Rubeola

Rubeola | Autor: bubutzu

Link direct la acest mesaj

Am o problema;ieri dimineata,Mihai(1 an si 3 luni),bb-ul meu,s-a trezit plin de bubite.Am fost la medicul pediatru si mi-a spus ca are rubeola.Am primit toate indicatiile necesare in acest scop.
Mamici,care ati trecut prin asta,ce-mi puteti spune?
Pe curand,Cristina!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

draga cristina
la tine macar a fost diagnosticul sigur:rubeola..la mine inca nu se stie...e posibil sa aibe/sa fi avut rubeola
din cite am citit eu nu este mare lucru de facut,adica nu regim alimentar(bine,nu mzeluri,nu ciocolata..care oricum sint contraindicate la virsta lor)...nu ai voie sa o scoti din casa vreo saptamina si nici sa-i faci baita..asta din cauza ca imunitatea lor cica este foarte scazuta in timpul si dupa o boala infectioasa...la tine cum s-a manifestat?a facut febra inainte de bubite?...
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Regim alimentar: nu ou, ficat, carne de porc, asta vreo 2 saptamini de cind a debutat boala.
Imbracat cit mai gros ca sa-i iasa bubitzele in afara.
Daca face febra supozitor cu algocalmin sau paracetamol.
Nu afara si nu baitza, asta pina nu ii trec bubitzele, apoi treptat.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Eu l-am imbracat mai subtirel,gandindu-ma ca asa n-o sa-l sacaie bubitele bubitele(daca e imbracat gros nu se incinge si il mananca pielea?)
Si ,va multumesc pentru sfaturi!!!Azi era zi de ou--nu mi-a zis nimeni ca nu are voie!
Pe curand,Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Acum doua saptamani baiatul meu cel mare a avut rubeola. Nu a avut febra, nici nu l-a mancat pielea; nu afara, nu baiata, cam astea au fost indicatiile. Nu ni s-a zis nimic de regim alimentar, poate din cauza ca e mai mare(are aproape 5 ani).
Sanatate multa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

La bubeola nu te maninca pielea. Totul e sa iasa eruptia in afara sa nu faca pe intestine

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput