Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64
Raspunsuri - Pagina 10
Amely spune:
Stiu Megbeng scumpa, asa a fost si la mine in decembrie, cand am ramas, dar acum simt eu ca nu e bebe...in fine, e greu sa explic de ce. Dea Domnul sa ma insel...
Pupici tie si lui bebe mic!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
cami30 spune:
Amely o sa-l sun pana la urma. Mi-e asa jena de omul asta, imi imaginez cat de terorizat e de telefoane zi de zi.
Va dati seama ca eu am avut o intarziere de 5 zile a CM si nu am facut nici un test de sarcina? Eh bine, dar eu stiam ca nu e posibil, insa de la emotiile plecarii in concediu a intarziat, m-am trezit cu "nepoftitzii" fix in prima mea zi de Grecia, asa ca sa-mi strice toata vacanta
cami
anic spune:
Salutare tuturor actualelor si viitoarelor
! Ca sigur soarele va rasari in curand si pe aleea noastra,a celor care aspiram , de mai mult sau mai putin timp la acest statut
.Va urmaresc de cateva capitole,dar m-am multumit pana acum doar sa va urmaresc...azi mi-am luat inima in dinti si m-am decis sa va scriu.
Ca sa ma prezint pe scurt, de un an aspir la statutul de burtica...fara nici un succes pana acum,dar sunt in continuare optimista. Medical ma prezint binisor ,exceptand o anexita cronica pe ovarul drept...nu am facut monitorizari , stimulari,etc...Am lasat totul in voia naturii,a Domnului...
Luna asta am avut cele mai mari emotii...am asteptat ,fara interes, verirea asa zisilor "rusi"...LA un CM care de vreo 9 luni mi s-a reglat la 29-31 de zile,( pt ca mereu am fost o super dereglata) am tot sperat sa nu apara.Doar ce ne-am intors din concediu unde am avut parte de relaxare maxima,dragoste si lipsa stresului si tot trageam nadejde ca ne vom intoarce "trei" ...asa ne si urase mai toata lumea,mai ales mamele noastre care tot trag nadejde sa devina bunicute cat mai curand...dar n-a fost sa fie...eu deja,in mintea mea bolnava,ma gandeam ca sunt cu burtica,ca deja aveam greturi ,m-am ingrasat (sunt slabuta de fel ) pe talie,plus ca o intarziere de o saptamana nu am mai avut la CM de ceva timp. ..Off! Si pt ca rusii tot nu-mi venisera si aniversam si un an de casnicie,ne-am zis "ce-ar fi sa fie asta cadoul nostru cel mai de pret.sa aflam taman azi ca vom avea un bebe". Deja si sotul meu isi facea iluzii...Am luat un "clear blu" in ziua 35,l-am facut si a iesit negativ...mi-au dat lacrimile...nu-mi venea sa cred...plus ca toate durerile pe care le-am avut au fost total atipice,nu am avut pic de sangerare inainte,cum am eu de obicei...nimic!!!doar n=oi face eu parte din procentul de 1% pt care testul nu iese corect...
ieri dimineata mi-au venit uratii de rusi asa cu niste dureri,ca nici nu am putut sa vin la birou de rau ce mi-a fost...
o sa merg maine seara la un medic sa vad cum se prezinta ovarele mele,ce-ar fi putut cauza intarzierea asta asa de mare si durerile cumplite pe care le-am avut. Partea mai interesanta este ca ieri nu am mancat mai nimic pt ca-mi venea sa vomit!Numai cand ma gandeam la mancare sau simteam mirosul,mi se intorcea stomacul pe dos.Alta chestie ciudata pt mine...Doar lapte am putut sa beau si sa mananc paine cu gem.
Fetelor,mi-am propus sa nu mai calculez,sa nu mai numar, sa nu mai fac nici un calcul.Nu stiu daca voi reusi.Un lucru stiu sigur. Teste de sarcina nu mai cumpar decat dupa 2 saptamani de intarziere.Nu mai suport dezamagirea unui test negativ. Nu mai suport!!!Am 29 de ani si imi doresc cu disperare un copil,ca multe dintre voi .Uneori parca mi se pare ca nu voi mai trai ziua in care voi putea spune "sunt insarcinata "!!! Dar la cat de mult iubesc copiii,continui sa cred ca totusi,acea zi nu este departe.
anic
simonette spune:
Anic!Bine ai venit, printre noi! Iti doresc sedere cat mai scurta si sa treci repede la
!Nu fi suparata! Poate luna viitoare se va lasa cu burtica si pt tine!

