Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 14

Nicoleta spune:
Salut.
Nu vreti sa il mai duceti la gradi sau vreti sa il duceti in alta parte?
Stefan este ok, tuseste putin dupa somn. A schimbat iar mediul...
Dar speram ca va fi ok.
In rest, este innebunit dupa poezii... si cantece cu Banica....[:)))].
Sa aveti o zi buna.
Nicoleta.

alina023 spune:
Buna dragelor,
Ma bucur sa vad ca voi si puiutii vostri sunt bine. Si noi suntem la fel...adica bine :)
Eu sunt cu licenta care-mi bate la usa (emotii si tot tacamul) iar Luca este cu nazdravaniile lui.
Nu stiu ce sa fac...oare sa-l dau si eu la gradi? Mi-e tare frica sa-l dau acum (desi as putea prin relatii) pt ca ma gandesc ca va incepe sa-mi raceasca tot timpul. Peste o luna doua incepe sezonul gripei (Luca nu este vaccinat), sunt tot felul de boli pe care le poate face... Oare ce sa fac? Sa mai astept pana in sept? Ma gandesc ca ar fi bine sa-l dau de acum si pt ca nu i-ar vedea pe ceilalti copii plangand, ei sunt deja adaptati; cred ca i-ar fi mult mai usor din punctul asta de vedere. In plus, l-as mai degreva si pe sotul meu; el sta in permanenta cu el cat nu sunt eu acasa (asta daca nu este la serviciu) si ii este greu... Luca are nevoie permanenta de atentia noastra; el nu se joaca singur, nu sta singur in camera (decat la desene dar i-am facut ratie zilnica), nu te lasa sa faci nimic altceva. Este f dificil din punctul asta de vedere. Poate-mi dati si voi un sfat....
Si Luca are probleme cu somnul de la un timp...adica nu vrea sa doarma nici ziua si nici seara. Seara adoarme cu greu pe la 23...uneori si mai tarziu...
De colorat...nici gand. Mazgaleste cartile dar cu nici un gand sa coloreze frumos...
Va pup
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Nicoleta spune:
Salut.
Alina, ma bucur ca sunteti bine. Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si Stefan adoarme tarziu... iol apuca foamea, pisu, ba vrea nu stiu ce jucarie, sau vrea sa citim, sa spunem poezii... Cred ca este ceva legat si de fazele prin care trec ei, ne vad putin acasa, cine stie?
Eu cred ca ai putea incerca sa vezi cum se comporta la gradi, sa il inscrii si sa vezi ce si cum. Daca se imbolnaveste des, atunci il poti tine acasa.
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Nicoleta asa face si David...ba ii e foame, ba pisu, ba cd-ul cu cantece...
Noi acum ne facem de lucru prin casa...sau prin parc...
David nu prea mai vrea sa auda de gradinita...asa ca il lasam o perioada...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Pe mine m-a incercat ieri o gripa....Dar am luat Oscillo si vad ca nu mai e asa de rau.
Stefan tuseste putin, mai putin decat zilele trecute si nasu-i mai curge doar putin.
La noi a nins, am ajuns fleasca pe pantaloni la serviciu. Sper sa nu racesc mai rau...
Sper sa ies putin cu Stefan la sanius.
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Si la noi a plouat, dar acum e soare...
As vrea si eu putina zapada!!!
David e iar sclifosit la mancare...hihi...dar bine ca sta mai mult cu RAdu, care e calm si il lasa sa moara de foame...haha...
Sinzi, Radusi David
David

sinzi_ana spune:
Ah...ce mi-ar place si mie sa iesim la sanius!! sunteti norocosi!!!
la noi nu cred ca va ninge prea curand, dupa cum arata vremea!!!
cum mai e la gradi???
Sinzi, Radusi David
David

alina023 spune:
Vrem si noi zapada si derdelus.... Iarna asta a fost cam zgarcita cu zapada la noi... Si ce mult ii place lui Luca sa se joace in zapada!!!(oare carui copil nu-i place?)
Apropos de teama mea ca Luca sa nu raceasca la gradinita...Luca este racit. Ii curg mucii in gura, stranuta toata ziua...noroc ca nu are febra si este in forma, nu este apatic.
Mi-e asa dor de Constanta... Sanzi, anul asta sigur ne vedem (in vara), trebuie sa vin acasa ca am inceput sa visez noaptea locurile natale...
Pupici
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

sinzi_ana spune:
Alina, va asteptam cu drag daca asa este!!!
Si DAvid e cu muci de vreo 2 sapt...si RAdu il chinuie cu suflatul nasului!!!
Sinzi, Radusi David
David