care e idolul tau? (second part)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahahha, nu, aia donttacizis are efecte benefice.....la silueta!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Inteleg ca unele moduri de a juca savarina pot aduce surprize "chiar mai mari decit precedentul". Bun, dar pe mine, ca simplu jucator, m-ar interesa care mod aduce satisfactii mai mari. Ca pe ala il joc, altul nu!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Daaaaaaaaa. M-ai strigat, Ileana?
Cat despre aceasta:

quote:
Originally posted by iileana

Inteleg ca unele moduri de a juca savarina pot aduce surprize "chiar mai mari decit precedentul". Bun, dar pe mine, ca simplu jucator, m-ar interesa care mod aduce satisfactii mai mari. Ca pe ala il joc, altul nu!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

propun eu un joc: savarina plasata fix intre ochii celui care te enerveaza! Satisfactia va fi dubla: 1. te vei simti MINUNAT si 2. iti vei mentine silueta.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:

Tie, ca "simplu jucator, pe care l-ar interesa care mod aduce satisfactii mai mari. Ca pe ala sa il joci, altul nu !" iti recomandam ceva simplu:

Iti rogi sotiorul / prietenul / amantul sa puna degetul in frisca de la savarina si sa te unga incet cu ea..... Apoi e treaba ta / a lui / a voastra sa vedeti ce si cum este cu regulile jocului !!!

Distractie placuta la “jocul cu savarina” !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai satisfactzia aia mare o gasesti la jocul cu facaletzu hahahahaha e sa zic asa un fel de tzurca, se arunca savarina in sus, iar din cadere incerci s-o pocnesti cu facaletzu si s-o lipesti de peretzi. face un pic mizerie si necesita genunchiere, cotiere si casca de protectzie ! altfel satisfactzia e la maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cum s-ar zice, "punkt okit - punkt lovit" din toate punktele de vedere...Il jucam? Haaaaaai, va roooog!

Da, Claudia, io strigam dupa tine, ca-i vineri si ziceam ca-i venim de hac mesterului, nu? Sau te-ai razgindit? Iti mai trebuie, il mai folosesti la ceva?

NOTA: Raspunsul meu entuziast se adresa strict metodei indicata de Claudia, nu citisem inca sugestiile domnilor. Darael, treci la coltz, noi sintem topic serios aicea. Narancea, ma mai gindesc la metoda ta. Cam violenta, o pot juca si fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

Cum s-ar zice, "punkt okit - punkt lovit" din toate punktele de vedere...Il jucam? Haaaaaai, va roooog!

Da, Claudia, io strigam dupa tine, ca-i vineri si ziceam ca-i venim de hac mesterului, nu? Sau te-ai razgindit? Iti mai trebuie, il mai folosesti la ceva?

NOTA: Raspunsul meu entuziast se adresa strict metodei indicata de Claudia, nu citisem inca sugestiile domnilor. Darael, treci la coltz, noi sintem topic serios aicea. Narancea, ma mai gindesc la metoda ta. Cam violenta, o pot juca si fetele?

Iileana, of, nu m-am razgandit! Ii venim de hac! Am gasit doua Manolite (noroc cu ele!), care au lucrat in doua zile cat au facut puturosii aia in doua saptamani!
Cred ca azi imi procum niste savarine, parte le dau alor mei (frumos, pe farfurie, nu va ganditi la altceva), parte la dau Manolitelor (tot frumos ), iar restul: intre ochi, mesterilor cu Manole al lor in frunte! Dupa care ma gandesc la chestia cu marul, carligul, etc...

Daraele, mai, nu crezi ca merge mai bine un tub cu frisca?

Narancea, jocul ala l-as juca, dar nu la mine acasa, ci la mesteri! Eu as sta la facalet! Si nu as avea nevoie de echipament de protectie.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Narancea, io am vaga senzatie ca lumea nu prea stie ce e aia savarina si cum trebuie ea jucata ... sau, cum s-ar zice, d-aia e Narancea idolu' meu ca el stie foarte bine ce e aia o savarina !
A, uitasem ! D-aia beau io, ca nu mai stie lumea ce e o savarina.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hmmmmmmmmm si eu cred la fel. lumea nu isi da zeama de ce e aia o savarina. se tot intreaba unde si cum jucam, cu sau fara echipament de protectzie, dar nimeni nu intreaba cu savarina cui ? e clar, vorbim impreuna si ne intzelegem separat......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Idole, incerc sa le mai vand un pont :

Savarina, draga mea,
Este … ce ai dumneata.
Eu, Narancea, Darael,
Putem s-o jucam nitel.

Satisfactii vom avea,
Si noi trei si dumneata
Fara a ne ingrasa,
Fin-ca ... n-o putem manca

_