Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

Salut Danangie! Eu sint inca in faza in care ma bucur de mor cind cineva ma baga in seama pe aici. Asa ca acum, dupa ce m-am bucurat, iti raspund. Incerc de vreo 4 ani sa ramin. Nu mai am rabdare sa astept sa se intimple pe cale naturala pt. ca nu mai sint chiar o pustoaica si numaratoarea inversa a inceput. Si, dealtfel, spermatozoizii sotului meu sint varza. Un sfert din citi ar trebui sa fie desi vioi, veseli si optimisti. Acum vreo patru luni, totusi, am reusit (cind nu ma asteptam si nici nu ma gindeam pt. ca in luna aia nu s-au facut inseminari la clinica unde merg eu) pe cale naturala si, la citeva zile dupa ce am ramas, m-a muscat un ciine de picior (nu stiam ca sint gravida) si am facut 5 antirabice si (intimplator) si o radiografie pulmonara asa ca... avort. N-am vrut sa risc sa nasc un copil cu probleme. Viata e suficient de timpita si daca ai totul perfect d'apai sa te mai nasti si cu vreun defect fizic sau mintal! Oricit mi-as fi dorit eu un copil, mi-am dat seama ca nu destinul meu il riscam ci pe al lui si ca n-am dreptul asta. Asa ca, cu lacrimile innodate la barba, am ales avortul si nu m-a putut clinti nimeni din hotarirea asta. Hai ca bat prea mult cimpii. Pa.

"Cind tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bugnar ....

Cu cuiele stam cam prost, in sensul ca ducem lipsa prin salonasul nostru, dar pentru ciocanelul tau improvizam noi ceva , astfel incat sa te simti minunat alaturi de noi....
Si daca mai vrei sa bati niste campii, vezi ca in salonul alaturat denumit 'oligospermie', se bat campii (la modul poetic, muzical..., vei intelege tu), cu ce are fiecare la indemana... Barby de la 'oligospermie' a migrat pe la 'endometre', dar merge si invers....
Poti lectura cateva capitole, ca sa intelegi limbajul.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Bugnar, bine ai venit pe aici, nah ca sa te bag si eu in seama
si in acelati timp iti doresc sa treci repede la . Apropos de cainele ala , stii vb aia din batrani "dupa ce ca te cheama Vlad, iti mai iese si o buba in cap". Dar cu optimism si insistente eu zic ca in curand, "Asteptand un ingerash in viata noastra" va fi doar poarta prin care vom intra, ramanand atat cat sa aratam biletul de intrare ...adica burtica"

Mah si eu ma aseara cum ca citisem undeva ca durerile dupa laparo ar putea insemna refacerea aderentelor si ca pe mine ma... durea. Ce stiti de asta? Azi ma doare mai putin dar tot simt niste intzepaturi acolo.
Ratzusco sa-l calci mama pe picior sa simta cine e "cocosul" in familia voastra
Megbeng tu cum te simti? Esti mai bine?
Diciu sotzul meu de 3 zile ma amenintza ca ... moare din cauza racelii si tot eu am grija de el, dupa ce el m-a uitat in spital dupa operatie asa ca bucura-te ca are grija sotzul de tine si.. .insanatosire grabnica

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sa incep cu vestea cea rea: au venit mizerabilii! Vestea buna e ca ma asteptam, si acum pot sa programez analizele hormonale, o sa le fac in ziua a 4-a. Laparo in noiembrie. Cam atat...
Cami nu te panica mama ca intepaturile alea pot sa nu insemne nimic rau, nu te mai gandi la aderente, ca de-abia ai scapat (auzi? ai scapat!) de ele, probabil ca e normal sa simti ceva intepaturi pe acolo o perioada, pana se vindeca...
Liutzo, bine ai venit, si nu zabovi prea mult la aspirante, vireaza cat mai curand spre gravidute, ca acolo-i de noi! noi d-aia suntem aici sa "ne stresam" una pe alta cu intrebari, sa ne sustinem, si nu ne lasam pana nu aflam raspunsuri... eu din principiu pot sa-ti zic ca nu fac teste inainte sa-mi intarzie, luna asta a fost o exceptie si am luat teapa, in sensul ca am facut test putin mai devreme, a iesit negativ si bineinteles ca... negativ a fost pana la coada. asa ca... eu zic sa te scutesti de suferinta si sa il faci macar in ziua cand ar trebui sa-ti vina, ca sa poata detecta hormonul betaHCG... Cu , chiar daca sunt la sfert, conteaza ca sunt vioi, so... ai sanse mari! Mai baga-i si tu tratamente naturiste (vezi subectu' Liviei). Tine-ne la curent, si fereste-te de cutzii rai!
Ratzushco, lasa stresul ca trebuie sa fii o miresica frumoasa si in forma, pe tine trebuie sa te preocupe acum un singur lucru: sa stralucesti la nunta ta, stii doar cum se zice, ca lumea vine sa vada mireasa, restul nu conteaza!
Diciule, sper sa te faci repede bine scumpa, ce bine ca sotul e acum bine si poate sa aiba grija de tine! sanatate multa si pupici!
Danangie, iti multumesc... ma bucur ca si tu esti mai bine! chestia cu gravideala la cap am simtit-o si eu luna asta pe pielea mea, dar asta e, mergem mai departe!
Simonette, scumpa, cum stai? hai, da-ne o veste buna ca sa avem motiv de baut sampanie pe aici!
Megbeng, un pupic lu' ala mic! (hai ca am facut si rima!). Tu cum te simti?
Barbye, eu tot sper ca vii cu 2 liniute pana in Craciun! Vezi ca ti-am raspuns pe PM!
Va tzuc pe toate si ne "auzim" mai tarziu!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, gata cu stresul...au venit rushii....macar stiu o treaba...bine ca nu au venit sambata, sper ca pana atunci sa se duca....

