Aspirante optimiste (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Simionette, chiar n-ai inteles!!!!!!!!!!!!!
Sunt bine, ma. Chiar foarte bine. Ce depresie????

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Simonette, sper sa ne vina si noua randul candva
Vale si pt tine
Pusichet, parca ai facut diphereline, nu ai scapat de endometrioza?

va pup as mai scrie da sunt cam

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fetele.
Eu azi, ziua 23, semne de gravideala la cap.Hehehe, macar acolo sa raman si eu , ca unde trebe....slabe sanse.
In rest toate bune.
Pupici.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata fetelor si cate o pentru fiecare,

Nu am mai scris de foarte mult timp, am avut o perioada foarte dificila si am lasat de-o parte proiectul bebe. Dar acum gata sunt din nou optimista si pusa pe treaba. Tocmai am fost la spital pt ca a nascut cineva drag mie si care si-a dorit mult bebeul si nu pot spune ce emotii am trait....Doamne ce frumos trebuie sa fie!!!!....si cat am mai plans dupa...oare o veni si randul meu?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Ancuta Wish, capul sus ca soarele o sa vina si pe strada noastra, ai sa vezi!
Ai vazut ca se mai intampla si minuni, exact atunci cand te astepti mai putin sau deloc.
La mine asta e devizul, o sa se intample si la mine, dar se nu stie exact cand.

Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetele, fiindca sunt novice la capitolul monitorizari, ovulatie, endometru, as vrea sa intreb si eu ca prostu daca e posibil ca intr-o luna sa ovulezi si in alta nu sau endometru sa fie mai bun intr-o luna si in alta mai prost. Eu luna asta, inainte de laparo cand am facut monitorizare dr mi-a spus ca am endometru bun si ca ovulez ok. Aveam chiar trei foliculi maricei. Precizez ca nu am luat nici un medicament. Dar, la un moment dat in timp ce imi masurau mie foliculii, dr si asistenta se mirau ca foliculii mei de ziua 10 aratau ca in ziua 12 si aia din ziua 12 aratau ca in ziua 14. Asta e bine sau e rau? M-au intrebat daca am luat vreun medicament.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Testul a iesit negativ fara nici o urma de interpretare.Oricum eu (nu) astept sa vina joi sau vineri rushii.
In rest nasoooooool ca sunt racita cobza.Am o stare de imi vine sa trag apa.Mai rau e ca stau toata ziua cu copilul.Ma rog sa nu il imbolnavesc si pe el mititelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by cami30

Fetele, fiindca sunt novice la capitolul monitorizari, ovulatie, endometru, as vrea sa intreb si eu ca prostu daca e posibil ca intr-o luna sa ovulezi si in alta nu sau endometru sa fie mai bun intr-o luna si in alta mai prost. Eu luna asta, inainte de laparo cand am facut monitorizare dr mi-a spus ca am endometru bun si ca ovulez ok. Aveam chiar trei foliculi maricei. Precizez ca nu am luat nici un medicament. Dar, la un moment dat in timp ce imi masurau mie foliculii, dr si asistenta se mirau ca foliculii mei de ziua 10 aratau ca in ziua 12 si aia din ziua 12 aratau ca in ziua 14. Asta e bine sau e rau? M-au intrebat daca am luat vreun medicament.

cami

E posibil sa ai si luni in care ovulatia nu se produce.Daca ai foliculi mai mari insaemna ca ovulatia se produce mai repede.Si endometru poate fi intr-o luna mai mare si in una mai mic.Depine de foare multi factori.
Important e sa ai ovulatie si enometru de minim 8-9mm ca sa fie o sansa de bebe.In rest e vorba de Doamne-Doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata fetelor!Am cate o pt fiecare si ce sa mai zic de soarele de afara?! Sper sa va intre in suflete...sa va dezmierde... sa va aline si sa va faca ziua minunata!!!
CamiEu stiu ca este posibil sa ovuleze intr-o luna unul, in cealalta, celalalt ovar dar, e posibil totusi sa ovuleze si amindoi odata sau niciunul! Si de endometru stiu ca intr-o luna poate fi beton...ca in luna urmatoare sa fie liniuta... Depinde de mai multi factori!!!Cum te mai simti?
AncaWish!Ma bucur ca n-am inteles eu bine si ca de fapt esti bine...totusi te rog sa nu mai gandesti negativ...pe cat se poate!
Martha!Randul o sa ne vina sigur...ideea e sa vina mai repede, ca trec anii! si bafta!
Pt. toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Flori76, nu mai bag nici o inseminare, deocamdata. Adica anul asta in nici un caz.
Eu sunt bine. De tine nu mai stiu mare lucru. Ce-ai hotarat in legatura cu FIV-ul???

Va pup pe toate!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput