Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Anic, bine ai venit si fugi rpd la gravi!

Amely, Simonette, nu va faceti test de sange? ca vad ca oricum intarzie...fetelor, eu inca mai sper ca ne dati vestea cea buna :))

Adriana Mica, imi pare tare rau, dar asa a fost sa fie, las'ca vine rpd bb si la noi!

Catty, ce mai faci?

Utocata bine ai revenit!!!

Va pupacesc pe toate mult, mult si va citesc de multe ori pe zi!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Adriana Mica!Inteleg perfect prin ce treci! Si eu am pierdut o sarcina, trebuia sa fiu in sase luni acum si sa nasc exact de Craciun!
E tare greu sa treci peste asta, dar nu avem pe cine sa ne suparam...trebuie sa mergem mai departe, sa lasam amintirile astea care nu fac bine deloc, atunci cand lupti pt a avea bebei! Te rog din suflet, incearca sa gandesti pozitiv si sa nu te mai gandesti... nu ai nimic de castigat!si fruntea sus...o sa fie bine!
Ingeras!M-am gandit si la testul de sange, dar si de ala mi-e frica...am fost dezamagita de atatea ori!!!Mai astept pana joi si mai fac unul de urina!
Amely!Nu mai lua medicamente,pana nu stii sigur ca nu esti! Eu sunt aproape sigura ca tu ai bb in burtica! Nu mai nega atat si mai fa un test... fii mai curajoasa ca mine!si bafta!
Sper ca nu am luat-o razna si-mi imaginez tot felul de senzatii, dar azi am avut tot timpul stomacul in gat! Ce ne mai chinuim noi femeile, luna de luna!!! Meritam toatedin lume!Eu ma gandeam...ce bine era daca in momentul in care conceptia a avut loc, ne aparea un semn in frunte sau in alta parte[:
D]Nu ne mai puneam atatea intrebari...si aia cu testele dadeau faliment!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simonette, pana JOI??? pai in ce zi esti?
eu nu-mi mai iau temp, nu mai fac nimic...decat sper muuuult sa nu-mi mai vina. Sunt in z20 CM si in z3-4 DPO, deci mai am ceva de asteptat, dar poate am noroc ca mi-am facut instilatiile luna asta...
Martha, tu ce faci?

Te pupacesc mult, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingeras!Da! Pana joi.adica pana poimaine! Sunt in ziua 32, dar am ciclu mai lung de 28 de zile, ovulatia posibil pe 18. Zic posibil ca pe 19 mi-a crescut temperatura, deci acum 16 zile. Numai ca tot pe 19 am fost la echo si dr. nu mi-a zis ca as fi ovulat ci ca am folicul de 24mm. Mi-a dat de facut pregnil pe 20, asa ca e posibil sa fi ovulat pe 22 si in cazul asta testul a fost facut prea devreme...ziua 9, dupa calculele astea mai noi! Hai ca nici eu nu mai stiu cand am ovulat!? Voi ce credetiSa fie faza luteala mai lunga de 16 zile? Sa fi ovulat de doua ori??? Zau ca nu mai stiu ce sa mai cred????Tu draga mea, stai linistita, nu fi asa stresata ca mine! Nu-ti pune intrebari inca de pe acum! Fii optimista si bb va veni la tine! Eu iti tin pumnii!!!Am mai auzit dupa instilatii, ca elibereaza drumul!!! Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Nici o sansa Ingeras, sanii mi s-au "pleostit" si nu ma mai dor aproape deloc, nici sfarcurile nu mai sunt deloc sensibile, deci nici n-are rost sa mai stric un test de sarcina, d-apai unul de sange... acum ma rog sa vina scarbele ca sa-mi pot programa analizele hormonale. Dr. mi-a zis ca se fac intre ziua 2 si ziua 4-a, prima zi a CM fiind considerata cea in care apare sangerarea (nu dureri, nu spotting sau altceva). Asa ca eu voi face in ziua a 4-a, incepand de... nu stiu! sper sa vina maine si sa nu am vreo dereglare, ca asta imi mai lipsea.
Cu Niflurilul, am intrebat dr. si mi-a zis ca nu-i nici un bai daca l-am luat, macar de-ar fi sarcina!

Adriana mica, daca ai stii iubita cat de bine te inteleg... e absolut normal ceea ce ti se intampla, eu imi amintesc ca dupa chiuretaj incercam sa ma tin "batoasa", nu mi-a dat o lacrima, pana cand am ajuns peste cateva zile la Plaza, unde beam un suc cu sotul, iar in spatele lui un tatic isi giugiulea bebelusul pe o banca... dupa un minut a trebuit sa platim si sa plecam, caci ochii mei au devenit fantana arteziana... de-abia atunci m-am descarcat cu adevarat... Stiu si ca "dupa", ai tendinta sa observi in jurul tau numai gravide si bebelusi, e crunt... dar trece. si uiti. si mergi mai departe. Asta e viata...ne vom aminti de lupta asta atunci cand ne vom strange in brate copiii, si-i vom multumi lui D-zeu in fiecare zi pentru ei, chiar si atunci cand vom fi necajite si ne vor face probleme...
Hai ca am filosofat putin, dar vroiam sa stii ca nu esti singura, ca suntem langa tine si ca iti tinem pumnii pentru bebele care data urmatoare chiar va veni!

