Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Am venit sa impart 

si 

tuturor fetitzelor de la endometru.
Oana, de ce incerci sa ne furi fatale si sa le iei la salonul alaturat???
fata rea! :)))
Lia, bine ai venit si sa fugi rpd la
...
Ingeras
M Oana spune:
Ingeras
in primul rand pentru ca am vazut ca are probleme cu barbatelul (de infertilitate) si in al doilea rand pentru ca circulatia intre saloane e libera (asa ca la noi
), iar prezenta intr-un salon nu exclude semnarea condicii in ambele...
Iooouu doar am deschis niste usii, fata noastra alege
.... ce ii este folositor...
cami30 spune:
Adriana mica
te tzin eu in bratze, ca si al meu sotz e la fel de ocupat. Unde mai pui ca e si bolnavior si vine seara racit, transpirat, cu okii roshii si tushind. Ce sa ma mai plang si eu.
Asa ca ma plang VOUA, ca de aia sunteti aici
. Oricum azi mi-e mai bine, desi ma simt ca
. Si vreau sa treaca mai repede , sa vina aia uratzi si sa ma apuc si eu de monitorizari si de...
cami
simonette spune:
CamiRo! Pai daca intr-adevar era de la
, se va vedea luna asta... sa te tii
Stiu ca trebuia sa iau decizia asta mai de mult dar e bine ca am luat-o si acum. Si fii fara grija Amely, simt eu ca am vointa sa nu mai fumez!
Inca nu au venit
, dar simt niste intepaturi ciudate pe la nivelul ovarelor! Vreau sa scap odata de stresul asta... mi-e dor de sotul meu
, pe care de vreo sapt. il tot pacalesc, de frica sa nu-l deplasez pe bb![]()
![]()
![]()
diciu spune:
Buna fetelor...imi pare tare rau ca sunt acasa..am net si normal as avea timp sa stau cu voi mai mult...dar boala nu ma lasa...si nu-mi mai trece...insa am intrat sa va dau o veste...
am vorbit cu DANUTZAla telefon...a venit din America...si azi era chiar la spital pentru inseminare artificiala......sotul ei pleaca duminica inapoi...iar ea va fi programata pentru FIV abia luna urmatoare...asa ca pana atunci s-au gandit sa-i faca o inseminare....conditiile fiind bune chiar azi!...sa-i tinem pumnii!!!
Moana
..merci frumos de incurajarile tale...sper sa fie mai mult soare ca deobicei cand vom termina cu bolile...chiar avem nevoie...
megbeng
..ciudat este ca noi inainte de bolile astea am tot luat echinaceea..vitamine..pentru intarire...dar se pare ca anticorpii au fost lipsa...
Amely
...din pacate sotul meu desi a terminat cu tratamentul nu se simte bine deloc...e inca f slabit...sunt ingrijorata chiar si vom merge la investigatii amandoi cand ma voipune si eu pe picioare...
Iepurila
...merci...sper sa fie bine vineri la doctor...atat de bine cat se poate in situatia data...
Cami 30...da..ai dreptate si sunt multumita ca sotul meu are mare grija de mine...insa poate pe undeva a vazut cum e boala si el...cu 2 saptamani mai devereme...
Danagie..pupici dulci
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Bugnar spune:
Salut, gagici! Sint pe punctul de a ma ingimfa de cita lume mi-a urat bun venit si a spus o frazutza pentru mine. Ca sa va mai invat numele, o sa va multzumesc fiecareia in parte. M.Oana, Cami 30, Amely, Iepurila, Simonette, Adriana mica, Ingeras 26. Va spun asa in treacat tutturor ca am mai facut azi dimineata un test barza, cu prima urina si mi-a iesit o singura dunga, nici tipenie de a doua. Gata, ma potolesc. Simonette, eu am fumat 12 ani si de doi, aproape trei nu mai fumez si nici nu mai simt nici cea mai vaga nevoie. Stiu sigur ca totul in organismul meu functiona mult mai prost pe vremea aia, asa ca Cami 30 nu are dreptate, ai sanse mult mai mici sa ramii daca fumezi. Eu m-am lasat pt. ca intrasem intr-un ritm de nasoleala care m-a bagat in sperieti la un moment dat. Si, de cind m-am lasat, am satisfactia ca sotul nu conteneste sa se minuneze de schimbarea in bine. Ti se schimba culoarea tenului, mirosul, tot. Bun, nu te mai frec la cap, ca esti fata mare. Gagici! Pentru ca tot nu e sa mi se umfle burta nici luna asta, ma duc la sport, macar sa am un abdomen lucrat. In mine se bat doua Lii, una vrea burta mare si cealalta vrea abdomen plat si-si masoara talia. Oricum, daca am un motiv intemeiat, sint gata a-l las naibii de abdomen. Si daca Simonette a promis ca se lasa de fumat, promit si eu sa ma las de teste, care sint la fel de rele. Simbata ar trebui sa-mi vina stopu' si, intrucit simt o timpita si nejustificata durere de cap, probabil ca o sa-mi si vina. Nu-i nimic. Noul meu hobby sint inseminarile artificiale. Pa, gagici, s-auzim de bine!
Lia.
"Daca nu-ti pasa unde esti, n-ai cum sa te ratacesti."
marrina spune:
Mai intai
la toata lumea de pe aici (veche sau noua). Azi m-au innebunit cu treaba la munca asa ca a trebuit sa "inghit" si sa nu va tin companie. Dar maine ma revansez...
danutza_c Ma rog la Dumnezeu sa reuseasca inseminarea si
tau sa vina curand. Te asteptam cu vesti proaspete cand ajungi langa un PC. 