Si neaparat mergi la 

anic spune:
Simonette,merci de urari.Si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa fim mamici cat mai curand.Eu zic ca macar pt cat timp ne irosim aici,scriind si fancandu-ne griji,numarand si facand calcule,meritam sa devenim
...Eu iti tin pumnii,ca am vazut ca inca astepti. Sa fie bine.
marrina spune:
anic Bun venit si...sedere scurta. Adica RRRRRRRAPID la
cu tine!
Daca mai ai inca incertitudini cu testul de sarcina eu zic sa faci unul de sange care e sigur. Dupa aceea te pui pe treaba
si ... ne tragi
dupa tine la
, bine?
Adriana mica spune:
Anic, bine ai venit printre noi.
Fetelor, eu ma simt oribil. Azi tocmai am aflat ca sefa mea este insarcinata, si ca va naste exact atunci cand ar fi trebuit sa nasc si eu. Sincer, sunt de-a dreptul fericita pentru ea (ca si pt celelalte 2 colege in aceeasi situatie), dar toate astea imi aduc aminte de ceea ce s-a intamplat. Nu vreau sa cad in butoiul cu melancolie; ma bucur pentru reusita fiecarei femei care isi implineste visul de a deveni mama, dar nu ma pot abtine sa nu ma intreb: Why me? De ce a fost nevoie ca eu sa trec prin momente atat de triste?
M-am considerat intotdeauna o luptatoare, dar acum ma simt atat de ciudat: parca de abia acum constientizez ce s-a intamplat, si parca nu imi vine sa cred ca nu am putut face nimic ca sa impiedic deznodamantul trist.
Voi intelegeti ceva din ce mi se intampla? Ca eu, sincer, ma dau batuta: trebuie sa accept ca va mai trece ceva timp pana se vor vindeca ranile si pana cand ma voi simti pregatita pentru o noua incercare.
Barza
Adriana
anic spune:
marrina,incertitudini nu mai am,desi cum am zis,toata perioada asta a fost de-a dreptul ciudata.Dar eu totusi zic ca am fost mai mult
la cap...pt ca altfel nu-mi explic simptomele de voma,eu care am vomat o singura data in viata mea...
eu zic sa ne tragem reciproc la capitolul dorit.ca doar asta ne dorim toate.
pupici
iepurila spune:
Bun venit Anic si traditionalul sedere cat mai scurta la statutul de aspiranta. Te-ai gandit la varianta unui avort menstrual?
Cred ca faci foarte bine ca te duci la un medic. Ia si pune-le in ordine, incetisor pe toate- analize, investigatii. Si nu renunta la optimism.
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Amely spune:
Cami, pana la urma asta e rolul lui, sa ne asculte si sa ne raspunda la intrebari. Cred ca-mi iau inima in dinti si il sun si eu. Nu-ti face probleme, daca nu e in vreo operatie/consultatie si daca intrebi la obiect, o sa-ti raspunda cu placere... Cum mai stai cu tusea, ti-a trecut?
Anic, si eu iti urez ca si Simonette sedere scurta la aspirante, sa treci cat mai curand "dincolo" la gravidute, unde visam cu toate sa ajungem!
Simonette, tine-te tare, poate esti
! Ma rog sa fie asa!
Fetelor, eu am dat in partea ailalta, acum vreau sa vina, ca sigur nu e sarcina (plus ca am luat si medicamentul aseara, cand credeam ca au venit uratii)... Nu vreau dereglari tocmai acuma, cand intrasem si eu in normal de vreo 3 luni cu un grafic ca la carte, CM de 28, ovulatie z.14, 14 zile faza luteala...
Din cauza asta nici nu stiu cand sa imi programez hormonalele, oricum vineri dim. nu pot ca am audit, iar joi e prea devreme, din moment ce inca nu mi-a venit...parca sunt buimaca, zau, nu mai pot... cred ca sunt si incoerenta
. Ma duc la baie sa vad ce se mai intampla cu rusii aia... 
Va pup!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi