Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multam frumos Princessita, ti-i tin si eu la randul meu sa se intample minunea cu 2 liniute de ziua ta , ca sa te poti bucura din plin!

Liutzo, e faina si semnatura asta, da' mie imi placea la nebunie aia cu ciocanu' si cuiu'...zau ca era betooon!

Marinnuche tu cum mai stai?

Eu fetelor, cred ca am s-o iau curand razna... nu reusesc nicicum sa ma programez la dr. T., acum 2 luni am fost plecata din tara, luna trecuta a fost el plecat din tara, luna asta iar e plecat... si taman in perioadele mele fertile...... si vroiam sa atac problema laparoscopiei, pe care m-am hotarat s-o fac la inceputul lui noiembrie, iar asistenta imi spune "a, nu-i nici o problema, doar sa veniti imediat dupa ciclu..." cum frate, prin telefon???? nu trebuie sa ne vedem inainte, sa discutam? voi cum stiti ca se procedeaza, Cami, PLS tu cum te-ai programat, ca-nnebunesc... tot prin telefon? n-ati stat de vorba, sa-ti explice in ce consta, sa te mai intrebe o data care sunt problemele/istoricul tau, de unde mai tine el minte de mine? ne-am vazut de 2 ori pana acum... Oi fi eu "dusa" ca prea vreau sa planific totul?
Nu stiu, poate imi fac probleme aiurea, dar parca in ultima vreme nimic nu se leaga, cum o dau, tot nimik nu iese...

Hai ca fug inainte sa va stric seara...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PRINCESS iti multumesc de cuvinte. Intr-adevar m-au ajutat mult fetele. In acele momente aveam atata nevoie de cineva cu care sa vorbesc, sa-i spun ce se petrecea in mintea mea. Se pare ca aceasta viata e intr-adevar un mister pentru mine. Am trecut prin atatea si vad ca inca mai trec.Si cine stie ce ma va mai astepta......Dar poate incetul cu incetul voi incepe sa ma maturizez mai bine decat sunt acum . Pentru ca mie mi se pare ca necontrolarea starii de nervi e semn ca inca tre' sa mai cresc...Si azi la munca am avut o zi de rahat...Cu chirurgi , anestezisti si asistenti nervosi si imbufnati.....ca m-au scos din sarite. De fapt, azi am cerut daca e posibil sa ma intorc din nou jos in sectie. Oricum, tare ma mai ung la suflet cuvintele voastre......si alerg dupa ele ca ursul dupa miere.

CAMI sa dea D-nu sa nu se formeze din nou aderentele. Dar nu ai facut un tel. doctorului sa-i cer o parere? Asa nu te mai stresezi........

BUGNAR oh...ce-mi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Stiu ca "avortul" este un subiect foarte delicat, si o decizie foarte grea si dureroasa de luat. Te admir ca ai avut taria sa iei aceasta decizie si sa te ajute D-zeu sa ramai cat mai repede posibil Uite de la mine un

DANUTZA scumpa tin si eu pumnii si sa te ajute D-zeu!!DICIU salut-o din partea mea ca tare mult m-a mai ajutat in unele momente. Tin pumnii!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Danutza, iti tin pumnii si ma rog la Bunul Dumnezeu sa iti trimita un sufletel sa-l cresti si sa-l faci OM (asa cum spune OanaM).

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Danangie, nu cred ca e vorba de asta, de maturizat ne maturizeaza necazurile si viata, din pacate, vrem nu vrem, toate trecem la un moment dat prin stari de nervi, greu sau chiar imposibil de controlat... Important este sa trecem cu cat mai multa gratie chiar si peste cele mai nenorocite etape din vietile noastre, sa stii ca de regula cele mai mari caractere pe care le-am intalnit au fost tocmai oamenii care au avut de infruntat adevaratele greutati, si tot ei sunt cei mai capabili sa intinda unui om o mana de ajutor...de oamenii astia, ca ei, ca tine, avem cea mai mare nevoie, pentru ca avem ce invata de la ei! si sper sa mai vina si vremuri bune, ca de alea rele ne-am tot saturat...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

princess iti multumesc tare mult pentru urari, asa o sa fac, o sa ma rog, pentru ca si eu si viitorul meu sot ne dorim foarte mult un bebe, va multumesc tuturor pentru gandurile voastre.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AMELY poate ai dreptate........doar ca uneori as vrea sa nu ma mai enervez asa repede.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor, tocmai am vazut la stiri un caz cu o femeie care si-a aruncat copiii (gemeni) nou-nascuti la wc! Am ramas muta!Noi ne dorim atat de mult un bebe, iar altii ii arunca la gunoi ....

Diciu, iti doresc sa te faci bine cat mai repede ca sa puteti relua planurile de bebe!
Simonette, bafta! Sa fie cu ochisori!
Iepurica, pupicei! Tu cum mai esti? Mai ai tratament luna asta?
Shoricuta, cum te simti ca proaspata graviduta?
Anic, ai fost la medic? Ce ti-a spus?
Adriana, iubita, trebuie sa nu te lasi doborata! Stiu ca este greu, dar asta este viata!Toate suferim cand vedem bebei sau gravidute pe langa noi, dar o sa fie bine candva si pt. noi!Stai cu noi de vorba si o sa te simti mai bine! Te tinem noi de manuta!
Lia, bine ai venit si bafta la bebic, mai ales ca ai toate motivele sa speri!
Barbye, si noi suntem tot cam in aceeasi situatie, dar avem dreptul sa speram la un copilas, chiar cu mai putini sau mai blegi!
Danutza, daca ne citesti: tinem pumnisorii sa iasa bine inseminarea!
Danangie, asa e lumea: rea si invidioasa! Nu te mai consuma si tu atat pt. defectele altora! Aici, pe DC este oaza noastra de verdeata, locul unde revenim la normalitate!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bugnar unde te afli acum nu ai cum sa te ratacesti, deoarece pot eu sa-ti confirm ca esti pe drumul cel bun.......
Princess azi difuzez cugetari despre 'ajutor' si scopul lui...
Ratusca mai sunt 2 zile pana la nunta....
Amely laparoscopia se recomanda precum aspirina... Eu m-am dus luni sa-i spun domnului dr T ca am analizele perfecte, dar ca sotul e defect la hormonale, iar urechile mi-au auzit textul: "Daca esti imediat dupa CM miercuri facem laparoscopie; ne vedem miercuri, la prima ora..."
Nu ma intreba cum m-am simtit, caci e de la sine inteleg... Si tot de la sine inteleg e ca miercuri am plecat din tara, decat sa iau o aspirina....
Danangie sunt zile si zile pe lumea asta. Amely ti-a spus niste cuvinte tare adevarate despre ajutor, de aceea vin si eu cu citatele mele taman pe subiect:
"Doar cei ce s-au ajutat singuri, stiu cum sa-i ajute pe altii. (G.B. Shaw)
"Doi pot duce de trei ori mai mult decat unul."
"Fii ca moara: primeste graul si inapoiaza faina."
"Pe noi ne pot ajuta nu doar cei ce sunt, ci si cei care au fost" (Seneca)
"Nu osandi orbul fiindca nu vede; mangaie-l si condu-l de mana" (Nicolae Iorga)
"Ce am cheltuit, am pierdut; ce am avut, am lasat altora; dar ce am dat, inca mai este al meu"
In ceea ce priveste nervii pe care trebuie sa-i stapanim, e vorba despre linistea de care se bucura cei intelepti, in timp ce aceia mai putintelus copti... (stii de la 'oligospermie')....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

Salut, fetelor! Tocmai m-am intors de la aerobic, daca tot e sa fiu stearpa (momentan) macar sa fiu una misto. Si daca tot are sotu' putini spermatozoizi, sa-i dau motive sa-i cheme pe toti la apel cind da cu ochii de mine. Ma sperie cit de experte in medicina sinteti toate, presupun ca nevoia te invata.

DANANGIE, multumesc pt. condoleante, da' mi-a trecut deja, am plins de m-am spart atunci da' nu sint genu' care fac caz de patanii trecute. Culmea e ca o luna din alea doua de gravidenie le-am petrecut in Italia, in niste locuri superbe si, in loc sa ma bucur ca omul de ce vedeam (Venetia, chestii), eram cu stoamacul in git tot timpul si n-am mincat decit piine cu rosii toata vacanta aia trista. Noroc ca ma cel mai bun sot pe care si l-ar dori cineva pe lumea asta. Inteleg ca lucrezi intr-un spital... pai de-aia esti depresiva, amica... la cita tristete vezi in jurul tau, probabil, nu mai ai de unde sa te incarci si cu optimism. Nu-i nimic, fii tare si tine colturile gurii intotdeauna in sus... ca si cind ai zimbi si pina la urma chiar o sa zimbesti.

INGERAS 26, iubita mea... inteleg ca esti foarte pustoaica daca ti se pare asa de indepartata virsta de 35 de ani. Asta-i o calitate (sa fii pustoaica) da' una trecatoare si crede-ma ca trece si mai in viteza daca fumezi. Lasa-te, pt. ca oricum o s-o faci pina la urma si cu cit mai repede, cu atit mai bine! Oricum nu e bine sa-ti supui organismul la schimbari mari cind esti gravida asa ca ar fi mai bine sa te lasi din timp, corpul trebuie pregatit pentru sarcina. Asa cum o sa-i faci o camera frumoasa bebelusului tau cind o sa-l ai, pregateste-i o camera aerisita si in burtica ta.

PRINCESS, multumesc pt. intimpinare, tot norocul de pe glob si tie!

AMELY, am zis sa mai variez semnatura. Am vazut ca voi o tineti una si buna cu aceeasi semnatura da' mie-mi plac mai multe ziceri si nu ma pot decide. O s-o mai folosesc si p-aia cu ciocanul mai ales ca ma reprezinta. Multumesc oricum ca ai remarcat.

Fetelor, voi credeti ca sportul asta de intretinere pe care iul fac eu (de 5 ori pe saptamina) imi poate dauna la copilul meu pe care nu-l am? Adica ma poate face sa ramin mai greu? Ca am citit la una din voi (nu mai stiu care) ca si-a tinut sotul la distanta sa nu dizloce copilul (presupus). L-am intrebat pe doctor dupa inseminare si mi-a zis sa nu fac in ziua aia efort fizic (s-a nimerit si-n weekend) asa ca abia peste vreo trei zile am fost la aerobic. Nu-mi spuneti ca, dupa ce ca nu ramin insarcinata trebuie sa mai stau si smirna, ca ma impusc. Daca n-am copil e musai sa am sunci pe burta si aripioare? Va las ca pic in depresie.

"Fericirea nu e decit suspendarea durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Princess!N-am cuvinte nici eu la faza cu gemenii...
Tie iti doresc de ziua ta sa ti se implineasca visul!
Danangi!M abucur sa constat ca esti din ce in ce mai bine!Sper sa te ocoleascas ghinioanele de acum si sa ai parte numai de realizari!
M Oana!Esti o persoana f. profunda! Imi place f. mult ceea ce scrii...tre sa fii inteligent sa te ghidezi in viata dupa asemenea oameni destepti!
Ingerasule!Ce mai faci tu? Nu stiu daca are leg. fumatul cu ramasul dar poate are cu sarcina extrauterina!Cel putin mie asa mi-a zis dr.

Mergi la inceput