Scorpiutze...unde sunteti ?(21)
Raspunsuri - Pagina 7
emma27 spune:
lory,am postat o data.Uff,imi inchipui cu m e cu pansamentele alea,mai ales ca aveai tu ceva cu parul tau.lasa,ca iti scoti papara in calatorie.Ar tb sa incepi sa te antrenezi pt duminica.
Sincer,nu vreau sa-ti fac pofte,caci stiu cum e ....E cam greu sa-ti trimit insa must acolo.Ia niste struguri,stoarce-i bine si inchina un pahar de must.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Am fost la control cu Cristina. Glicemia era buna, urina la fel, plus ca a luat in greutate 500 g, avand acum un pic peste 14 kg.
In schimb, pt. ca seara glicemia este ridicata (peste 200mg/dl) i-a marit doza de insulina dimineata cu 1 unitate.
Acum, sa vedem cum va fi cu aceasta doza, care sper sa nu-i scada prea tare glicemia de la amiaza(~66mg/dl), care este catre scazuta.
Hiperglicemiile(glicemiile ridicate) se pot elimina imediat cu o doza de insulina sau sarirea unei mese. Insa hipoglicemiile ( http://www.diabetzaharat.ro/ce_e_hipoglicemia.htm )(glicemiile scazute, datorate unei doze prea mari de insulina, efort fizic prea mare sau sarirea unei mese) sunt cele mai periculoase. Daca se observa din timp, se administreaza 2 lingurite de zahar cu sau fara apa, ori bomboane sau suc. Daca nu sunt observate la timp...se intra in coma hipoglicemica. "Netratata la timp, hipoglicemia se poate inrautatii si puteti sa va pierdeti total cunostinta. Un pacient confuz poate indeplini in mod automat ceea ce i se cere si se poate alimenta astfel la comanda celor din jur. Nu acelasi lucru se intampla cu un pacient complet inconstient. In acest caz cei din jurul dvs. trebuie sa intervina in felul urmator: 1. Sa nu va dea insulina; 2. Sa nu va dea da mancare sau de baut daca sunteti complet inconstient; 3. Sa nu isi bage mainile in gura dvs; 4. Sa va faca o injectie cu glucagon (se face exact ca insulina, 1mg subcutanat sau intramuscular); 5. Sa dea telefon la salvare."
De asta ne este cel mai frica ! Pt. ca in diabet nu poti merge pe aceeasi linie cu insulina sau masa, la copii si adolescenti, care sunt in crestere. Asta este nelinistea noastra, chiar daca respectam dozele de insulina si regimul alimentar, trebuie sa-i urmarim mai tot timpul glicemia. Macar de s-ar putea face si altfel decat tot intepand degetelul.
Cristina este cooperanta oricum, chiar vrea sa-si faca testul de glicemie singura si cand mai creste si insulina.
Cam astea ar fi noutatile la noi.
Inca ceva de care ma bucur tare mult...am gasit pe forumul unui site despre diabet zaharat o mamica cu un baietel de 5 ani, care de 1 an are diabet. Abia astept sa aflu mai multe de la ea.
Am vazut ca ati vorbit despre iarna(Lory), si eu sunt o mare iubitoare de zapada si iarna, chiar daca este geroasa. Imi place sa o aud cum scartzie sub pasii mei, sa o vad cum straluceste la lumina felinarelor, seara. Dar nu imi place cand tine ~ 5, 6 luni, la noi. Apropos, azi dimineata au fost -2 grade la Ciuc.
Despre ascendent, eu cred ca exista un sambure de adevar sau chiar mai mult de atat. Mie mi se potriveste foarte bine, ascendentul in "gemeni". Nu stiam de ce eram inconjurata mai mult de prietene "gemeni", pana mi-am aflat ascendentul !
Daca va cunoasteti ora nasterii, vi-l puteti afla www.astromagie.com/calcularea_ascendentului.html" target="_blank">aici.
Va doresc un weekend cat mai placut !
A...vreau si eu must !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
emma27 spune:
nina,mi-a iesit ascendentul in pesti acum.nu mai stiu ce sa cred.un lucru bun,fiica-mea are acelasi ascendent cu al meu.de tati nu stim nimic.
cristinucai!!!!dc vad must la targ,promit ca iau si va trimit,si tie si elenei.numai sa fie bun.oricum cristina sa inteleg ca nu are voie,nu????
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
danitin spune:
Ciao, scorpiutze!!! Intru f.f. scurt ca trec printr-o perioada Ma chinuie spondiloza, la serviciu seful ma tine tot intr-un sut, sotul lupta pentru un job mai bun si, chiar daca am incredere in capacitatea lui, tare imi e frica sa nu vina cineva cu pile sa i/l sufle asa ca sunt nervoasa, ingrijorata, nu am stare nici sa stau da nici sa fac ceva....
Ideea e ca am titulatura si vroiam sa vad ce ziceti de ea!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
emma27 spune:
danitin,felicitari!!!!.acum am in minte doar melodia asta.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
danitin spune:
Merci, Ema, chiar ma gandeam daca se prinde cineva ca m/am gandit la piesa aia. Mai tii minte videoclipul, cu leoaica din care puiutii faceau praf si pulbere .. . asa cum face spiridusul cu mine....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
mina spune:
Beeeeey, fi-miu are ascendent in scorpion !!!! Stie cineva ceva de treaba asta, fecioara cu ascendent in scopion? Nu stiu, insa eu am asa un filing ca e o treaba taaaare pericoloasa... pentru cei din jur!!!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mina spune:
Asa, si dupa ce m-am perdut cu firea cu ascendentu lu fiul, sa postez si io un mesaj de om normal..... sau care se pretinde
Nina, ma bucur f tare cand aud vestile tale bune, iar curajul de care dai dovada e un exemplu pentru noi toate.
Danitin, faina titulatura. sa iti fie de bine!
Ana, asa e, si noi vom fi batrani, dar refuz sa cred ca voi fi atat de senila incat sa nu dau prioritate unei femei cu un cupil in brate. Sau unei gravide. Fereasca-ma Dzeu sa ajung asa! Vezi ca-ti trimit o reteta de papa bun, sper sa iti placa.
Am fost azi cu Matei la dr, se pare ca nu e pojar et co ci este o alergodermie. La ce a facut alergie inca nu-mi dau seama. Ne-am pus pe regim si tratament si sa vedem. Oricum intre timp se pare ca au inceput sa-l manance minunile si imi vine sa plang cu vorbe langa el caci eu stiu foarte bine, din pacate, ce e aia eruptie cutanata si cat de "placuta" e mancarimea. Of!
Va pup pe toate si va doresc un we frumos. Sper sa mai intru si in we dar nu promit.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
emma27 spune:
danitin,asa,deci!!!ei,nu m-am gandit sa merg prea departe.de ce nu exista melodii si cu scorpioni??!!
mina,fiica-mea e fecioara si scria la horoscopul ei ca poate suferi de depresii,asa ca maaaare atentie.cat despre pesti,ca eu is cu ascendentul pe-acolo(cica),am citit cand eram mica,despre faptul ca meseria pe care o imbratiseaza cu mare drag e de prostituata sau peste.!!!!!!!!!!!!!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
monica-elizabet spune:
buna fetelor...mi-am aflat si eu ascendentul...este in varsator.
sotul meue ste ca zodie varsator.
va pup, am fugit ca vine alta mediatie...sa aveti o seara placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos