia asta cu idolul n-o sa tina la nesfirsit. O sa fii idol o zi, doua, hai trei, dupa care , o sa te uitam (sau o sa te mincam?).

Deci?

P.P.S. Cit despre idolii care vor savarine... Asa cum in viata vietilor mele n-o sa mai pot asculta "Dansul ungar" al lui Franz Liszt fara sa vizualizez fazele cu Tom si Jerry, alea cu taiatul degetelor cu foarfeca si tzopaitul pe claviatura si cursa de soareci pusa in loc de trei clape si...tot asa cind aud de careva, idol sau nu, ca vrea o savarina, imi si imaginez cum o primeste ..in plina figura. Scuze.

P.P.P.S. off-topic: Darael, tu vorbesti serios? Chiar esti "fericit non-stop"??????

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

ok ! no savarina - no idol ! asa sa stitzi ! ete comedie ..... tre sa fiu eu idol sa le distrez pe ele ! asa ceva ........

de asta nu imi place mie sa fiu idol ! ca nu primesc nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
de asta nu imi place mie sa fiu idol ! ca nu primesc nimic

Special delivery pentru tine, nu ca idol, ci pentru tine ca om, de la DAREL ai o !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineata!
o zi minunata va doresc.

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

www.tchibo.ro/cafea.php" target="_blank">daruieste ce-i mai bun
Cu sau fara zahar?

Mergi la inceput

hai noroc daraele, sarumina pentru bere !

fetelor acu iesitzi si voi cu ceva, niste gogosele ?

Mergi la inceput