care e idolul tau? (second part)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

De cand ma stiu imi place Moise, adica Moisache.
Poruncile lui, vocea lui, miscarea scenica, totul. Nu m-a interesat niciodata cum a fost in viata privata.

E idolul meu. Si acum, la ha-hat ani de cand ne-a parasit eu il simt tot viu. Prin poruncile lui. Prin vocea lui.

Si acum ascult poruncile lui cu aceeasi placere ca prima data. Nu s-au demodat, nu au palit cu trecerea anilor, dimpotriva , parca sunt si mai frumoase aceaste porunci cu trecerea anilor.

Cand am cunoscut-o pe sotziamea, in urma cu ha-hat ani, era mirata cum de inteleg poruncile lui Moise. Ea nu le intelegea. In timp, ascultand vrand, nevrand, a inceput sa-i placa tot mai mult si sa le inteleaga si ea. Acum e si idolul ei.

Ma gandesc ce ar mai fi realizat Moise daca traia, ar mai fi scos sute de porunci. Pacat ca s-a dus dintre noi. Pentru mine e NEMURITOR. Poruncile lui sunt NEMURITOARE. Ceea ce nu se poate spune despre poruncile de azi. Exista si exceptii, desigur.

de asta beau eu ! ca am primit porunca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Pentru ca vad ca nu sunt singuru' o sa-mi iau inima-n dinti si o sa recunosc deschis :

De cand ma stiu imi place Omu' cu broastele, adica Narancea.
Poeziile lui, mesajele lui, sarcasmul, totul. Nu m-a interesat niciodata cum e in viata privata.

E idolul meu. Si acum, dupa mii de mesaje eu il simt tot viu. Prin poeziile lui. Prin umorul lui.

Si acum citesc mesajele cu aceeasi placere ca prima data. Nu s-a demodat, nu a palit cu trecerea anilor, dimpotriva , parca sunt mai frumoase aceste mesaje cu trecerea anilor.

Ma gandesc ce ar mai fi realizat Narancea daca n-ar bea. Noroc ca a ales sticla. Pentru mine e NEMURITOR. "Muzica" lui e NEMURITOARE. Ceea ce nu se poate spune despre "muzica" de azi. Exista si exceptii, desigur.

April am folosit macheta lansata de tine pentru ca e totusi subiectul tau. Multumesc si sper sa nu te superi.

De asta beau eu ! ca am un idol betiv

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Sint tare mindra sa constat ca desi nu-s subtila si nici mare aplecare catre gatit n-am, am totusi....premonitii. Ce-ti ziceam, Narancea, asa, prin 27.09.2005 ora 15:25:44? Pai chiar asta-ti spuneam :"2. Mai (in)cinta-ne. Cine stie daca nu devii chiar tu idolul vreuneia dintre noi?"
Ceea ce, iaca, s-a si intimplat...

Tata lui Toma, subscriu mesajului tau, mai putin la partea cu "Ma gandesc ce ar mai fi realizat Narancea daca n-ar bea". Ce sa realizeze? Ar fi fost acru, cinic si lipsit de haz ca noi ceilalti...

Inchei cu:

--------------------------------------------

Edit ca sa spun ca: in lumina ultimelor stiri, si anume "Editat de - tata lu Toma on 04/10/2005 15:17:03", operindu-se ashadar inlocuirea lui "pacat" cu "noroc", cred ca ma pot declara in totalitate de acord cu ante-vorbitorul.

Deci:

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Iileana,multumesc, reciteste te rog textu'. Uitasem sa inlocuiesc un cuvant. Acu' cred ca suntem in acord deplin.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

sarumina de vorbele bune si sa va dea Dumnezeu sanatate !

pacat ca sefa mea nu intzelege romaneste ...... sa vada si ea ca totusi nu ard gazu de pomana la serviciu.....hahahahahaha imi merit si eu salariu hahahahahaha

de asta beau eu ! ca sunt din aia neintzelesi de sefa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

nu-s sigura daca chestia asta cu idolul e o veste buna sau una rea pentru Narancea...
Nu de alta, dar la topicul asta idolii sint, de regula, devorati de fani.

(dupa fezandare, eviscerare si pregatire, desigur)

Of of...oare ce-i va rezerva soarta?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by iileana

nu-s sigura daca chestia asta cu idolul e o veste buna sau una rea pentru Narancea...
Nu de alta, dar la topicul asta idolii sint, de regula, devorati de fani.
(dupa fezandare, eviscerare si pregatire, desigur)
Of of...oare ce-i va rezerva soarta?

Daca cineva stie sa spuna ce destin va avea acest “idol”, si va avea curajul sa si posteze aici (adica tot ce stie sau ce a aflat din astre / carti/ cafea sau mate de gaina beata), eu am sa-i acord in acel moment o si tilul nobil de « Tata Omidu’ »

Ratacind Singur prin Lume,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Eu zic doar atat sa-si faca singur testul si va afla:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58835" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58835

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by narancea
pacat ca sefa mea nu intzelege romaneste ...... sa vada si ea ca totusi nu ard gazu de pomana la serviciu.....hahahahahaha imi merit si eu salariu hahahahahaha
de asta beau eu ! ca sunt din aia neintzelesi de sefa !

pai arzi gazu', narancea, de-aia te trimite peste mari si tari

Mergi la inceput

agigea tzi-am mai zis eu, pe mine nu ma trimite nimeni hahahahaha umblu eu de teleleu .....
si ......cred ca stitzi deja : de asta beau eu ! fiindca umblu teleleu !

Mergi la inceput