Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64
Raspunsuri - Pagina 12
cami30 spune:
Danagie ma bucur ca esti mai bine. Ai vazut ca se poate? Cat despre intubatie, nu spun nika, oricum am facut nani si orice mi-ar fi facut bine ca nu m-a durut dupa, cu exceptia nenorocitei de sonde (cred ca au avut boala pe mine asistentele alea rele)
cami
M Oana spune:
Ratusca cel mai bine este sa ne concentram pe ceea ce avem, adica pe partea plina , adica pe faptul ca mai ai 3 zile pana la nunta.......

Barby, pai numa' cu 'oligospermia' nu puteai tu sa ramai, chiar daca problemele voastre sunt mai mult sau chiar exclusiv de infertilitate masculina. Sa nu-mi spui ca trucurile feminine de aici nu sunt utile la casa unei femei perfect fertile, asa ca noi...

Diciule dupa atata boala si la tine si la al tau, sa vezi ce soare va urma in lunile urmatoare...

Anic eu iti doresc ca atat cat va dori soarta si sufletelul tau sa stai printre noi, sa te simti de minune si sa-ti fie asteptarea frumoasa... Sa fie intr-un ceas bun sosirea ta printre noi 

!
Danangie am vorbit despre 'ilegalitaturi' la 'oligospermie', in salonul vecin, ca tot dau ture intre saloane..
......
BAAAAAIIII! Aveam si noi un Ratoi... Pe unde umbla oare??? Unul aveam si noi..... si nu am fost in stare sa-l pastram aproape de endometrele noastre....
barbye spune:
Buna , bune sfaturile voastre de aceea va citesc in fiecare zi......dar mai scriu si eu din cand in cand.La noi problema e la el
..dar totodata a devenit si problema mea.....ca doar e problema cuplului ...ca doar eu sufar

![]()
![]()

Mirela
Bugnar spune:
Salut, gagici! Sint nou-noutz venita si am, evident acelasi vis ca si voi - un copilutz. poate cineva sa-mi spuna cit de repede de la o inseminare artificiala , in cazul in care as fi gravida, testul barza poate detecta sarcina? Mi-am facut unul la 7 zile dupa inseminare si mi-a iesit o dunga si un vaga de tot (am vazut-o cind am scos testul din gunoi, ca ma mai chiorasc o data la esecul meu lunar) iar peste doua zile am mai facut un test barza si mi-a iesit doar o dunga (recunosc ca l-am facut seara). Ziceti-mi si mie de testul asta. Ce stiti? De cind e valabil? Va multumesc, chiar daca n-o sa ma bagati 9deocamdata in seama) Bafta! Lia.
megbeng spune:
hai, fetele, frumoasele! pe cine mai iau cu mine la mamici de mai iunie? v-am zis ca nu e foarte animata zona, va astept pe voi, deci, vorbaretzelor!
ratzusco, sa ai o nunta ca in basme si, orice s-ar intampla care sa nu iti convina in ziua respectiva, nu uita ca e o zi unica...bucura-te de ea la maxim! ai 24 de ore in care esti o printesa zambitoare, sa nu uiti asta!
diciu, bine ca mai treci totusi pe aici..avem pregatita o doza de anticorpi pentru tine..si se zice ca si rasul creste imunitatea, asa ca nu fi bosumflata!
marrina, tu erai cu masajul, nu? e permis in sarcina? daca da, vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!
mishu
...cred ca ne putem vedea duminica..mama pleaca sambata seara!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+
pozne de-ale mele
simonette spune:
Lia,Lia! Te torturezi si tu, ezact cum ma torturez eu!Mai asteapta cateva zile, macar 2 zile de intarziere si apoi repeta testul...Ceva simptome???
Pana atunci, eu iti urez bun venit si sedere cat mai scurta, printre aspirante, astfel incat sa treci repede la 

ratusca1977 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari....va pup si pana vineri va mai tin la curent cu noutati.
Maine e ziua 33 si nimic...nici picior de rushi dar nici simptome de bebe....ciudat rau, ati mai auzitla cineva sa nu aiba simptome?
Albumul nostru
Mai am...
Bugnar spune:
Heeeeeeei! Simonette! Multumesc ca mi-ai raspuns, sa nu ma simt singura pe lume! Voi v-ati obisnuit sa va conversati aici da' mie mi-a stat sufletul cind mi-am vazut numele acolo! Da, ma torturez da' simt nevoia sa mai fac ceva ca sa fiu de folos ideeii de copilutz. Si cum inseminarea am facut-o, de iubit ne-am iubit in momentele cruciale si-n multe altele, momentan chiar nu mai am nici o activitate in vederea conceptiei. Stiu ca-s bani aruncati da' mai sint aprovizionata si cu un Clear Blue si cu inca o barza (pe care o decapitez miine dimineata). Stiu ca ar trebui sa ma relaxez si sa-mi vad de viata mea si ca, daca lucrul asta nu-l las sa ma ia prin surprindere, probabil ca nu se va intimpla. N-am rabdare sa-mi fac surprize placute. Sint pisaloaga si vreau sa stiu cit mai repede. Repet intrebarea. Barza e in stare sa detecteze o sarcina inainte de data cind ar trebui sa-ti vina ciclul?
Bafta, tuturor!
"Cind tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui."
danangie spune:
BUGNAR bine ai venit. Si sedere scurta. Tu de cand incerci sa faci un
. Cum de ai ajuns la insemanare? Nu mai era nimic de facut pe cale naturala?Cat despre intrebarile tale.......nu ma simt in grad sa-ti raspund ca eu nu am ramas niciodata......
. Oricum bafta si sa fie cu ochisori!!
DICIU multa sanatate.
RATUSCA da, nu te mai stresa. Acum cu nunta deja ai o gramada de treburi pe cap. Incearca sa fii cat mai degajata. Unu: stresul face rau. Doi: trebuie sa fii cat mai linistita si cu mintea limpede pentru toate pregatirile nuntii.Casa de piatra. 

MISULINA
pentru e-mail.
ANDICULE ce faci? Nu te-ai intors inca?
UTOCATALINA ce faci pui? Totul bine? Multa sanatate si multe 
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Bugnar spune:
Salut draga Barbye! Am doua chestii in comun cu tine... statutul de nou-venita in gascutza aspirantelor si spermatozoizii timizi ai sotilor nostri. Din cauza asta, dar si din cauza ca vreau sa-mi fac cit mai multe prietene pe aici, iti trimit un salut solidar!
Lia.
"Cind tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui."