care e idolul tau? (second part)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Eu nu pot sa merg pe ape
Dar sunt bun sa dau din coate
Eu nu pot sa merg pe apa
Dar fac orice alta treaba !

Apele nu pot sa le despart
Dar nu sunt batut in cap
As putea traii si-n jungla
Sa beau votka dintr-o punga !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ieri ma gindisem sa-l propun ca "idolul zilei" pe directorul Apa Nova, ala care-si explica inundatiile din Bucuresti, simplu si logic, prin: - faptul ca cetatenii obisnuiesc sa si ; - legile fizicii (principiul vaselor comunicante); - faptul ca Bucurestiul e cam plat; si alte motive obiective. Dar a venit Claudia cu Manolash, subiect muuuult mai...suculent.
Vad ca Xeno e marcat de aceleasi evenimente, dar el transcende nu asha concretul mizer si marunt, propunind un idol serios...(O fi gustos?)...ma simt usor intimidata de subiect (ca, de, eu nu stau prea bine la capitolul subtilitate si mesaj artistic, dupa cum just a remarcat si Darael; na, nimeni nu-i perfect. Sa-ti spun ca nici la gatit nu ma pricep, de fapt?)...

P.S. cit despre punga de-un leu, numai bine!!!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

ilenutza surioara, my god ! subtila nix, artistica nema, gatit din partzi ............ nici pe apa nu potzi merge, este ?

ce sa facem noi cu tine ? ia zi-ne tu la ce sa te folosim . auliuuuuuu si mai mergi si cu 301 !

agigea mai ai ceva prin pungile alea ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

.... nici pe apa nu potzi merge, este ?

pai cu alea 30 extra-Kg de care vorbiram, no way!
quote:

... auliuuuuuu si mai mergi si cu 301 !

vezi cum vine de se leaga? Merg cu 301 pentru ca atita merit.
quote:

...ce sa facem noi cu tine ? ia zi-ne tu la ce sa te folosim .

stiu si eu? poate ...sa rideti de mine?
()

Acuma, on-topic. Vaz ca nu-s singura intimidata de idolul lui Xeno. Liniste si pace la subiect. Las' c-om trece noi si peste asta....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

nuuuuuuuuu ridem noi e tine hahahhahaha de unde vi cu ideile astea asa masochiste.
ilenutza auzi pe unde trece 301 ala cum sunt valurile ? da macar s-a terminat ploaia ? sau tot mai toarna ?

De asta beau eu ! ca nu pot ride de tine si atunci imi innec amarul ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mai, da nu v-ati imbatat inca de la atata "beutura"
mai incet sa ramana si la altii

Mergi la inceput

aaa, pai de plouat a plouat duminica. Asa, scurt, cuprinzator si la obiect. Cit sa ne strice armonia interioara in week-end. De ieri e cam vreme de ...
Cit despre 301, poate c-ar fi demn de retzinut ca nu-i chiar linie pre-oraseneasca. Adica circula, totusi, prin Bucuresti. Ba chiar prin centru. Sigur, el merge la dracu'n praznic la ZOO Baneasa, da' eu nu ma duc chiar pina acolo. (...inca....)

Si despre Moise, nimeni, nimic? ...Despre tufishul in flacari, ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iileana
...
Si despre Moise, nimeni, nimic? ...Despre tufishul in flacari, ceva...

Pai il asteptam pe Xeno sa dea tonul, ca el l-a propus.

Claudia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

mai, da nu v-ati imbatat inca de la atata "beutura"
mai incet sa ramana si la altii

Lasa, April, sa se simta oamenii bine. C-avem destula. Pungi pline peste pungi pline....Miine-poimiine or s-o ambaleze astia si-n saci...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cl

Pai il asteptam pe Xeno sa dea tonul, ca el l-a propus.

Ei, Xeno...Pai nu-l stii? El ne-a aruncat nada si-acum sta pe margine si se-amuza, pardon, ne observa (). Ma tem ca singuri va trebui sa iesim din impasul asta...

Mergi la inceput