Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 13

Nicoleta spune:
Salut.
Desi am schimbat gradinita (adica am trecut de la cresa la gradi), Stefan nu a suferit AZI deloc (vom vedea maine, poimaine...). Chiar s-a bucurat ca a mers la copii si dupa ce s-a trezit (ultimul si pe la 16.00, eu l-am trezit) nu vroia sa mai plece! A mancat bine si s-a comportat ca si cand el era acolo de cand lumea!
Cu coloratul, la care noi nu stam f bine, a avut ceva de furca azi. Ar fi trebuit sa coloreze un catel, in schimb el a desenat pe langa el modelul zimtat care statea la baza formei lui... Adica o gramada de VVVVVVVV pe langa catel. Copil cu viziuni personale, ce mai!.
La gradinari, cum a fost prima zi de dupa vacanta?
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Noi inca nu am inceput gradi...incepem sapt viitoare, dar vom avea niste drumuri la Buc asa ca cred ca nu il mai duc luna asta!!!
Si David sta prost cu rabdarea cand e vorba de colorat...la inceput isi da silinta si coloreaza frumos, apoi se prosteste si coloreaza toata foaia!!!!
El e fericit ca e in vacanta si imi spune ca e bine ca e gradinita inchisa!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Lucrurile cu gradi au stat putin altfel azi... NU a plans, nu a fost suparat, insa vroia sa stau si eu cu el, dupa ce am plecat intreba de mine... Sper sa nu fie trist si sa nu planga... Dar sigur vor trece si astea, apoi totul va fi bine...
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Nicoleta succes maine la gradi!!!
Am inceput si eu gradinita...copiii sunt plini de energie dupa vacanta!!!
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Azi, prima boacana la gradi: a mers la baie, nu a fost observat de nimeni, a luat un sul de hartie si l-a desfasurat pe tot, l-a aruncat apoi in wc... A fost pus la colt. Sper sa nu se mai repete. Oare nu a fost cam dur? Ma gandesc la faptul ca el nu stia ca la gradi nu e voie asta...
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Ii pune la colt la grupa mica???
La noi nu...de abia de la mijlocie incep cu pedepsele astea...si ei fac o gramada de nebunii!!!
DAvid nu mai vrea la gradi...spune mereu ca e inchisa!!!
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
ASlut.
Copiii vostri cum au dormit azi noapte?
Si la gradi se plangeau bunici si mamici ca li s-au trezit copiii pe la 4-5 si au fost cam agitati...
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
David doarme oricum agitat...asa ca nu imi dau seama...oricum ieri nu a dormit toata ziua, s-a culcat la 7 seara, s-a trezit pe la 9 seara, a baut un bibe de lapte cu ciocolata scooby doo ca asa a vrut, si a mai adormit pe la 12 noaptea!!!
DAr si la mine la gradi azi se plangea un copil ca nu a putut sa doarma si ca nu se poate concentra!!!
Maine mergem la gradi ca avem teatru de papusi...de abia astept!!!
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Eu evit sa il dau lui Stefan lapte cu cacao, indiferent de forma ei. Il agita, de obicei...
Iar azi de dimineata nu a vrut sa ramana la gradi...
Nu stiu ce se intampla, sigur pentru ca l-a vazut pe Adrian de dimineata si nu-l mai vazuse de doua zile... Nu stiu insa cum sa il fac sa inteleaga, vor urma doua saptamani in care nu il va vedea decat rar...
Nicoleta.
Aaa, si ii cam curge nasul...Norocul este ca vine week-end-ul si poate ii trece.

sinzi_ana spune:
Nici eu nu prea ii dau cacao de obicei, dar daca asa bea lapte...ii fac pe plac...mai ales daca e cu scooby doo...
noi nu mai mergem la gradi...vrem sa facem niste schimbari si pana ne hotaram nu il mai ducem la gradi...
acum fugim afara ca e asa soare!!!
Sinzi, Radusi David