care e idolul tau? (second part)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Astazi e ziua gadget-idolilor :)

Ce ziceti de www.ruggednotebooks.com/Home-page/Hawk_water.gif" target="_blank">asta

Mai multe informatii www.ruggednotebooks.com/" target="_blank">aici

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Faina scula, Xeno. Chiar rezista la toate alea? Poate fi folosita si ca filtru de cafea? Dar ca opritor de usa?

Dupa cum stiti, astazi este vineri si...noi aveam planuri. Marul e pregatit, mierea, deasemenea...Claudia?

P.S. Na, chestia cu jocurile era asa, o amintire, normal ca n-o sa ne jucam aicea, aicea e treaba serioasa, se bat cimpii in mod organizat.
----------

Hai ca am vazut si filmuletzul lui Xeno. Da, doamnelor si domnilor, iata un laptop perfect adaptat zilelor noastre. Putea fi folosit si duminica trecuta, in water-world-ul autohton, si la Mihailesti, si...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Revin cu linku'nr.2 bucuria de a trai.
Campania a expirat

Mergi la inceput

oarecum off-topic.

quote:
Originally posted by DARAEL

[b].... jocul cu fazan (cred ca asta cu fazanii este la rubrica cu zambete )

Da, care vrea sa se joace cu fazanul sa se duca la ochiul vinat, ca noi aicea ii facem dumnealui, fazanului, alte cele, si anume chestii serioase: cu cirligul din ramura prin...brrr, si altele asemenea.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aici jucam numa " savarina "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

pana luni ce ma intorc la serviciu sa va vad la THIRD PART, ca altfel....
.....
week-end placut tuturor

poze

Mergi la inceput

Week-end fain, April.
Noi o sa fim cuminti, nu iesim din curte , stam aici si ne jucam frumos de-a savarina ...(cind om afla cum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"...(cind om afla cum)"

Savarina se poate juca in mai multe feluri ... cel mai simplu mod, cel recomandat incepatorilor, este pe degete.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bun, bun, da noi suntem avansati
deci
cum se joaca?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Sunt mai multe variante , cel putzin din cite stiu eu……….

Cel mai simplu si mai primitiv sa zic asa, este “savarina cu surprize” . pur si simplu ne uitam in savarina sa vedem ce e in ea, uneori potzi avea surprize si se pot gasii o gramada de chestii interesante.

Ar mai fi jocul de-a “ aoleu savarina mea, ce-am facut doamne cu ea “ asta e mai dureros hahahaha si necesita si un pic de curaj din partea savarinei, dar ma rog, metoada asta poate aduce surprize chiar mai mari decit precedenta. Pur si simplu se pune savarina la bataie, mai pe romaneste, na fratzilor aici avetzi savarina ia sa vedem ce facetzi voi cu ea ! si aici fantezia poate crea o infinitate de variante posibile………

Pentru profesionisti ar fi “ Don’t touch this ! “ le pui savarina in fatza ochilor si ei nu au voie sa o atinga ! numai cu privirea …….. cere stapinire de sine jocul asta si poate avea urmari dezastruase !

Mergi la inceput