In Italia
Raspunsuri - Pagina 8
iriale spune:
Stiti ca intre timp m-au mai lasat durerile de gat? mai sa nu fie, sa speram ca imi trec de tot, afara a iesit si soarele, dar eu tot cu esarfa (= pashmina cum i se spune aici) la gat stau si hainuta jeans pe deasupra (celelalte persoane sunt, cateunele, si in maneci scurte!).
Nicoleta, stiu sigur ca exista cateva emisiuni bune despre calatorii, de regula sunt sambata pe la 16 sau 17, una in mod sigur pe rete4, nu ii stiu insa numele. Nu stiu daca s-a inteles, dar eu nu am un raport prea bun cu televizorul, in sensul ca urmaresc foarte putine emisiuni, inainte nu eram asa, dimpotriva, cascam ochii intr-una, cu timpul mi-a venit un fel de repulsie si uite ca singurele chestii la care incerc sa ma uit cu frecventa sunt duminica seara "E.R." si mai nou "Isola...". Prefer un film bun in dvd sau divx.
Apropo de "Isola...", eu am vazut pana in momentul in care Simona V. i-a comunicat lui Albano cum ca tipa il lasa, el nu a parut prea surprins, nu cred ca a abandonat transmisiunea, a spus doar ca nu a vrut alaturi de el o femeie care sa faca parte din lumea spectacolului, ca daca ar fi stiut ca ea urmareste asta nu ar fi inceput o relatie cu ea etc etc.
Cat despre indelungata mea permanenta in Italia, ce pot sa iti spun...am vizitat si iubesc (si o cunosc ca pe buzunarele mele) Roma, apoi Napoli, Firenze, Palermo, Catania, Mantova, Bologna, coasta amalfitana, Salerno, Capri, Taormina (aici la 2 pasi de casa), Venetia (alta mare iubire)...nu mai tin minte alte locuri asa insemnate. De ex. Milano nu, nu am calatorit foarte mult, ar mai fi atatea de vazut...
Tu?
De Cri Cri stiu ca merge peste tot cu cortul in spate, curajoasa de ea.
Eu, mai comoda, vreau la hotel, chiar unul mai simplut, dar hotel.
Ce faceti voi acolo, una la servici, alta in mod sigur in acelasi timp pe msn, skype, dc si bucatarie.
Cum zicea si Cristina, nu ne-am vazut niciodata, ne stim doar din poze.
A dopo.
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
crista-s spune:
Bine ca te-a mai lasat mai Iri, dar nu te culca pe o ureche !
Fetitzelor dragutze, m-am gindit sa impartasesc cu voi bucuria mea. Sunt tare fericita azi implinesc 2 anisori ( adica exact acum in aceste minute ) de cind am sosit aici si al meu sotior ma astepta cu flori la aeroport ( ultimele flori pe care le-a mai cumparat de atunci .. ca cica sunt bani aruncati , noroc ca mai imi culege d-astea de cimp cind se iveste ocazia ). Ca sa zic drept imi e mai draga acesta data decit cea a aniversarii casatoriei - luna viitoare- pentru ca azi cum s-ar zice am inceput noi sa stam impreuna. Chiar si adevarata luna de miere tot din data asta a inceput. Vai ce vremuri frumoase... nu ca acum nu ar fii.
Asa ca acum fac un checulet cu fructe de post in loc de tortulet . Pentru ca m-am gindit sa imbin placutul cu utilul si sa il mincam si miine cind e vineri.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
Saru'mina !!!
Tocmai ma pupai cu jumatatea prin telefon...asta asa ca sa ii facem incalzirea pina vin acasa, acum sa speram ca nu-l vede nimeni ca nu o sa mai munceasca ca precis nu mai are rabdare si abia asteapta sa aterizeze si el acasa...la un ...biip .. nu putem zice ca suntem in fascia protetta precedat de o intima cu "pasta asciutta " ( m-a rupt frate cu macaralele ... l-am fentat saptamina asta de 2 ori cu niste minestre si acum e disperat de frica).
Nico sa stii ca pina acum l-au birfit pe AlBano la tv, si din cite am inteles "sarmanul" ar fii zis ca prima i-a luat copii si l-a lasat si acum si a a doua . De unde am inteles ca tanti Romina l-ar fii parasit. Oricum el a ramas acolo pe insula, parca mai imbatrinit cu 100 ani. Iti face mila, dar cred ca e numai joc de scena si publicitate toate astea si ca Lori o sa se intoarca. El oricum joaca rolul de tata iubitor si ingrijorat de soarta copiilor lui. Asta e ... mai demult Lori a impartit tara in doua cu baletul ei acum e vremea lui AlBano sa le dea tema de cercetare italienilor.
