Copilasii de ian-feb-mar 2003

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, tare haios Stefan!!!
Si David e atasat de "casa noastra" hihi...
Stefan se joaca singur in camera lui?
Caci David isi cara toate jucariile in sufragerie unde suntem noi si se joaca aici...si eu trebuie sa le mut mereu!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Da, Stefan se joaca adesea singur in camera lui. Insa prefera sa ne jucam noi cu el, adica daca ar avea de ales... El ne vrea parteneri de joaca, nu sa se joace singur langa noi. Si oricum jucariile lui sunt prin toata casa...
Mai nou, Stefan are doua carticele preferate, cu Vaporasul Lori si Locomotiva Rita de care este tare atasat. Stie poeziile pe de rost si le spune intr-una aproape. Mai sunt 2 carti in colectie, vrem sa i le luam. este haios. L-a sunat de la birou si... "Mami, vai de vaporasul Lori...". Si mi le-a turuit, toate 8 strofele. Auzi, nu stiam cum sa il opresc.
Nicoleta.
Cum a fost cu serbarile la pici?

Mergi la inceput

Si David invata pasaje din carticelele lui...
El e fan tren si are acum pe prim loc trenul thomas, are farfurie, costum, locomotiva, sina cu tren de constructii si joc pe tv (de la v-smile)....nu s-ar dezlipi deloc de ele!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si Luca este mare fan vaporasul Lori. Am vazut si locomotiva, cred ca am sa i-o iau cat de curand.
Luca este un mare stricator. Nu stim ce sa-i mai facem ca sa nu mai strice jucariile. Oricat de orbuste ar fi ele tot bucatele ajung.... La fel face si cu cartile. Am tot incercat sa-l inteleg, sa ma conving ca este modul lui de a cunoaste lumea, dar mi se pare ca devine doar placere de a distruge.
Un alt "defect" de al puiului mic si rasfatat este faptul ca nu mai vrea sa adoarma mai devreme de ora 23-23:30 si chiar si atunci trebuie sa ne certam cu el ca sa doarma. Este foarte adevarat ca nu are parte de foarte mult exercitiu fizic (mai ales in ultimile zile cand a fost foarte urat afara si a batut vantul tare) dar el nu cred ca doarme cumulat mai mult de 11-12 ore/zi.
Abia astept sa inceapa gradinita, poate va fi ceva mai cooperant ca a devenit un rasfatat. La absolut orice cerere venita din partea noastra el are un raspuns a la Domnul Goe: "Nu vreau!". Cred ca i se trage de la perioada cat am fost la ai mei (am stat de sarbatori la ei) si a fost alintat de toata lumea....

Voi cum va mai distrati (mai ales in weekend-uri)? Eu sunt in pana de idei... La teatrul de papusi sunt spectacole doar pt copii de 5-10 ani (saptamana asta) iar altceva chiar nu-mi vine in minte.

Va pup si va doresc un weekend frumos.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Mergi la inceput

Si David e cu nu in brate!!! Dar noi il mai santajam uneori ca sa il convingem sa faca un anumit lucuru..
Cat despre miscare fizica noi ieism in fiecare zi indiferent de vreme...
Chiar azi e un vant ingrozitor afara si ploua marunt...si am iesit cu o prietena si baietelul ei...se uita lumea la noi ca la circ, copiii in toate baltile (dar erau echipati cu cizmultie de cauciuc) ba chiar au si tras o tranta in apa si s-au udat pana in gat...
Am venit acasa si l-am schimbat repede si tot mai vroia afara la "balaceala"!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si Luca merge afara in fiecare zi dar daca vremea este urata sta doar cca o ora. Prin vreme urata inteleg vant foarte puternic (el tipa cat il tin puterile si face rosu in gat). Dar numai o ora nu este de ajuns pt Luca. De la 2 ore in sus vine si el ceva mai calm acasa. Soacra mea (sa-i dea Dumnezeu sanatate) il "alearga" cel mai mult. De cate ori iese cu ea, vine frnat acasa si doarme de rupe. Altfel....ne razboim cu el ca sa adoarma.
De ce sa nu recunosc, eu sunt o friguroasa si de cate ori ies eu cu el, il tin maxim o ora si jumatate (de cele mai multe ori numai o ora). Probabil ca este modul lui de a se razbuna pe mine :))

Pupici

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Mergi la inceput

Alina noi de obicei iesim de 2 ori pe zi, cel putin cate o ora...asta in cazul in care e frig si ploua...
Cand aveam graidnita, ieseam doar la pranz (dar de obicei la gradi ii scoate afara in fiecare zi juma de ora) cate 2 ore la plimbare cu tractorul sau in parc daca era mai frumos.
Dar si David are o energie extraordinara...si prin casa alearga mereu...nu stie sa stea locului...

Chiar ati rezolvat cu desenele animate? Se mai uita?

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Salut.
Si noi avem probleme cu ora de culcare. Sper sa fie toane si sa se termine repede, de luni incepe gradi, se va trezi devreme si va dormi numai 2 ore la gradi si speram sa se regleze si ora de nani seara.
Si Stefan este incapatanat, numai ca s-a smecherit, daca stie ca a gresit imediat spune"Iarta-ma! Am gresit!". Iar daca face taraboi, singur se izoleaza in camera lui, plange putin si redevine cooperant. Cat despre miscare...nici el nu a vut parte de ea prea mult, de cateva zile. Noi il mai ducem intr-un loc de joaca dintr-un Mall, cam 1 ora si ceva, acolo au ceva dragut, un loc pe 3 nivele pe care trebuie sa se catare... nu stiu cum sa explic....au si tobogane...
Sper sa fie ok vremea si sa stea cu bona cand il ia de la gradi.
Si in wee cu noi.
A, Stefan a mai primit aseara si Avionul Tudorica. El nu strica jucariile, el le cunoaste studiindu-le foarte intens, ii place sa urmareasca miscarea rotilor de diverse modele... Sta lipit de podea in casa si se joaca, masinile il fascineaza. Daca rupe ceva o face neintentionat si nu am facut nicicand caz daca s-a stricat vreo jucarie. Asa sunt facute ele, sa se strice.
Multa sanatate picilor si sa mai scrieti ce mai fac, cu ce se mai joaca... Eu i-am cumparat o carte de poezii de Elena Farago, dar inca nu are trecere.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Azi am fost la patinuar, a fost excelent dar am cam inghetat...David mai mult pe jos decat in picioare dar la urma icepuse sa isi dea drumul..mai mergem si luni

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Salut.
Dragut ca ati fost la patinoar.
Noi am fost ieri cu saniuta, si azi am mai facut o tura...
Suntem tare nelinistiti cu amenajarea apartamentului. Si cu ce fel de materiale, mobila, dar si cat ne va costa. Ca noi mai vrem si o bucatica de teren pe undeva...
E greu, azi ne-am zgait in vitrinele unor magazine sa vedem mobila de bucatarie. Si cuptor si plita... Stefan a cam inghetat. Sper ca maine va fi ok, ca incepem sa mergem si noi la gradinita, la aceea de la care am plecat eu. Sper sa fie ok.
Nicoleta.

Mergi la inceput