care e idolul tau? (second part)
Raspunsuri - Pagina 2
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by iileana
Nu vreau sa stric momentul poetic, da' nu ma pot abtine: si-o retzeta de fezandare/preparare a mistretului avem?
Poate din cauza vitezei, ai ratat esenta momentului artistic si subtilitatea mesajului nu mistretul a fost fezandat , ci printul...... acum este treaba distinsilor cititori sa-si dea cu parerea daca acesta se numea Manole, au ba !
Singur, Ratacind prin Lume,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
DARAEL spune:
Minune, Doamne minune dupa cum vad, a ramas lumea fara idoli ! Sau au plecat toti clicaritorii sa citeasca poezii luand exemplul subsemnatului ???
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
iren spune:
quote:
Originally posted by iileana
Nu vreau sa stric momentul poetic, da' nu ma pot abtine: si-o retzeta de fezandare/preparare a mistretului avem?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
arboria spune:
quote:
Originally posted by narancea
azi ce avetzi prin sticlele alea ?
azi avem la punga
xenocid spune:
Ca sa revenim la subiect ca de cand cu savarina se alese prafu...
Duminica atunci cand am trecut prin apa pina la genunchi ca sa intru in scara blocului idolul meu a fost Moise.
Mi'am dorit sa pot despica apa ca el sau macar sa pot merge ca Isus peste ea.
Alin
*segmentation fault*
cl spune:
Buna dimineata!
Ce surpriza, s-a ajuns la partea a doua!
Imi beau cafeaua impreuna cu voi . Si va rog eu sa continuati. E pacat de mandretea asta de subiect sa se duca pe apa sambetei.
April, , multumim mult pentru subiect si nu te supara pe noi, pliiiiiiiiz.
Xeno, vad ca savarinele sunt preferatele tale . Si apropos de ape, sa vezi cum este sa treci prin apa pana la genunchi cu 30 de kilograme in brate si inca vreo 5 in spate (incercam sa-mi bag copilul (si ghiozdanul )in scoala, fara sa se ude ).
Deci, cine este idolul zilei? Pe cine ridicam in slavi sau fezandam?
Claudia
xenocid spune:
dat fiind diluviul de duminica din Bucuresti eu "omul zilei" il propun pe Moise.
(Noe nu se pune ca el stia cu mult inainte)
*segmentation fault*
narancea spune:
aha moisache ! asta era ! il lustruim un pic si il face hero of the day !
agigea baga o punga la unchiu !
de astea beau eu ! ca acu se bea cu punga !