Scorpiutze...unde sunteti ?(21)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
hello, scorpiutzelor
Pe scurt: toate bubele rele in fundu babii mele, adicatelea al meu. Ieri emrgeam si io ca minunata sa imi vad rochia de mireasa, cand am facut poc cu maisna. Groaznic, de cosmar a fost. masinuta mea Dacie Liberta, cenusareasa de ea, e facuta varza, ca io, uitandu-ma la ce viteaza aveam, am uitat sa franez mai puternic ca ma apropiam de unu care s-a oprit si l-am pocnit. El n-a patit nimica, decat bara de protectie e zgariata...atata, insa masina mea e varza: far dreapta spart, aripa dreapta si usa motototlite, capota nu se mai inchide, radiator in elice, bara varza, numarul cazut, nasol. Eu am avut centura care m-a tinut pe loc si m-am cam lovit la gat si la ceafa, insa minor. Nu ma duc la doctor nici sa ma tai si sa dai acatist la biserica. Gheo era la Arad, sa il aduca pe frate-su. Nema carte de identitate ca era la cercificat prenuptial si nici talon ca era la Gheo, ca a uitat sa mi-l lase si eu aveam talonul de la masina lui. Adica varza de varza. M-am speriat rau de tot. Apoi am avut ideea sa sun un prieten din copilarie. Mi l-a scos Dumnezeu in cale pe baiatul ala ieri, desi cu o zi inainte se suparase pe mine ca nu am fost la ziua lui. Omu' e la ordine publica si nush ce. Si a sunat la cineva sa vina sa constate avariile ca nu aveam neam cum sa mut masina d-acolo la circa. Apoi a venit la politie, unde am stat 7 ore la coada, a luat keili de la rabla si a tractat-o pana acasa. Mare caracter. Apoi a vorbit el cu cine o fi vorbit sa nu ma arda rau si sa nu imi opreasca permisu si am scapat ieftin, cu o amenda de juma de milion.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate si mie zile sa ma marit.
N-am apucat sa citesc ce ati tot scris aici...la greu, nu gluma. Poate apuc si io zilele astea sa ma mai linistesc ca-s ca melcu' ca n-am dormit de spaima si de grija lu' Gheo azi-noapte. Care e varza de gripat. Urmez si io....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yrys78 spune:
Saluti Moni - si io mis cu ascendent in varsator dar n-am habar ce inseamna treaba asta...
Yrys78 spune:
Salutarile mele Nina si saru'mana de tabel. Chiar in varsator sunt, fara indoiala...Multe salutari Cristinutei, frumusica de ea auzi chiar e cooperanta ...bravo ei...stii cat de mult ma impresioneaza gesturile ei...Bravo ei!!!
syd spune:
Buna fetelor!
Intai si 'ntai sanatate CRISTINEI
Eu am gasit de munca ,la fix.Imi duc fata dimineata la scoala,o iau la patru,mananca la cantina dar fac bine de mancare.Miercurea liber cu ea.Bine ca sunt platita jumatate de norma dar imi convine.
In rest toate bune. Va doresc la fel la toate
ps
M-am revopsit din blond cenusiu un frumos castaniu ,ca sa mearga cu noua stare de spiritsi imi pun lentile de contact albastru intens,ocazional.Mi-am comandat si ochelari ca nu mai vaz bine la distanta
.Am slabit vre-o 4 kg. asa ca am schimbat de look,cum se cuvine
monica-elizabet spune:
yrys, bine ca esti tu sanatoasa, Dumnezeu a avut grija de tine... desi numai eu stiu cate cheltuieli implica un accident din asta...poate tu ai casco si scapi usor cu reparatia....tatal meu nu avea si ne-a costat o gramada de bani...chiar daca am vrea sa vindem acum masina nu luam nici pe jumate cat am bagat in ea.
syd...bine ai revenit, ma bucur ca esti bine
va pup, am fugit sa fac ceva de mancarica pentru cina.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Yrys78 spune:
Saru'mana Monica-Elizabet...asa e..ai dreptate. Din pacate rabla mea nu are Casco, ca e din '95 :(. O sa ma usuce de bani si acum incepe si scoala si tre sa dau la amster 12 bulioane si rochia de mireasa restul de tot cam p-asa...ma sinucid luna asta la cate cheltuieli am, ca sa nu mai vorbim de nunta. Da-mi Doamne zile...
Ooo, ce tonus placut la Syd, felicitari, bravo!!! Asa e frumos si eu vreau sa imi schimb culoarea parului, insa nu vreau sa ii sochez la nunta, insa musai dupa castaniu- ciocolatiu imi fac in cap, de fapt cam asa e si culoarea naturela. Vrem si noi dovezi cu lentile, fara lentile, schimbari de look...Vreau si iooooooo
HelleneC spune:
Servus drajelor!
Eu tot cu noaptea ma pun bine sa stau putintel pe DC, ca in rest... program, greu cu bebelac acasa. Bun si asa ca si daca nu era, tot voua va faceam sant pe creier!
Nina, pupaturi mari nazdravanei tale, mare noroc sa ai asa copil ascultator, mare noroc pe ea sa va aiba parinti. Ma inclin de mii de ori, ca am de la cine sa invat o gramada!
Syd, yupiiii, ai job, ai biruit si ai dat jos ceva kile, ce mai... chiar se simte din ce scrii ca iti e altfel? Ma bucur mult ca poti sa lucrezi, dar... tot cu soacra habitezi?
