Poiana Izvoarelor!
Am vazut in seara asta la siri ca a luat foc o cabana de acolo aseara!Pacat pentru ca era foarte frumos acolo iar cei care au urcat au putut admira peisajul superb din jur.Stie cineva cat de rau a fost afectata zona ca de la stiri din cate am inteles sunt pagube destul de mari.Catutza 35+
Raspunsuri
alex1971 spune:
Stirea ma ingrozit.In Valea Prahovei au mai ars si alte cabane in ultimi ani :Malaiesti,Piatra mare.La Poiana Izvoarelor am amintiri placute,iar acum sa vad ca a ars....
alessia105 spune:
Si eu am amintiri frumoase din taberele petrecute la Poiana Izvoarelor ..Pacat!!! Poate va renaste din cenusa ca Pasarea Phoenix...deee speranta moare ultima!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
cait spune:
Doar ma gandesc la vacantele din liceu petercute acolo si nu pot crede k acea cabana nu mai este..pacat..
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by alex1971
In Valea Prahovei au mai ars si alte cabane in ultimi ani :Malaiesti,Piatra mare.
Plus Diham, Clabucet Plecare.
Cristianul Mare de la Poiana Brasov....
Este adevarat ca majoritatea cabanelor sunt vechi si nu prea bine intretinute, dar nu totdeauna sunt incendii nevinovate.... si sa vedeti voi ce hotel fain se va trage in locul Cristianului...
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
catutza spune:
Problema e ca la aceste cabane se ajunge si greu si de aceea se sting incendiile asa de greu sau cand e prea tarziu si nu mai e nimic de salvat!.Si majoritatea sunt vechi si turistii sunt neglijenti!Catutza 35+
acina spune:
Am vazut si eu la stiri , ce pacat , au mai ars si alte cabane dar oare vor fi refacute?
Anca 20+
Pozele Noastre
Sabina spune:
A ars cabana din mijloc(sunt 3).noi am vazut-o, duminica inca mai fumega, a ars vineri noaptea.
Diham a fost refacuta.
e mare pacat.dar sa stiti ca se refac.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.