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata la gagici,
Lia, bine ai venit si sedere scurta. Sa stii ca de bucuria raspunsurilor personale nu ai sa scapi. Raspuns referitor la teste nu pot sa-ti dau ca nu am facut decat 2 in viata mea si alea mai negative decat erau nici ca se putea.

Ratusca cum e inimioara? Mai ai putin si esti Doamna Ratusca. Toata fericirea din lume ti-o doresc.

Amely stiu cum e sa te "bucuri" ca au venit nerushinatii ca sa poti sa incepi cu analize si altea alea. Bafta luna asta.

Diciu multa sanatate si bafta vineri la Dr.

Cami, aderentele nu se refac asa repede. Si la tine nu se vor mai reface. Scoate-le din mintea ta. Tu ai de facut Bebe nu aderente.

Pupicei la fete

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata, fetelor!!!
Nu stiu ce sa va spun, ca nu ma prea simt in stare sa va spun ceva...Cred ca azi imi vin uratzii,am io o presimtire...toata noaptea am fost uda de transpiratie si mie nu prea mi se-ntampla, dimineata mi-am luat temperatura cu vreo 2 ore mai devremesi scazuse la 36.8 Din secunda in secunda, astept sa ma napadeasca...Asta e, luna viitoare voi munci si mai mult
Si totusi eu cred ca implantarea e cea care nu a avut loc!!!
Atat despre mine!
Ratzusco!Lasa, o sa fii mireasa fara stres...cum mai dansai tu daca era bb mic, acolo? Glumesc...Imi pare rau ca n-a fost, dar ne reintalnim peste vreo 14 zile intr-o postura mai optimista, sper!
Casa de piatra si, nu uita sa-l calci pe picior...discret asa!
Amely!Sunt surioara ta de suferinta...impreuna o sa numaram si luna asta! Dar lasa, simt eu ca va fi cu surprize pt toate!
Bugnar!Pai cum sa nu-ti raspun ma? Cand ma vedeam pe mine acum vreo doua saptamani...singurica pe-aici...timida si trista ca eram ultima venita si nu stiam daca ma primesc fetele!
Dar m-au primit ca sunt minunate toate fetele de la un capat la altul!
Ai facut testul? Nu ne tine in suspans!Si eu sunt de parere ca e prea devreme! Eu de-abia luna asta sper sa ma programez pt. inseminare...trebuia de luna trecuta dar endometrul meu n-a vrut! Asa ca nu prea am cu ce sa te ajut!

Fetelor! V-am zis ca nu mai fumez??? De ieri! Dar am de gand sa ma tin de promisiune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Simonette sa stii ca de la tzigari tzi se trage.. arunca-le sa nu le mai vezi. Stii ca tutunul scade potentza!!
Amely , iepurila da' asa am citit pe site la T, si m-a apucat groaza. Imi si imaginam cum iar imi invadeaza burtica tot soiul de "chestii". Da la cat au fot de ciopartzite si cusute trompele mele.. or mai functiona oare? Ca eu pe aici n-am citit caz asemanator cu al meu. Fetele le-au mai desfundat le-au mai curatzat dar in nici un caz taiat si scurtat cum a fost la mine.
Ratzusca las' nu fi trista, ca e timp ( cati ani ai?) in plus trebuie sa te concentrezi acolo sa iasa nunta bine si nuntashii multumiti

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Iepurila, iti multumesc scumpa ca ma intelegi... nu stiu de ce am cazut in butoiul cu pesimism si nu ma astept la nimic nici luna asta, asa ca parca vad ca ajung la cutit... sper sa-mi revina optimismul pana saptamana viitoare cand incepe perioada "cea mai dulce" a lunii... Macar hormonalele de-ar iesi bune, ca ma duc sambata sa ma intepe! brrrrr...
Simonette, imi pare rau pui, sper totusi sa te inseli si sa fie bebe, ai grija tu sa nu cazi in butoias ca mine! Iar cu tigarile, ai grija sa te tii de cuvant, ca te "monitorizez", sa stii!

Pupa mama fetele sufletiste!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Bugnar, bine ai venit. Iti urez si eu sedere cat mai scurta printre aspirante.

Simionette, AMely imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. E bine totusi ca ii dati bice cu analizele.

Ratusca, vei fi cu siguranta o mireasa frumoasa, iar bebe poate vine in luna de miere.

Cami, nu ma pricep sa iti raspund la intrebarile dar subscriu la ce a spus Iepurila: nu cred ca de abia ai facut operatia si deja se formeaza din nou aderente(stiu ce fel de medic este dr.T). Oricum, cand te duci la primul consult, nu strica sa intrebi, dar sunt aproape sigura ca raspunsul lui iti va spulbera orice teama.

Cat despre mine, daca nu as avea atat de multa treaba la job, m-as scufunda cu siguranta in butoiul cu melancolie. Reversul medaliei insa: de ocupati ce suntem, parca nu mai avem timp de noi. Simt ca sotul imi este alaturi, dar in perioada asta am parca mai mult ca oricand nevoie de manifestari explicite de iubire: sa ma tina in brate, sa imi spuna ca ma iubeste, iar eu sa imi descarc oful. Asa insa, cand il vad seara obosit dupa o zi de munca, parca nu imi mai vine sa ii spun toate gandurile mele.

Barza

Adriana

Mergi la inceput