Yrys, apoi macar sa scapi acu de toate ghinioanele si sa se termine, ca ar trebui sa te concentrezi pe altceva in aceasta perioada! Si pazea de gripa... sa nu cumva sa iei de la Gheo ca nu ai voie... Cum e rochia, ca parca nu ai scris (ori eu nu am citit)
Monica, cred ca de aia va iubiti voi asa de tare, ascendentul, bata-l vina! Apoi eu sunt leoaica in ascendent si... tare ma recunosc, e o combinatie de numa: zodie + ascendent, de aia sar unu-doi si greu se intelege omul cu mine!
Danitin, bravo pt titulatura, eu din primavara ma gandesc la ceva care sa ma prinda, pauza inspiratia! Sanatate tie si... bafta sotului. Si la al meu se trece prin momente aiurea, sperrrr sa nu se inchida unitatea, ca e pe cale. Si la noi e jale cu locurile de munca!
Ema, cu mustul... greu sa ajunga la mine ca nu prea ai cum! Daca il dai prin ceva sofer, il gata ala tot Si... asa e cu ascendentul tau??? Apoi sa le faci reclamatie, ca doar... vorba aia... nu se face, nu?
Iri, ce faci???
Mina, citeam ce ai scris de Matei si... exact asa a patit prietena mea, cu bebe de aproape un an, 3 medici i-au dat 3 diagn diferite: rubeola, alergie... si ultimul: nimic! E in ceata saraca pen ca bebe are bube si il mananca de numa! I-am zis de tine sa o linistesc (daca poate, dar... am incercat)!
Va pup pe toate, gata pauza, cam mare... fug la somn ca pic aici acum!
Noapte super buna, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
si eu am aflat ca am ascendentul in varsator si Anda in capricorn,dar in rest nu mai stiu nimic.si daca e asa ,ce se intampla?Sotul meu e capricorn si i-am zis de cand eram insarcinata ca din 2 incapatzanatzi .....nu stiu ce o sa iasa!se pare ca am avut dreptate ,ca n-o scot dintr-a ei,pt nimic in lume!o fi de la ascendent?
Azi m-am bucurat ca am scapat de bb ca nu mai plingea dupa mine ,ci dupa bunica ,si cand sa ma plimb si eu fericita prin magazine,ma suna bunica ca nu maninca nu vrea nimic decat pe mine!ajung repede acasa si ce credeti,ea ne voia de acum pe amindoua ,nu mai avea nimeni voie sa o paraseasca nici 2 minute ca numai o gura o tinea.apoi a urmat tati si tot asa,voia companie numeroasa!
Gabriela,eu cand sunt singura n-am timp nici sa respir,ma tzine bb ocupata.tare bine e cu ajutoare ,dar ce sa facem,ne mai descurcam si singure!
Syd,bine ai revenit!ne bucuram sa auzim vesti bune!felicitari!asteptam poze cu noul look!bafta!
Nina,asa parinti curajosi ,asa copil!sunt impresionata de reactia Cristinucai!Multa sanatate si pupic dulce de la noi!
Yrys,chiar daca esti indragostita,ai grija de tine!bine ca s-a terminat ok,lasa ca masina se repara ,banii cum vin asa se duc,tu esti cea mai importanta!lasa gripa aia ,poate are si altceva mai bun de facut decat sa vina la tine!cand e marele eveniment ?(ca eu n-am fost pe faza!)tzinem pumnii!
Mina,sanatate puisorului!
va pupacesc pe toate dragelor si va doresc we placut!aveti grija de voi si de bbi!
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Am intrat doar sa va salut si revin dupa-amiaza cand s-o potoli Alinutul meu!Azi am o gramada de treburi de facut prin casa
,Alinut e liber,va dati seama cam ce ma asteapta.Va pup pe toate si revin mai tarziu! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
nastasie spune:
buna dimineata, fetele!
ieri nu mi-a mers deloc net-ul si am fost distrusa.
yrys, imi pare rau de accident.nu am putut vb pe mess.astia de la rds merita o mama de bataie.las-o incolo de masina ca o faci tu, bine ca nu ai patit nimic.si poti s-o repari luna urmatoare daca nu ai sufiecienti bani.umbli cu a lui Gheo, parca Logan?
mina, sanatate multa vizigotului.
carmen, eu nu stiu ce ascendent are razvan dar la fel e si el.nu il scot dintr-a lui nici in ruptul capului.
syd, bine ai revenit.
nina,sanatate multa in continuare si tarie pentru a merge mai departe.
danitin, felicitari pentru titulatura.
emma,nu mi-a mers netul ieri deloc.a venit dna s-o vad.mi-a placut de ea cat am stat de vorba.l-a prins pe razvan cam marait ca era nedormit, dar nu a spus absolut nimic.asteptam sa vina luni si marti sa stea cu mine, apoi de miercuri o las singura.o sa fie si sotul meu acasa doua zile da, una nu, ca este la ture, asa ca parca nu mai stau chiar asa cu grija.oricum miercuri si joi va fi acasa si il pun sa vada cum se descurca doamna.am citit iarasi la "probleme legislative" mi-a scris freia, moderator, ca nu se verifica nici o adeverinta, dar am zis acum sa stea cu doamna macar pana la 1,6 ani sau poate doi si apoi poate il ducem la gradi(mi-a zis o prietena de una buna).astept macar pana va merge bine in picioare si apoi vad eu incotro.
va pup pe toate si va doresc un weekend minunat.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004