In Italia

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Fetele, nu e tarziu nici diseara, cind ajungeti acasa. Astept nume concrete de hoteluri, si eventual si alte link-uri.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Va urez un we placut, asa imi place cand vine vineri si stiu ca vom sta toti acasa 2 zile!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Helbi, imi pare rau ca nu te pot ajuta, m-am uitat peste tot dar nu am gasit numele hotelului.
Sa speram ca va avea mai mult noroc Crini.

We frumos tuturor.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Buna, fetelor imi pare rau ca nu am mai avut timp sa citesc tot ce ati scris (da'las ca recuperez in weekend!)...din cite am vazut Crista e super-maestra in ale bucatariei...eu, in schimb vai de viata meamai bine iau ceva gata facut macar nu ma otravesc!!
Pentru mine a fost o saptamina plina am muncit si am dormit adica
Incerc sa va urmaresc si sper sa tinem subiectul cit mai sus..

Numai bine tuturor,
Cristina

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Am cautat de-am ametit, nu stiu unde am pus dosarul cu calatorii. Helbi, imi pare rau, nu cred ca te pot ajuta.
Noi am fost azi sa facem spesa, am gatit si a trecut ziua. Acum va pupicesc, ca eu am program de Mariuca. Ha ha. Acum nu va inchipuiti ca stau cu ochii in televizor, ma uit printre picaturi, ca mai am treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nicoleta, si pe aceasta cala vreau sa ii urez lui Andrei !

Cristina (stralucitor), bine te-ai intors la noi.

Cristina (Cri Cri Cri), mataluta pe unde umbli? De cand cu aniversarea de pe 13, parca parca ai disparut... o fi de vina checul cu fructe? sau "intalnirea" de dupa?...tot asa o tineti??

Aici e o zi splendida, parca ar fi venit primavara. Dimineata am facut o plimbare la lac, dupa care am mers la mare, am coborat pe plaja, unde Ale a pus in practica una din indeletnicirile sale preferate, si anume aruncatul pietrelor in apa. Eu intre timp m-am rezemat de o barca lasata de pescari pe mal si cred ca m-am si bronzat, de ce cald si soare puternic era.

Voi ce faceti?

P.S. Ieri am preparat fidea cu branza. Voi o mancati acasa in Romania?

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico LA MULTI ANI pentru Andrei !!! Sa fie sanatos si norocos, sa va aduca numai bucurii !
si ca sa nu fie geloasa Thea ii punem si ei aici o ca deeeee e surioara mai mare ...
Imi pare rau ca scriu cu intirziere.Ieri calculatorul meu a facut figuri, de fapt numai DC facea fitze, restul programelor erau OK. Asta in schimb s-a deschis in 1 ora si jumatate, am inceput sa scriu, fericita ca in sfirsit s-a deschis si mi-a aparut un mesaj de eroare iar mesajul meu initial a disparut asa ca mi-am vazut de treaba si am inchis ca nu mai aveam nici o speranta.
Iri sa stii ca m-am gindit ca ai fost sa te plimbi pe malul marii ... ce frumooooosss !! Si la noi a fost frumos, soare si destul de caldut ( nu chiar sa scoti limba de caldura dar rezonabil).
Cristina ( Stralucitor ) ce bine ca nu ne-ai uitat... te asteptam pe aici cind ai timp.
Helbi m-am gindit ca ar fii bine sa intri pe www.romania-italia.net si sa pui acolo intrebarea despre hotel in Venezia. Fetele si baietii de acolo iti vor raspunde cu siguranta .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Si la noi a fost ieri frumos, asa ca am profitat si l-am serbat pe Andrei afara. Am avut invitate cateva familii cu copii de diferite varste, asa s-a jucat si Theodora.
De fapt s-a jucat mai mult ea, pentru ca Andrei nu merge inca si a stat in carucior si la noi in brate.
Am avut 2 tortulete, unul cu frisca si fructe, unul cu ciocolata, ca sa poata alege fiecare ce ii place. Bineinteles amandoua le-am cumparat, ca nu m-am increzut in capacitatea mea de a replica una din retetele de aici, cu toate ca am vazut unele mmmmm, tort diplomat, tort cu sampanie.
Voi incerca sa le fac si eu, dar nu cand avem musafiri, ci asa, pentru noi.
Am vazut ca la Bologna a fost un maraton si m-am gandit la Cristina, ea care e asa sportiva nu m-as mira sa fi participat. Si la Milano se fac, as fi mers si eu, dar astept sa creasca un pic copiii, asa facem o echipa familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Maraton ?? Nu ... multumesc . Eu cu alergatul nu sunt prietena. Adica in general nu sunt prietena cu tot ce inseamna competitie, daca e sa alerg dar fara sa ma intereseze cind ajung la destinatie azi , miine sau peste 1 luna , daca nu ... o lasam mai moale ca eu sunt "ofticoasa" de fel si nu imi place sa ajung ultima. Ieri am preferat alte sporturi : goana dupa ....

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Crini, sa-ti traiasca baietelul ! La MULTI ANI si tot ce va doriti pt copii vostri.

Crista, merci pt info. Eu caut pt o amica. I-am transmis acum informatia data de tine!

O saptamina frumoasa!

Mergi la inceput