Cristina
crini spune:
Irina, te-ai plimbat nu gluma, noi mai jos de Roma n-am fost. Iar cele mai iubite orase sunt Florenta si Roma, la egalitate. Cu inoptarea si eu prefer hotelul, o dubla cu baie si tv. Cu cortul n-am fost niciodata. Si nici scufundari nu facem, desi sotului i-ar placea. Mie mi-e teama de toata apa aia peste mine.
(Cristina ai vazut Open Water?)
Toata admiratia pentru o viata asa sportiva si aventuroasa.
Si unde sunt pozele alea din care va cunoasteti? Ca vreau sa le vad si eu.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
iriale spune:
Cristina... La multi multi ani, cel putin la fel de frumosi ca cei 2 abia impliniti... sa fie ca tu si el sa va spuneti mereu cu sinceritate si sa nu deveniti niciodata .
Nicoleta... eu nu am poze in internet, Cristina da in profilul sau, eu i-am trimis cateva cred cand ne-am intalnit pe msn. Tu in schimb?
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
iriale spune:
Nicoleta, daca nu te deranjeaza, diseara de acasa iti trimit cateva poze pe e-mail. Si mi-ar face placere daca si tu mi-ai trimite cateva. Multam'
Cri Cri Cri, cum e checuletul? ce fructe ai pus? si nu te tine de prostii cand vine dumnealui acasa....hahahah...ba nu, tine-o tot asa cel putin 10 ore...ne-am inteles???!!!
IriAle
crista-s spune:
Merci Iri. Sper si eu sa fie multi de acum inainte si chiar mai frumosi decit astia. Dar cum o vrea Dumnezeu !
Poze nu mai am in profilul meu asa ca v-am tras in piept. Dar iti trimit Nico pe PM invitatie sa le vezi . Ce e Open Water ca nu stiu?
Iar cu cortul am mers numai vara. Cum luna de miere a fost in decembrie am stat si noi ca oamenii la hotel.Atunci am vizitat si eu mai mult chiar daca am cam dat rasol prin anumite locuri unde ma gindeam eu ca voi mai ajunge si alta data). Iar in alte orase ca Roma si Milano am fost de cite ori am avut cite o treba la ambasada sau consulat asa ca in timp ce asteptam sa ne vina rindul la coada haladuiam prin oras. Noroc ca el e baiat " plimbat " si stia cum se ajunge in diverse puncte de atractie turistica mai repede. Insa am si eu lipsuri ca de exemplu eu musei vaticanisi capella sistina nu am vazut ca nu aveam timp sa stam la coada , abia ce am vazut san pietro . Apoi la Milano Domul era acoperit, asa ca mai ramine pe alta data pentru fatada, noroc ca e la doi pasi si deci il lasam pe mai tirziu , Scala era in reconstructie cu schele si nebunii , deci nici pe asta nu l-am vazut .
ps
checul e cu struguri ... am furat reteta de pe forum la bucatarie acolo unde se vorbeste despre checuri si briose denitzel a pus o reteta de chec de post.
Cristina
crista-s spune:
Nico am citit si eu despre Open Water pe net acum...vai pai ce open am fost eu asta vara cind s-au lipit meduzele de piciorul meu cind sar din barca si am si acum semn pe picior. Nu iti pot povesti ce dureri si mincarimi am avut in zilele care au urmat. Si asta pentru ca tocmai imi scosesem costumul de scafandru si cred ca eram calduta si gustoasa. Apoi cind am ramas fara aer ca nebuna linga mal si m-am speriat de moarte, cind m-a pierdut pe sub apa ... asa ca eu daca as vedea filmul asta as avea un deja vu
Insa cred ca e interesant.
Cristina
crini spune:
Cristina, stau si ma uit la pozele tale. Inteleg ca ai un debole pentru perdele, sau sunt brodate de tine?
Aoleu si ce pofta mi-ai facut cu salatele!
O sa va trimit si eu adresa unde am poze, desi majoritatea sunt cu copiii, cu mine nu e decat una, si-aia pusa asa, sa vada lumea cine sunt.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)