Amely spune:
Da Diciu, nu v-ar strica deloc niste analize, ca prea s-au nimerit toate gramada... sanatate multa!
Danutza, iti tinem pumnii sus pentru inseminare! poate te intorci
inapoi in SUA! Doamne-ajuta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
princess spune:
Fetele mele, va imbratisez cu drag si va pupicesc pe toate (noi endometriste sau veterane) ... Voi tot scrieti, scrieti si nu mai apuca omu' sa va prinda din urma! De-abia am avut timp sa mai citesc, dar de scris nici vorba! .... Eu sunt in perioada de foc zilele acestea si daca ar fi sa se intample o minune, aceasta ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea!
Martha, multumim pt. capitol nou si speram sa ai mana buna!
Danangie, iubita, am vazut ca ai trecut printr-o perioada mai grea si ma bucur ca ai reusit sa iti revii cat de cat (cu fetele astea inimoase nici nu aveai cum altfel!).Ce sfat pot sa iti mai dau eu acum? Sa te concentrezi in viata pe ceea ce ai bun si atunci cand iti este greu sa te gandesti la marile nenorociri prin care trec unii oameni!Si nu uita niciodata ca Dumnezeu are grija de noi! Il ai alaturi pe Alin si asta este tot ce conteaza!
Cami30, fata curajoasa, bine ca a trecut si pasul acesta si acum cred ca sansele tale la bebe sunt foarte mari! Nu te mai gandi la aderente si alte bazaconii, ci gandeste-te ca o sa fii cat de curand graviduta!
Ratusca, draga mea nu trebuie sa iti para rau ca ti-au venit rushii, ci gandeste-te la minunatele momente care te asteapta in zilele ce urmeaza! Bucura-te din plin de nunta voastra si apoi o sa aveti tot timpul din lume pt. bebic! Nu uita sa-l rogi pe Doamne-Doamne in biserica, la cununia voastra, sa va binecuvanteze cu acest dar! Voi fi cu gandul alaturi de tine in acest weekend! Iti doresc CASA de PIATRA si tot ce e mai bun pe lume!
Georgiana, incearca sa iti eliberezi mintea de orice gand negativ si spune-ti mereu ca o sa fie bine si asa va fi!
Megbeng, felicitari pt. cele sase saptamani de gravideala! Timpul zboara si nu mai este mult pana cand ne vei spune daca e fetita sau baietel!
Mishulica, ce mai faci tu, iubita? In ce stadiu mai esti cu perfuziile?
Ingeras, pai acum asteptam vesti super de la tine!
Cata, ma bucur ca esti bine si tu si Biencuta! Multa sanatate va doresc!Hai ca mai aveti putintel: ai trecut de jumatatea perioadei de sarcina!
Oana, esti prezenta, asa cum ne-ai obisnuit, iar asta ma bucura foarte mult! De fiecare data cand intru pe DC plec cu cate o "tema de gandire" de la tine, namipunand la socotela ca ne esti alaturi mereu!
Amely, tin pumnii sa iasa analizele bune luna asta!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
ingeras26a spune:
Mai fetelor, eu nu cred ca fumatul are vreo legatura cu a ramane insarcinata...decat de la 35-40 in sus! V-ati prins, sunt fumatoare. Nu mult, dar suficient :(( am zis ca ma las cand raman gravi...
Princess, e mult prea devreme, o sa stiu la sf sapt viitoare si mai e...
ca te gandesti!
MOana, 
Danutza, tinem pumnii stransi, poate e cu ochisori!!!
Catty???
Va pup mult pe toate si va urez o seara mnunata!
Ingeras