Fetelor, ma duc acasa sa-mi ling ranile, caci nu prea sunt in forma... stiti voi de ce, asa ca plec repede pana nu va indispun si pe voi.
Va pup pe toate, sunteti niste scumpe si va multumesc de sustinere!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, nimic pana acum, rushii mei cred ca sunt speriati..nu dau nici un semn, o sa astept pana dupa nunta si merg la doctor...
Va pup

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Eu sunt mai bine. Si Alin. Acum se bucura cu Sofia, nepotica. Ii da sa manance iaurt cu biscuiti. Si e tare fericit!Ma bucur pentru el, dupa cum era zilele trecute.

ANIC bine ai venit si deasemenea ca si celelalte fete iti doresc sa-ti implinesti visul cat mai repede si anume acela de a ramane Ceea ce ti s-a intamplat tie mi s-a intamplat si mie acum vreo 4 luni. Cand pentru prima oara mi-a venit mestra la 35 de zile........ce mai...pentru mine era imposibil sa nu fiu . A 35-a zi dimineata m-am pus sa fac testul , cu Alin de fata..........si era negativ. Deci...eram la cap.Si de atunci, pana nu voi avea vreo 10 zile intarziere......nu voi mai face nici un test. E naspa, ca pentru noi cele care avem ciclul atat de lung, e tare chinuitor. In sensul ca avem de asteptat pana devenim albe in par. Dar vezi eu cu ajutorul picaturilor din mugur de zmeur si coacaz negru, ciclul s-a reglat. Dar acum sa vad daca dupa ce termin picaturile.......ciclul va ramane asa. Oricum mult noroc!!

AMELY, ADRIANA MICA, SIMONETTE fetelor tare imi pare rau ca treceti prin pierderea unei . E mai greu decat orice lucru. Dar va admir ca nu ati clacat si ca ati reusit sa o luati de la inceput si ca nu v-ati pierdut speranta.

Eu azi ziua a 4-a. Dat fiind ca acum nu mai masina nu am reusit sa merg sa fac analizele de a 3-a zi sau macar de a 4-a. Ca eu incep munca la 7,30. Cabinetul se deschide la 7,00. Deci eu in juma de ora trebuie sa fac recoltarea si pe urma sa ajung la munca. Fara masina, nu reusesc. Dar nu-i nimic. De maine incep masurarea TB.

CAMI30 intubarea se poate face cu 2 tuburi. Tub endotraheal( e ala care doare gatul dupa - dar nu intotdeauna) si tub- masca laringe( care ajunge pana in laringe- unde este extrem de simplu de intubat si detubat)Si care da, nu te doare deloc gatul. Doar ca aceasta masca laringe aici se foloseste pentru operatii scurte. Poate tie ti-a pus aceasta masca de nu te doare gatul. Dar dupa cum ti-am spus la noi se foloseste pentru operatii cu durata scurta. Si cum tu ai spus ca a durat 2 ore......Sau aici se mai pune in gat pe trahee xilocaina. Nu stiu....Dar pentru o operatie asa lunga dupa mine trebuie sa te fi intubat. Si mai ales la o laparoscopie.

M_OANA astept marturisiri ilegale.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Vai ce suparata sunt. Tocmai am citit pe un site ca durerile in dreptul ovarelor dupa laparoscopie ar putea fi un semn al refacerii aderentelor, Dureri pe care le am si eu. Pai ce-am rezolvat?
Ce ma fac daca se formeaza iar aderente pe ovar?
M-am operat degeaba?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

din cand in cand, dar va citesc zilnic.Luna aceasta este 1 linistita, dupa analize ,monitorizari, picioruse pe perete.Dr. si-a dat verdictul;sant beton, dar numai eu... "Ne vedem la 2 liniute" da ce crede el , ca va scapa usor de mine, pana nu ma vede cu bebe in brate si la panou pusa va trebui sa ma suporte.Asa ca stau cumintica ,poate Mosul va veni cu un cadou special,...daca nu la inceputul anului viitor fug la Dr...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da simonette...tot bolnaviori...de fapt bolnavioara...inca am febra si ma simt groaznic...pacatos virus am luat...din pacate nu prea ma dau jos din pat decat rar....si cand sunt singura...ca daca vine sotul meu nu ma mai lasa....are grija de mine ca de un copil...e nemaipomenit...
n-am stiut ca faci masaj....asa as avea nevoie de unul profesionist...
marrina...daca ma simt in stare ma voi duce la D-na Protopopescu vineri chiar si fara analizele sotului...numai sa fiu cat de cat pe picioare...ca acuma nu-s...
va pupic de grija ce mi-o purtati....abia astept sa ma refac si sa revin pe baricade...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput