sondaj-aveti tv, calculator la gradi?

sondaj-aveti tv, calculator la gradi? | Autor: gabibarta

Link direct la acest mesaj

Chiar este tv in fiecare gradi, in fiecare grupa? Dar calculatoare?
La noi sunt ambele, si nu sunt deloc incantata... Gradinita ar trebuie sa fie pt. altceva, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

La gradinita unde merge Sebi au 2 calculatoare pentru ca fac ore de informatica cu un profesor.Sincer, inca nu am intrebat ce anume invata, probabil comenzi simple, jocuri interactive. Cert este ca nu-i lasa in fata calculatorului decat foarte putin, cat le vine randul la fiecare, vreo 5 min. Nici nu e sanatos sa stea prea mult, mai ales ca sta si acasa. Au si un televizor, dar anul asta nu l-am vazut deloc deschis. Anul trecut, am observat ca-l mai lasau deschis pe Minimax doar atunci cand mai aveau putin de asteptat sa se faca ora de masa. Se uita cine dorea, ceilalti se jucau.
Bineinteles ca nu sunt de acord cu tv la gradi.E destul acasa.

mamioana si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si la noi in clasa e un tv. Calculator nu e, dar se fac cursuri optionale insa nu si in primul semestru de grupa mica.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

La noi nu sunt, mi-ajunge acasa .
La grupele mici,eu cred ca e mai important sa se joace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gabi.La noi exista calculator chiar noi l-am donat grupei,dar educatoarea il foloseste pt.a-si face materialele didactice,nu mai punem ca face toata munca de secretariat pt. toata gradi ,iar copiii au acces la el pe rand o jumatate de ora pe saptamana fiecare,sub supravegherea educatoarei si invata una alta,altii n-au deloc acasa si invata sa-l utilizeze cat de cat.Sunt excluse jocurile.tv n-avem dar au la grupa paralela si mi-am exprimat parerea la celalat subiect in leg. cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sebia al meu a invata sa se uite la desene de la gradinita ...inainte era doar cu muzica ...
anyway ...la gradinita 117 din Buc ...au tv in fiecare grupa si pc-uri, dar numai ptr cei care au ales calculatorul ca optionala ...cel putin asa era acum 2 ani.

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput